354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

her şerde bi hayır vardır canım yaa böyle olması demek daha hayırlıı bi 5 haftacık dişini sıkarsınn artık :) bende kafam atarsa kaçıcam kıbrısa
bu arada ankaradamısın ben de ankaradayım da

Görüşsende zor olacak görüsmesen de...amaaan birak akışına gitsin

her şeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlarr

Üzülme gamzeli hemen gecer insallah

inşallaaaah :18:

bak bakalımm

ayrılmak her durumda zor olacak, o yüzden kendine ne kadar çok anı bırakırsan o kadar iyi

Ben Konya'dayım ama Ankara pek yakın artık

Görüşsende zor olacak görüsmesen de...amaaan birak akışına gitsin

Bıraktım gitti

her şeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlarr

inşallaaaah :18:

bak bakalımm

ayrılmak her durumda zor olacak, o yüzden kendine ne kadar çok anı bırakırsan o kadar iyi

Evet yaa öğrendiğim an çok şükür dedim bi kez daha :18:
Ne güzel söyledin, anılar anılar dolduracak onsuz geçen her anımı

Darısı başıma artık
Haftaya kaynanam bize geliyor inşallaah
İlk tanışmaaaa

aileler bi araya geliyor desene , sende ilk defa mı tanışacaksın , ahh ne heycanlıı anlarr ben hayal meyal hatırlıyorum o anları heycandan uçmuştum ruhen gitmişim bi yerlere ama

aileler bi araya geliyor desene , sende ilk defa mı tanışacaksın , ahh ne heycanlıı anlarr ben hayal meyal hatırlıyorum o anları heycandan uçmuştum ruhen gitmişim bi yerlere ama

Aileler değil de, yarimin annesi ve teyzesi annemle tanışmaya gelecek. Formalite işte yoksa 4 senedir ben onların evine gider gelirim. Tüm sülaleyle tanıştım, annemle teyzesi de tanıştı, teyzesinin çalıştığı hastanede kaç kez görüştük birlikte hatta ama dünürler ilk kez oturup sohbet edecek yüzyüze. Telefonda da konuştular bi kaç kez bakalım yine ilk tanışma İnşallah güzel geçer

abooooooooooooowwwww, heyecan dorukta deseneee

sizin düğün ne zaman gibi kafanızda?

Annem benden heyecanlı yaa, dünürüme ne hazırlasam diye düşünüyor kaç gündür

Son düzenleme:

hımm güzel duygular canımm inşallahh herşey yolunda gider hayırlı olsunn şimdidenn

darısı başımaaa yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…