:):) ahh ahhh aşkımdan varyaaa sevdamı dağlara yazarım dınler oldum
ballar burda herkes daha aktıf dıye yazıyorum buraya akne izleri için önerisi olan varmı napmak gerek gecırmek ıcın
Cumartesi günü halledicem canım :)
Wuuuuuuu süper olmuş ereesİnanırım ki
Sen dönene dek yüzüme düşen her göz günah yazacak bana.
Gözün ve gözüm birleşene kadar,
Pencereden bu kente bakmak bile ihanettir sana.
Oooff ilk defa tartıştık
Benim yurdum onların evine 2 dk uzaklıkta ben ise seneye burda kalmak istemiyorum o sorun oldunieee nolduuuu
Tamam canım tsk ederim
Wuuuuuuu süper olmuş erees
Benim yurdum onların evine 2 dk uzaklıkta ben ise seneye burda kalmak istemiyorum o sorun oldu
Ben yazmadım kız alıntı
ballar burda herkes daha aktıf dıye yazıyorum buraya akne izleri için önerisi olan varmı napmak gerek gecırmek ıcın
Olsun buraya sen yazdın pihahahha
Sorun Büyük erees:2:
Oooff ilk defa tartıştık
teşekkür ederimmmmmmGeçmiş olsun canım benim
Ben seni hergün götürüp getiremem dedi bana
Allah allah mecbursun dedim bende
Akşam 11 12 de tekbaşıma nasıl gideyim ?teşekkür ederimmmmmm
niye seni o mu götürmek zorunda
Ben bal maskesi öneriyorum. 1 tatlı kaşığı bala 2-3 damla limon sıkıp yüzüne sürüyorsun. 45 dk bekletip ılık suyla yıkıyorsun yüzünü. Haftada 2 kere yapabilirsin.
Akşam 11 12 de tekbaşıma nasıl gideyim ?
he doğru sen İÖ idin. Şimdi nasıl dönüyorsun :18:
Okuldan değil bee ben onlarında ailesinden biriyim artık o yüzden evlerine girip çıkıyorum akşam onlara gitmişsem yurduma dönmem 11 12 onlardan yurda gelmek bu yıl sadece 2 dk ama seneye ben bu yurtta kalmam diyorum oda orada kal götürme derdi olmasın diyor bende yok diyorum anlaşamıyoruz
Okuldan gayet erken dönüyorum zaten eğer geç bi zamana kalmışsam 9 gibi falansa yurdu arıyorum araba geliyor alıyor yurda götürüyor
heeeyurtta neden kalmak istemiyorsun? Çıkarsan eve mi çıkacaksın ? ha birde sen onlara gidiyorsan o da seni kaldığın yere götürmeli!
Aparta çıkmak istiyorum ben ya o yüzden burası çok şık ama yurt tarzında dizayn edilmiş ben apart istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?