- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn
Hiç sanmıyorumhe bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün
Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündümSanki benimki naylon
Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn
off off
Zorla taktırıyorlar ya
askerim kıbrıs usta birliği pazartesi teslim oldu numara bıraktı bana ordan konuştuk ama kart alamamıştır canım oradakilerden de bulamadıysa arayamamıştır sıkma canını
ohh maşallahh neler okuyosun bakim
Çıkartamıyorum ki oturuyorum totomun üstüne kalıyorum öyleNişanlılık düğün süreçleri sıkıntılı dönemler birde askerlik girince olur öyle şeyler alttan alınmalı sabır sabır geldiğinde acısını cıkartırsın :)
Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündüm
Hı asker fotosufoto muu??? :44:
ayyyyyy, diline acı biber sürerim senin, ne diyosun sen öyle düğün olcak mı bakalım falan
Kaderi okudum yüreğim seni cok sevdi, ,senden önce ben görücü usulü aşkı ve devamı olan Vuslat vaktini canım
Çıkartamıyorum ki oturuyorum totomun üstüne kalıyorum öyle
Hı asker fotosu
Herşeyden çok istiyorum o düğünü beni iyi ediyor o ama böyle odunluklar görünce neye uğradığımı şaşırıyorum
Hı asker fotosu
Herşeyden çok istiyorum o düğünü beni iyi ediyor o ama böyle odunluklar görünce neye uğradığımı şaşırıyorum
(
Kız suphe etme tabiki olacaktır dugunun..bazen yanlışlıkla aklınızdan gecen başımıza gelebiliyor aman aman dikkat canım
Bizde buna aşk diyoruz onu görünce erimek diyoruzdaha düğününe geleceğiz hem yakında bir feribota binmeye bakar
Allah korusun, Allah korusun, Allah korusun
Şeytan kulağına kurşun
Batarım...............
Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:kuzum geçecek yaaa, azıcık alttan almaya çalış, sonuçta yanındayken böyle değildir herhalde :44:
Bizde buna aşk diyoruz onu görünce erimek diyoruzdaha düğününe geleceğiz hem yakında bir feribota binmeye bakar
hımm okuduklarının arasında sadece yüreğim seni çok sevdi yi okudum bende güzel kitap
Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:
Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelinsonra birlikte düğüne geçeriz
Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:
Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelinsonra birlikte düğüne geçeriz
Gelin tabi şansa bak herkes yanımda yöremde çıktıaynenn ayneennn, gebzeden gelces biz düğününee
Haah söyle umutsuzluk yok canım ne olursa olsun
kaç sene önce okumuştum canan tanın o kitabını canım elimdeki kitabı bitireyim okunacaklar listeme dediğin kitabı ekleyim .. geçen kitapçıda dolaşırken bi kitabı inceledim çok güzel sözler vardı içinde . Diyorki bi sayfasında canım cennet çeksin diye mi gözlerinBen pek beğenmedim onu ya sıkıldım açıkçası çok övgü duymuştum ama hayal kırıklığı oldu. Senden önce ben i tavsiye ederim süper
Gelin tabi şansa bak herkes yanımda yöremde çıktı
İnşallah Rabbim korur sıkıntılarımızı alırsen nerdeydin canım bak kına, düğün programı yapıyoruz sende gel
Gelin tabi şansa bak herkes yanımda yöremde çıktı
İnşallah Rabbim korur sıkıntılarımızı alırsen nerdeydin canım bak kına, düğün programı yapıyoruz sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?