Kızlaaaar
Yarın geliyorlar müstakbel kayınvalideciğim ve teyzem
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor
Kahveli çikolatalı kurabiye ve balkabaklı 3 katlı irmik tatlısı yaptım şimdilik. Su böreği ve sarma yapıcaz birazdan. Bi yandan da camları siliyoruz
Poğaça yapcaz bi de o kolayAyyy çok heyecanlıyım ne giysem ne taksam daha onu bilmiyorum
haftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı
nedir bu bendeki şanssızlık yaaaagene ertelenecek şimdiii
İnşallah ya benim müstakbel kavınvelidem de pek hamarattır (maşallah) güzel olması lazım yaptıklarımın
Hadi hayirli olsun canım
aaaaaaaaa şansa bakhaftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı
nedir bu bendeki şanssızlık yaaaagene ertelenecek şimdiii
Arkadaş olduk mu? İstek göndermiştim tatlım sana kabul ettin mi? Kabul et
Ben de yemek işine pek girmedim daha, pasta börek tam bana göreYemeği de hallederim İnşallah evlenmeden
Göremiyorum ki albümünü arkadaş olmamız lazım.
Teşekkür ederim dua edin nolur çok güzel geçsin çok iyi anlaşsınlar annemler
Ay kıyamam nedir bu talihsizlik sende :/
Şimdi şöyle eskiler hep hamarat zamane gençleri nerde senin gibisini bulacakşaka bi yana beceriklisin baya canım görüyoruz kurabiyeler pastalar eminim hepsi lezzetli olmuştur :)
aaaaaaaaa şansa baksıkma canını gamzelim ya bitince başlarsın lazeri bende düşünüyorum yazın yaptırsam diye nereye başladın?
evet kabul ettim canımbende pasta börek için öyle düşünüyorum simdi gördünmü?
Utanırım amaa
Teşekkür ederim kiii
İnşallah ya benim müstakbel kavınvelidem de pek hamarattır (maşallah) güzel olması lazım yaptıklarımın
Yaaa albume koyacam buyuk buyuk ama hata veriyor surekli sinir oldum
Ben de görmek istiyoruuum
Ay kıyamam nedir bu talihsizlik sende :/
aaaaaaaaa şansa baksıkma canını gamzelim ya bitince başlarsın lazeri bende düşünüyorum yazın yaptırsam diye nereye başladın?
hu hu artık benimde resimlerim varrr :)
Kızlar benim gibi cok bunalmis varmı aranızda bana dua etseniz olurmu
bakıyoruuuuuuuuuuum
ederim tabiki Rabbim sıkıntını alsın dertlerine derman versin inşallah neyin var canım ?
kızlar benim gibi cok bunalmis varmı aranızda bana dua etseniz olurmu
canım allah sıkıntını alsın inşallah bende kötüyüm
ee olacak o kadar kuzenimin tanışma merasimine katılmıştım da kız heyecandan çıkarıyordu sürekli lavodan kendini alamamıştısen sakin ol annene topu atmış olursun halleder eminim :)
siz sevgilisiniz dimi? tanışmaya mı geliyolar size nasıl olucak bahsetsene
Gördüm canımm, yorum bile yaptımm
bizi de gördün müüüüü
offf bi bilseeeeeeeem
bu 4. erteleme olacak artık yaaa, parası kred kartından her ay gidiyor, ama ben daha 1 seansa bile giremedim
alooo bende koydumDDD
hayırlara gelsin canım, hayra yoralım.. üzülme kötü bisey yoktur Allahın izniyle..Bu gece nisanlimla ilgili hep kabuslar gördüm icim patliyor sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?