- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Oyyy Allah kavuştursun
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.
Ekliiycem çeyiz topiğime caanım
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim
Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası
Oyyy Allah kavuştursun
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.
Üzülme gamzeli hemen gecer insallah
Ekliiycem çeyiz topiğime caanım
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim
Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası
her şerde bi hayır vardır canım yaa böyle olması demek daha hayırlıı bi 5 haftacık dişini sıkarsınn artık :) bende kafam atarsa kaçıcam kıbrısa
bu arada ankaradamısın ben de ankaradayım da
Görüşsende zor olacak görüsmesen de...amaaan birak akışına gitsin
her şeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlarr
inşallaaaah :18:
bak bakalımm
ayrılmak her durumda zor olacak, o yüzden kendine ne kadar çok anı bırakırsan o kadar iyi
Ben Konya'dayım ama Ankara pek yakın artık
Evet yaa öğrendiğim an çok şükür dedim bi kez daha :18:
Ne güzel söyledin, anılar anılar dolduracak onsuz geçen her anımı
öyle sevene mesafe sorulur mu mesela banada kıbrıs 1.5 saat cik canımmmm
eee tecrübe konuşuyo kızım burdaaa
Ahahaha güldüm
Çok doğru söylüyosun canımm
Yirim tecrübeni
tecrübeliyiz tabiiacemiliği yedik, ustalığın da ilk haftasını geçirdik bile
Muti ceyizlerin cok guzel gule gule kullan ins . . Yaaa bende almaya baslasam mı simdiden heveslendim
Darısı başıma artık
Haftaya kaynanam bize geliyor inşallaah
İlk tanışmaaaa
Darısı başıma artık
Haftaya kaynanam bize geliyor inşallaah
İlk tanışmaaaa
Muti ceyizlerin cok guzel gule gule kullan ins . . Yaaa bende almaya baslasam mı simdiden heveslendim
aileler bi araya geliyor desene , sende ilk defa mı tanışacaksın , ahh ne heycanlıı anlarrben hayal meyal hatırlıyorum o anları heycandan uçmuştum ruhen gitmişim bi yerlere ama
abooooooooooooowwwww, heyecan dorukta deseneee
sizin düğün ne zaman gibi kafanızda?
Aileler değil de, yarimin annesi ve teyzesi annemle tanışmaya gelecek. Formalite işte yoksa 4 senedir ben onların evine gider gelirim. Tüm sülaleyle tanıştım, annemle teyzesi de tanıştı, teyzesinin çalıştığı hastanede kaç kez görüştük birlikte hatta ama dünürler ilk kez oturup sohbet edecek yüzyüze. Telefonda da konuştular bi kaç kez bakalım yine ilk tanışmaİnşallah güzel geçer
hımm güzel duygular canımm inşallahh herşey yolunda gider hayırlı olsunn şimdidenn
Aileler değil de, yarimin annesi ve teyzesi annemle tanışmaya gelecek. Formalite işte yoksa 4 senedir ben onların evine gider gelirim. Tüm sülaleyle tanıştım, annemle teyzesi de tanıştı, teyzesinin çalıştığı hastanede kaç kez görüştük birlikte hatta ama dünürler ilk kez oturup sohbet edecek yüzyüze. Telefonda da konuştular bi kaç kez bakalım yine ilk tanışmaİnşallah güzel geçer
Annem benden heyecanlı yaa, dünürüme ne hazırlasam diye düşünüyor kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?