354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ereesin kanlı canlı kankisi geldi tabi sattı bizim gibi can yoldaşlarını hıh herkes trip atsın ona gelince

Kaçak konu sahibeniz de geldi
Son 12 gün kızlar, sonra ben de sıkça gelirim

canım sıkıldııı yarın işe gitcekmişim sanıyorum yokk yokk gitmiycem yahuu yarın hafta sonu

ereesin kanlı canlı kankisi geldi tabi sattı bizim gibi can yoldaşlarını hıh herkes trip atsın ona gelince

hımmm, ama eresin doğumgünü için geliyordu arkadaşı, az trip atalım o yüzden yaaa, doğumgünü çocuğu eresss

Kaçak konu sahibeniz de geldi
Son 12 gün kızlar, sonra ben de sıkça gelirim

hoşgeldin mutiiii

iç güveysinden hallice işte sen nasılsınn
rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım

Aminnn
Ben de iyiyim canım, benim müstakbel asker bir haftadır izinli de her günüm onunla geçiyor okulu falan astım iyice
Artık son günlerimiz diye böyle oluyor

Aminnn
Ben de iyiyim canım, benim müstakbel asker bir haftadır izinli de her günüm onunla geçiyor okulu falan astım iyice
Artık son günlerimiz diye böyle oluyor

olsun güzel vakit geçirin işte toparlarsn okulunu nasılsa tabi çok dağıtmadan :) bak ben istesemde göremiycem aldı kıbrıs askerimii

Hoşbulduuum
Nasılsınız fıstıklar?
Masa örtüsü aldım bugün çeyizime

idare ediyoruz canım, benim birazcık moralim bozuk, askerimin önümüzdeki 2 hafta çarşı izni yok, sonrası da allah kerim :26:

Aşkla kullanırsınız inşallah, nasıl bişey aldın?

bakmayan varsa, benim çeyiz topiğine de bakııııın :78:

olsun güzel vakit geçirin işte toparlarsn okulunu nasılsa tabi çok dağıtmadan :) bak ben istesemde göremiycem aldı kıbrıs askerimii

Oyyy Allah kavuştursun
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.

Üzülme gamzeli hemen gecer insallah

Ekliiycem çeyiz topiğime caanım
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim

Ohh canım tadını çıkar iyice

Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…