354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İçerdeki ptt ye geldiğinde sen takipten bakıp geldiğinde ona söylüyorsun o kimlikle alıyor canım ama işte sizde sıkıntı olur sen yine ilk yolla gönder canım :)
Aminn canım

iyi öğlenler kızlaaaar, ben yemeğe çıkıyorumm, gelince görüşürüüüüüüz

Kızlaaaar
Yarın geliyorlar müstakbel kayınvalideciğim ve teyzem
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor
Kahveli çikolatalı kurabiye ve balkabaklı 3 katlı irmik tatlısı yaptım şimdilik. Su böreği ve sarma yapıcaz birazdan. Bi yandan da camları siliyoruz
Poğaça yapcaz bi de o kolay Ayyy çok heyecanlıyım ne giysem ne taksam daha onu bilmiyorum

bizimdee 1 sene oldu tanışalı 3 aydır nişanlıyızz :)))

1 yıldır mı sevgilisiniz yani toplamda

ayyyy ne güzel heyecanlar bunlar yaaaa, darısı başımaaaa

albüme koydum bi tane foto bakın kızlaaaaaaaaaaar
hemen bakıyorummmm :)
iyi öğlenler kızlaaaar, ben yemeğe çıkıyorumm, gelince görüşürüüüüüüz
iyi öğlenler afiyet olsun :)

ovvv heyecana bak seeenn tabi kızımız hamarat döktürmüş ne kadar güzel canım gelişmelerden haberdar et bizi :)

Son düzenleme:

ovvv heyecana bak seeenn tabi kızımız hamarat döktürmüş ne kadar güzel canım gelişmelerden haberdar et bizi :)

Canımmm etmez miyim tabi haber vericem hemen
Tatları güzel olmuşsa tarif veririm size

Yaaa albume koyacam buyuk buyuk ama hata veriyor surekli sinir oldum

benimki pcden kolayca oldu sorunsuz yükledim

Ben de görmek istiyoruuum

albümümden bakabilirsin muticim

baktın mı , nasılım

oo maşallah tarifleri bekliyorum ben bi yemek konusunda kendime güvenirim tatlı pasta kurabiye bana göre değil

haftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı

nedir bu bendeki şanssızlık yaaaa gene ertelenecek şimdiii

benimki pcden kolayca oldu sorunsuz yükledim

albümümden bakabilirsin muticim

oo maşallah tarifleri bekliyorum ben bi yemek konusunda kendime güvenirim tatlı pasta kurabiye bana göre değil

Arkadaş olduk mu? İstek göndermiştim tatlım sana kabul ettin mi? Kabul et
Ben de yemek işine pek girmedim daha, pasta börek tam bana göre Yemeği de hallederim İnşallah evlenmeden
Göremiyorum ki albümünü arkadaş olmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…