354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzum ama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?

canım evci izni askerden sayılır izinlerden düşmez ama evli kardeş anne baba eş bunlardan biriinin olması gerek alması için

ayyy ne hoş bi manzara olmuşşş

bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzum ama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?

benimkine alma diyordum ben de gitmeden önce, öyle anlaşmıştık, ama yok dayanamıycam ben hasretineee dedi bana, bu ayın sonuna doğru alacak 2-3 gün izin bakalım

Iyi aksamlar nasilsiniz

selaaaaaaaaaaam

vee aleyküm selaaaammmmmmmmmm

huhhuuuuuuuuu askerimmmm telefon sokmuş içeri bugün çarşı iznine çıkmış tel almış :119::119::119: whatsapp tan biri aşk yazmış bende sen kimsin didim meğer askerimmişşş

oooooooooooo
hadi gözün aydııııınnnn

:) hayırlı olsun canım ne mutlu sana biz rahat rahat kavga edemedik ankesörlü ile sesim gitmiyormuş

Son düzenleme:
:) hayırlı olsun canım ne mutlu sana biz rahat rahat kavga edemedik ankesörlü ile sesim gitmiyormuş

sağolasın canım benimm kavga etmeyin yahu üç günlük hayat sezen aksu bilem ne demiş savaşma seviş benle diyee aaaaa yimeyin birbirinizii

Karamsar olmak için çok sebebim var ama kimse benim bu karamsar halimden çıkmam için moral vermiyor. Kendilerinin morali bozukmuş. Moral veremezlermiş. Vermesinler.

bizler burada elbet sıkıntılar çekiyoruz lunacım ama onlarda neler yaşıyolar bilmiyoruz morali bozuk olabilir gerçekten herşeyi anlatamıyolar ki bizlere aranızda ne geçti bilmiyorum ama sen sıkma canını bi zaman sonra kendiliğinden çözülür konuşuruzsunuz , gelgitleri çok oluyor sen gidip gördün askerini biliyorsun orayı azçok bi sürü erkek bi yerde sürekli emir altında olmak erkekler için zor gelir bişeye canı sıkılmıştır o yüzden öle demiştir sen takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…