354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Almak istemiyoruuuuuuum

sen almazsın canım, sen sağlıklı bir şekilde veriyorsun belli ki, doktor kontrolunde, onun verdiği menüye uyarak

bizim luna, 1 hafta kastı kendini, az yedi, doğru düzgün öğünler menüler yapmadı, muhtemelen su ve kas kaybı olmuştu onda, o yüzden şimdi de geri aldı

Anladım canim verdiği menüye cok uymasamda vermek istediğim icin caba gosteriyorum.askerim sok olacak

harikaaa

sen yağdan vermedin ki o kiloyu, normaldir geri almaaan, 1 haftada ya sudan attın sen ya da kastan o kadar az yiyerek

Hiçte bile ben yediğim için aldım bildiğin tıkındım yani bir haftadır bugünde dahil yemediğim şey kalmadı. Sorun olunca yiyorum ben o yüzden oldu göbeğim küçüldüydü ne güzel

ben de 2 haftada sadece 1,4 kg vermişim, bunun da sadece 700 gramı yağ

ama benim ilk başladığımda vücudum hep direniyor böyle, hemen yakmıyor yağları... 2 hafta sonraki kontrolde yağdan çok daha fazla gitmiş olur heralde

Korkuyorummmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Allahım sen askerimi koruu......................

ne olduuu gene, hayırdır inşaallaaah

Hiçte bile ben yediğim için aldım bildiğin tıkındım yani bir haftadır bugünde dahil yemediğim şey kalmadı. Sorun olunca yiyorum ben o yüzden oldu göbeğim küçüldüydü ne güzel

iyi de o zaman da çok sağlıklı bir şey yapmıyordun sonuçta, giden yağdan gitmemiştir yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…