1 ay sende mi kalacağım
Senin ev okula çok uzak beee
Kızlar mart bitiyor zaten
Nisan 1-11 arası vizelerim var hemen geçer
Nisan 11-27 arası memleketteyim ailemle falan oda geçiverir
Mayıs - ?
Haziranın ilk haftası finallerim var finaller bütler falan 23 haziranı bulur
Haziran 23 olduktan sonra temmuza 1 hafta var orda zaten memlekette olurum
Temmuza gireriz sonra orayıda temmuzdayız oley diyerekten geçer diye düşünüyorum isteğimle yaz okuluna kalıcam 7 temmuzda eskişehire döneceğim o da Allahın izniyle benden 12 gün sonra gelecek
Ama MAYIS bomboş kaldı mayıs geçmeyecek hiç atraksiyon yok mayısta ne yapacağım
ehh biraz uzak ama napalım alla alla sıkılmaktan iyidir hıh beğenmedi planımıda naparsan yap hıh
Bugun aramadi henuzsesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(
mayısta da bana kalmaya gel canım oyalancak bişeyler buluruz elbett
Aynen hedeflerimiz var o da benim sınavlarımı memlekete gitmemi dönmemi finallerimi falan bekliyor kendince
Her aradığında da yaz okulu açılacak mı belli oldu mu diye soruyor garibim
Aynen canım Eskişehirdeyim mayıs boyunca
1 ay birbimizi tanırız alışırız güzel vakit geçiririz sıkılırız artık hatta başlayıpta biten ilişkiler gibi oluruz
hızlı trenle konyaya gelin , muti falan buluşuruz sonra da biz geliriz vakit geçer
hızlı trenle konyaya gelin , muti falan buluşuruz sonra da biz geliriz vakit geçer
aşk olsun canımmm yaaaa tamam gelme ya vazgeçtim ben bu arada sen yurttamı kalıyosun evdemi
kıyamam üzülme ya böyle heyecanı herkez yasayamaz...Şimdi nişanlım 'askerligini yapmayana niye kız vermediklerini anladım' diyo yani daha degerli yasıyosun aşkı sevgiyi...
İsmi apart olan ama dizaynı yurt olan biryerde kalıyorum özel yurttayım
Tamam bak mayısta buluşalım mutlaka o zaman biz
ben görmeye gitmicem canım yaa dönerken mahvoldum evci çıkardım eşimi 2 gün zaman geçirmek çok güzel ama vedalaşmak çookkk zordu çok dahada gitmem diyorum bitsn ve gelsin allah hepimize sabır versin
tamam ne zaman istersen canım :)
Konyayla kötü anılarımız var:26:
Sırf Hz.Mevlana olduğu için yine giderim oraya yoksa gideceğimi düşünmüyorum
valla benim deliliğim tutar gelirim planlayalım gelelim hem hep konyayı gezmek istemişimdir
Kıyama bana
kesinlikle daha çok bağlıyor mesafe ben evliyim ama evli olmasam dahamı kolay olurdu bilmem herkes sevdiğini bekliyor neticede sadece evlilikte paylaşımlar daha farklı boşluğunu yokluğunu belki daha çok hissediyorsun ama buda gerçekten bir gurur
Birisi daha vardı eskişehirli ama o kayıplara karıştı ne zamandır uğramıyor yada ben denk gelmiyorum
senin ne güzel bi sürü ayın doluymuş, bende o da yokkkşükret kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?