yemin töreninden sonra alınınca sayılıyor diye biliyorum ama bu da öyle olur mu bilmiyorum canım
hımmm ben bunu bi araştırayım, evci izni ne de olsa ya...inşallah sayılır ve çıkabilir
hımmm ben bunu bi araştırayım, evci izni ne de olsa ya...inşallah sayılır ve çıkabilir
hasta oluyim aşkım izin alsın yanıma gelip bana çorba içirsin
Aynen canımm amiiiiiinnn .Hayırlısıyla bitirp gelsinler su gibii akıp geçsin inşaAllah
Hertaraflarim donduuuu
bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzumama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?
Ahahaha süper
Geçen seneden alıştım bende çoooooook soğuk değildi ama geçen haftalarla kıyaslayınca garip bir soğuk vardıeskişehirli olmayan biri için çookk soğuk ama bizim için normal bir eskişehir mart havası
bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzumama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?
Iyi aksamlar nasilsiniz
ayyy ne hoş bi manzara olmuşşş
benimkine alma diyordum ben de gitmeden önce, öyle anlaşmıştık, ama yok dayanamıycam ben hasretineee dedi bana, bu ayın sonuna doğru alacak 2-3 gün izin bakalım
selaaaaaaaaaaam
vee aleyküm selaaaammmmmmmmmm
huhhuuuuuuuuu askerimmmm telefon sokmuş içeri bugün çarşı iznine çıkmış tel almış :119::119::119: whatsapp tan biri aşk yazmış bende sen kimsin didim meğer askerimmişşş
oooooooooooo
hadi gözün aydııııınnnn
vee aleyküm selaaaammmmmmmmmm
huhhuuuuuuuuu askerimmmm telefon sokmuş içeri bugün çarşı iznine çıkmış tel almış :119::119::119: whatsapp tan biri aşk yazmış bende sen kimsin didim meğer askerimmişşş
:) hayırlı olsun canım ne mutlu sanabiz rahat rahat kavga edemedik ankesörlü ile sesim gitmiyormuş
sağolasın canım benimmkavga etmeyin yahu üç günlük hayat sezen aksu bilem ne demiş savaşma seviş benle diyee aaaaa yimeyin birbirinizii
evet üç günlük dünya, ve bu üç günlük dünyada ben yapayalnızım ..
haydaaa askerinle aran mı bozuk luna senin ne bu karamsar ruh hali bacımm
Karamsar olmak için çok sebebim var ama kimse benim bu karamsar halimden çıkmam için moral vermiyor. Kendilerinin morali bozukmuş. Moral veremezlermiş. Vermesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?