ee olacak o kadar kuzenimin tanışma merasimine katılmıştım da kız heyecandan çıkarıyordu sürekli lavodan kendini alamamıştı
sen sakin ol annene topu atmış olursun halleder eminim :)
Ay yok ben öyle olmam herhalde olmak istemiyorum bakalım yarın nasıl uyanacağım.

Bi dakika, uyuyabilecek miyim ben yaa

:44:
siz sevgilisiniz dimi? tanışmaya mı geliyolar size nasıl olucak bahsetsene
Evet canım 4 buçuk senedir yarim o benim

Ben onun ailesiyle nerdeyse tüm sülalesiyle tanıştım hepsi düğün bekliyor artık hatta

Benim son senem, o da askere gidiyor işte askerden sonra inşallah nişan düşünüyoruz, baharda da düğün istiyoruz ama tabi bu bizim fikrimiz ailelere danışmadık daha

Annem teyzesiyle tanıştı hastanede

bi kaç kez gittik teyzesinin çalıştığı hastaneye hasta olarak, oturdular konuştular sohbet muhabbet iyiydi yani. Annesiyle de telefonda konuştu bi kaç kez. Şimdilik bi sorun yok gibi ama tabi yüzyüze tanışmalarında ne olur bilinmez

Ay Allah korusun inşallah sorun çıkmaz

İkisi de bana cevabını bilmediğim bir sürü soru soruyordu, sözle ilgili, bohçayla ilgili. Annesi bazı takımlar yaptırıyor saln takımı pike takımı falan. Onlarla ilgili soruyordu ben de bakıyordum mal mal

Annem de 'nasıl insanlar? Adetlere düşkünler mi? Bazı gereksiz adetleri ben istemiyorum istiyor mu onlar?' falan diye sorunca yine mal gibi kalıyordum

En son sevdiceğimle oturduk konuştuk tanışın siz ya dedik annelere

İşte böylelikle tanışma maceramız başlamış oldu

Babamın haberi yok tabi daha.