354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn

Hiç sanmıyorum he bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün

foto muu??? :44:

ayyyyyy, diline acı biber sürerim senin, ne diyosun sen öyle düğün olcak mı bakalım falan

Sanki benimki naylon

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn

off off

Zorla taktırıyorlar ya

Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündüm

Nişanlılık düğün süreçleri sıkıntılı dönemler birde askerlik girince olur öyle şeyler alttan alınmalı sabır sabır geldiğinde acısını cıkartırsın :)

Kaderi okudum yüreğim seni cok sevdi, ,senden önce ben görücü usulü aşkı ve devamı olan Vuslat vaktini canım

Nişanlılık düğün süreçleri sıkıntılı dönemler birde askerlik girince olur öyle şeyler alttan alınmalı sabır sabır geldiğinde acısını cıkartırsın :)
Çıkartamıyorum ki oturuyorum totomun üstüne kalıyorum öyle
Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündüm

foto muu??? :44:

ayyyyyy, diline acı biber sürerim senin, ne diyosun sen öyle düğün olcak mı bakalım falan
Hı asker fotosu
Herşeyden çok istiyorum o düğünü beni iyi ediyor o ama böyle odunluklar görünce neye uğradığımı şaşırıyorum

Kız suphe etme tabiki olacaktır dugunun..bazen yanlışlıkla aklınızdan gecen başımıza gelebiliyor aman aman dikkat canım

kuzum geçecek yaaa, azıcık alttan almaya çalış, sonuçta yanındayken böyle değildir herhalde :44:

kuzum geçecek yaaa, azıcık alttan almaya çalış, sonuçta yanındayken böyle değildir herhalde :44:
Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:
Bizde buna aşk diyoruz onu görünce erimek diyoruz daha düğününe geleceğiz hem yakında bir feribota binmeye bakar

Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelin sonra birlikte düğüne geçeriz

Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:

Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelin sonra birlikte düğüne geçeriz

Konyaliyim ben benimki de Ankaralı ben gelirim düğüne kız iki saatlik yol :))

Son düzenleme:
Ben pek beğenmedim onu ya sıkıldım açıkçası çok övgü duymuştum ama hayal kırıklığı oldu. Senden önce ben i tavsiye ederim süper
kaç sene önce okumuştum canan tanın o kitabını canım elimdeki kitabı bitireyim okunacaklar listeme dediğin kitabı ekleyim .. geçen kitapçıda dolaşırken bi kitabı inceledim çok güzel sözler vardı içinde . Diyorki bi sayfasında canım cennet çeksin diye mi gözlerin .. kitabın adı da elif gibi sevmek güzele benziyordu

luna ben ankaradayım düğününe ben geleyim nerde olacak düğün kısmetse benim kide ankarada

Gelin tabi şansa bak herkes yanımda yöremde çıktı

İnşallah Rabbim korur sıkıntılarımızı alır sen nerdeydin canım bak kına, düğün programı yapıyoruz sende gel

düğün ne zaman gibi düşünülüyor bu aradaa askerden dönünce mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…