19 gün sonra 99 lara düşücez o zamanda güzel geçiyormuş diyorlar
Evet çabuk geçiyor son 10 gün geçmiyo dediler banada bakalım nasıl olcak :) bu ay bitse hayırlısıyla...İnş sizde sevdiginize kavusursunuz allah sabır versin...
[sıze=3]hiç sorma en zoru 60 ve 50 arasıydı sonrası geliyo önemli olan kafanızı dagıtcak seyler bulmak örgü bile örmüştüm bir sürü kitap okudum ilk 10 yılın planını bile kurdumHaritaya düşünce bomboş oluyoya boyadıkça azalıyo ya işte en mutlu an orası :)
İlaç içtim bakalım geçiyor gibi.Bugün konuştuk eskişehirli bi astsubay var burda ama tanışmadım dedi sercanmış ismi dedim duymuştum sanki sercan astsubay diye birini ama tanımıyorum dedi sizin arkadaşınız merkezde galiba aynı insandan bahsediyorsak eğer
Bendde yatağımda yatıyorum öyle boş boşş benimde bir şey yapasım gelmiyor
Teşekkürler canım
canım sercanın telefonuna ulaşamadım face den msj attım bakalım dönünce yazarım sana
hiç sorma en zoru 60 ve 50 arasıydı sonrası geliyo önemli olan kafanızı dagıtcak seyler bulmak örgü bile örmüştüm bir sürü kitap okudum ilk 10 yılın planını bile kurdumharitaya düşünce bomboş oluyoya boyadıkça azalıyo ya işte en mutlu an orası :)
[sıze=3]
Bizde görüciiiiiiiiz o günleri inş. Az sabır [/sıze]
Kızlar mart bitiyor zaten
Nisan 1-11 arası vizelerim var hemen geçer
Nisan 11-27 arası memleketteyim ailemle falan oda geçiverir
Mayıs - ?
Haziranın ilk haftası finallerim var finaller bütler falan 23 haziranı bulur
Haziran 23 olduktan sonra temmuza 1 hafta var orda zaten memlekette olurum
Temmuza gireriz sonra orayıda temmuzdayız oley diyerekten geçer diye düşünüyorum isteğimle yaz okuluna kalıcam 7 temmuzda eskişehire döneceğim o da Allahın izniyle benden 12 gün sonra gelecek
Ama MAYIS bomboş kaldı mayıs geçmeyecek hiç atraksiyon yok mayısta ne yapacağım
Kızlar mart bitiyor zaten
Nisan 1-11 arası vizelerim var hemen geçer
Nisan 11-27 arası memleketteyim ailemle falan oda geçiverir
Mayıs - ?
Haziranın ilk haftası finallerim var finaller bütler falan 23 haziranı bulur
Haziran 23 olduktan sonra temmuza 1 hafta var orda zaten memlekette olurum
Temmuza gireriz sonra orayıda temmuzdayız oley diyerekten geçer diye düşünüyorum isteğimle yaz okuluna kalıcam 7 temmuzda eskişehire döneceğim o da Allahın izniyle benden 12 gün sonra gelecek
Ama MAYIS bomboş kaldı mayıs geçmeyecek hiç atraksiyon yok mayısta ne yapacağım
Evet bitmicek gibi geliyo buda hayatımızın parçası yıllar sonra anıcaz işte...
ooo planalr programlar yapılmışdu bakalım mayısa da bişiler çıkar birden geçer inşallah mayısta eskişehirdesin dimi
Aynen hedeflerimiz var o da benim sınavlarımı memlekete gitmemi dönmemi finallerimi falan bekliyor kendincekıyamam yaa nasıl program yapmış zaman geçirme programı :) geçer kuzum geçicek geçmek zorunda sloganımız bir gün gelicek sadece 1 gün kalıcak
ooo planalr programlar yapılmışdu bakalım mayısa da bişiler çıkar birden geçer inşallah mayısta eskişehirdesin dimi
mayısta da bana kalmaya gel canım oyalancak bişeyler buluruz elbett
Bugun aramadi henuzsesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(
Alışacaksın ilk günler diye zor ayrıca vakti yoktur fırsatı yoktur ilk günler hep koşturmaca onun sırası bunun sırası falan bi kaç güne düzene oturur herşeyBugun aramadi henuzsesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(
ayy ne güzel inşallah bakalım allah bizlerede göstersin hepimizide sağ salim kavuştursun ben hep ilk zamanlar zor geçer durumu kabullenirsin sonra daha kolay olur derdim kendi kendime şafak azalıor ama özlem büyüyor bu ara daha zor gelmeye başladı bana özledim işte özledim banane diye çocuklar gibi tepinerek ağlayasım var
Aynen bende 35 gün önce görmeye gittim tabı yollarda geçti günüm ama degdi onu gördükten sonra 1-2 hafta götürüyo sizi sonra özlem duyuyorum.aslında uzaklara üni ye gitmişti o zamanlar bu kadar takmıyodum herhalde ne cabuk geçmiş 2 yıl ama şu 165 gün geçmiyo
Bugun aramadi henuzsesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?