354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

19 gün sonra 99 lara düşücez o zamanda güzel geçiyormuş diyorlar

Evet çabuk geçiyor son 10 gün geçmiyo dediler banada bakalım nasıl olcak :) bu ay bitse hayırlısıyla...İnş sizde sevdiginize kavusursunuz allah sabır versin...

Evet çabuk geçiyor son 10 gün geçmiyo dediler banada bakalım nasıl olcak :) bu ay bitse hayırlısıyla...İnş sizde sevdiginize kavusursunuz allah sabır versin...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

[sıze=3]
Bizde görüciiiiiiiiz o günleri inş. Az sabır
[/sıze]

Kızlar mart bitiyor zaten
Nisan 1-11 arası vizelerim var hemen geçer
Nisan 11-27 arası memleketteyim ailemle falan oda geçiverir
Mayıs - ?
Haziranın ilk haftası finallerim var finaller bütler falan 23 haziranı bulur
Haziran 23 olduktan sonra temmuza 1 hafta var orda zaten memlekette olurum
Temmuza gireriz sonra orayıda temmuzdayız oley diyerekten geçer diye düşünüyorum isteğimle yaz okuluna kalıcam 7 temmuzda eskişehire döneceğim o da Allahın izniyle benden 12 gün sonra gelecek

Ama MAYIS bomboş kaldı mayıs geçmeyecek hiç atraksiyon yok mayısta ne yapacağım

canım sercanın telefonuna ulaşamadım face den msj attım bakalım dönünce yazarım sana

ayy ne güzel inşallah bakalım allah bizlerede göstersin hepimizide sağ salim kavuştursun ben hep ilk zamanlar zor geçer durumu kabullenirsin sonra daha kolay olur derdim kendi kendime şafak azalıor ama özlem büyüyor bu ara daha zor gelmeye başladı bana özledim işte özledim banane diye çocuklar gibi tepinerek ağlayasım var

kıyamam yaa nasıl program yapmış zaman geçirme programı :) geçer kuzum geçicek geçmek zorunda sloganımız bir gün gelicek sadece 1 gün kalıcak

ooo planalr programlar yapılmış du bakalım mayısa da bişiler çıkar birden geçer inşallah mayısta eskişehirdesin dimi

kıyamam yaa nasıl program yapmış zaman geçirme programı :) geçer kuzum geçicek geçmek zorunda sloganımız bir gün gelicek sadece 1 gün kalıcak
Aynen hedeflerimiz var o da benim sınavlarımı memlekete gitmemi dönmemi finallerimi falan bekliyor kendince
Her aradığında da yaz okulu açılacak mı belli oldu mu diye soruyor garibim

ooo planalr programlar yapılmış du bakalım mayısa da bişiler çıkar birden geçer inşallah mayısta eskişehirdesin dimi

Aynen canım Eskişehirdeyim mayıs boyunca

Bugun aramadi henuz sesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(
Alışacaksın ilk günler diye zor ayrıca vakti yoktur fırsatı yoktur ilk günler hep koşturmaca onun sırası bunun sırası falan bi kaç güne düzene oturur herşey

Aynen bende 35 gün önce görmeye gittim tabı yollarda geçti günüm ama degdi onu gördükten sonra 1-2 hafta götürüyo sizi sonra özlem duyuyorum.aslında uzaklara üni ye gitmişti o zamanlar bu kadar takmıyodum herhalde ne cabuk geçmiş 2 yıl ama şu 165 gün geçmiyo

ben görmeye gitmicem canım yaa dönerken mahvoldum evci çıkardım eşimi 2 gün zaman geçirmek çok güzel ama vedalaşmak çookkk zordu çok dahada gitmem diyorum bitsn ve gelsin allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…