354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oyyyy kıyamammmm

ehh biraz uzak ama napalım alla alla sıkılmaktan iyidir hıh beğenmedi planımıda naparsan yap hıh

1 ay birbimizi tanırız alışırız güzel vakit geçiririz sıkılırız artık hatta başlayıpta biten ilişkiler gibi oluruz

Bugun aramadi henuz sesini ozledim onu ozledim daha dun teslim oldu ne zormus :'(

kıyamam üzülme ya böyle heyecanı herkez yasayamaz...Şimdi nişanlım 'askerligini yapmayana niye kız vermediklerini anladım' diyo yani daha degerli yasıyosun aşkı sevgiyi...

mayısta da bana kalmaya gel canım oyalancak bişeyler buluruz elbett

hızlı trenle konyaya gelin , muti falan buluşuruz sonra da biz geliriz vakit geçer

1 ay birbimizi tanırız alışırız güzel vakit geçiririz sıkılırız artık hatta başlayıpta biten ilişkiler gibi oluruz

aşk olsun canımmm yaaaa tamam gelme ya vazgeçtim ben bu arada sen yurttamı kalıyosun evdemi

aşk olsun canımmm yaaaa tamam gelme ya vazgeçtim ben bu arada sen yurttamı kalıyosun evdemi

İsmi apart olan ama dizaynı yurt olan biryerde kalıyorum özel yurttayım
Tamam bak mayısta buluşalım mutlaka o zaman biz

kıyamam üzülme ya böyle heyecanı herkez yasayamaz...Şimdi nişanlım 'askerligini yapmayana niye kız vermediklerini anladım' diyo yani daha degerli yasıyosun aşkı sevgiyi...

kesinlikle daha çok bağlıyor mesafe ben evliyim ama evli olmasam dahamı kolay olurdu bilmem herkes sevdiğini bekliyor neticede sadece evlilikte paylaşımlar daha farklı boşluğunu yokluğunu belki daha çok hissediyorsun ama buda gerçekten bir gurur

ben görmeye gitmicem canım yaa dönerken mahvoldum evci çıkardım eşimi 2 gün zaman geçirmek çok güzel ama vedalaşmak çookkk zordu çok dahada gitmem diyorum bitsn ve gelsin allah hepimize sabır versin

Bende iki kez gittim sabah 5te uyandım 6 da bindim otobüse hızlı trene yetiştim aksam 8 de daha yollardaydım o zor oldu yoksa onu görmek çok güzel bişey tabi ilk gidişimde ablasıyla gitmiştik ablası her lafa atladıgı için konuşamamıştık...

Konyayla kötü anılarımız var:26:
Sırf Hz.Mevlana olduğu için yine giderim oraya yoksa gideceğimi düşünmüyorum

Gelirsin gelirsin sinreyle gelin tanışalım gezelim hem sonra da ben gelirim bende eskişehiri merak ediyorum

valla benim deliliğim tutar gelirim planlayalım gelelim hem hep konyayı gezmek istemişimdir

buyrun gelin valla bi hafta sonu nolcak yaniiiiiiiiiiiii

oooyyyyyyyyyy biran içime özlem oturdu koccaman sesini duyasım geldiiiiiiiiiii uyuzumun

tabi evli ve ayrı olmak en zoru her zaman yanında oluyo ama biz nişanlıyken aksamları yada hafta sonları beraberdik.Çok kez kavga ettik keşke nısanlanmadan gitseydin askere diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…