- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bende vermeye calisiyorum bugun doktoruma gittim 4 bucuk kilom gitmis coook sevindim .
ne kadar zamanda gitti 4,5 kilo?
o zaman sen de gel canım bizim diyet grubumuzaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692915
21 gunde vermisim canım
süpermişşşş, 4,5 kilonun hepsi yağdan mı gitmiş pekiii :26:
21 gunde vermisim canım
Almak istemiyoruuuuuuumben 1 haftada 3 kilo vermiştim geri aldım
3 bucuk kilosu tam yağ
ben 1 haftada 3 kilo vermiştim geri aldım
harikaaa
sen yağdan vermedin ki o kiloyu, normaldir geri almaaan, 1 haftada ya sudan attın sen ya da kastan o kadar az yiyerek
Almak istemiyoruuuuuuum
sen almazsın canım, sen sağlıklı bir şekilde veriyorsun belli ki, doktor kontrolunde, onun verdiği menüye uyarak
bizim luna, 1 hafta kastı kendini, az yedi, doğru düzgün öğünler menüler yapmadı, muhtemelen su ve kas kaybı olmuştu onda, o yüzden şimdi de geri aldı
harikaaa
sen yağdan vermedin ki o kiloyu, normaldir geri almaaan, 1 haftada ya sudan attın sen ya da kastan o kadar az yiyerek
Korkuyorummmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Allahım sen askerimi koruu......................
Hiçte bile ben yediğim için aldım bildiğin tıkındım yani bir haftadır bugünde dahilyemediğim şey kalmadı. Sorun olunca yiyorum ben o yüzden oldu göbeğim küçüldüydü ne güzel
ne olduuu gene, hayırdır inşaallaaah
Bilmiyorum
iyi de o zaman da çok sağlıklı bir şey yapmıyordun sonuçta, giden yağdan gitmemiştir yaniiii
Korkuyorummmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Allahım sen askerimi koruu......................
Kizlaaaaaaaaar benim ki aradı hamamcı başı olmuş
Oohh rahatladım
:) hadi bakalım askerleriminz görevleri belli oluyor yavaş yavaş bi bizimkinin belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?