354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ballar burda herkes daha aktıf dıye yazıyorum buraya akne izleri için önerisi olan varmı napmak gerek gecırmek ıcın

ballar burda herkes daha aktıf dıye yazıyorum buraya akne izleri için önerisi olan varmı napmak gerek gecırmek ıcın

Ben bal maskesi öneriyorum. 1 tatlı kaşığı bala 2-3 damla limon sıkıp yüzüne sürüyorsun. 45 dk bekletip ılık suyla yıkıyorsun yüzünü. Haftada 2 kere yapabilirsin.

he doğru sen İÖ idin. Şimdi nasıl dönüyorsun :18:

Okuldan değil bee ben onlarında ailesinden biriyim artık o yüzden evlerine girip çıkıyorum akşam onlara gitmişsem yurduma dönmem 11 12 onlardan yurda gelmek bu yıl sadece 2 dk ama seneye ben bu yurtta kalmam diyorum oda orada kal götürme derdi olmasın diyor bende yok diyorum anlaşamıyoruz

Okuldan gayet erken dönüyorum zaten eğer geç bi zamana kalmışsam 9 gibi falansa yurdu arıyorum araba geliyor alıyor yurda götürüyor

heee yurtta neden kalmak istemiyorsun? Çıkarsan eve mi çıkacaksın ? ha birde sen onlara gidiyorsan o da seni kaldığın yere götürmeli!

heee yurtta neden kalmak istemiyorsun? Çıkarsan eve mi çıkacaksın ? ha birde sen onlara gidiyorsan o da seni kaldığın yere götürmeli!

Aparta çıkmak istiyorum ben ya o yüzden burası çok şık ama yurt tarzında dizayn edilmiş ben apart istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…