neden bizimkini caliyooo neden neden
hakkaten calindiysa ilerde colugundan cocugundan ciksin insalah!!
sen beddua etme yinede canım Allaha havale etEğerki o kadar kişi içinde göze battıysa (ekonomik durum olarak) alınmıştır
iyide hepsi asker hepsinin yedigi sey ayni ictigi sey ayni giydigi sey ayni bi botlarini ozel almisti bide mp3calari vardi bu kadar yani bunlarmi goze battitelefonuda ilk cikan androidlerden goturdu yaninda ozellikle kendi telefonunu bana birakti iyikide birakmis ondan olacakmisiz yoksa
belkide kaybolmayan yaninda olan bavulu telefon olan bavuldur ha ne dersin ? Umarim odur ya parasinda degilim telefon kullansin istiyorum of arasada haberdar etse benide
inşallah öteki bavuldur canım
ne bileyim dışardan birinin alma imkanı yokmudur diye düşündüm
Inşallah çalınmamıştır, kaybolmuşturda bulunur hemen
erees geçmiş olsun canım ya olcak iş mi buu inşşallah içinde telefon olan bavul değildir çalınan. sıkma canını tatlım ya öyleyse de alır gönderirsiniz :26:
Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum
Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış
Devrecilik vamışAma komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee
Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum
Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış
Devrecilik vamışAma komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee
Amiiiin herkese duaları iyi dilekleri için teşekkürlersevindim canımAllah daim etsin başka şansızlık göstermesin inşallah
kafayı yicem yapamıyorum yaaaa ben who diyorum o başka bişey diyor, ben to diyorum o from diyor var mıdır bunu yapmanın bi yolu ya
ohhhhhhhhhh, ben bile rahatladım valla
hadi gözünüz aydınnn
Amiiiin herkese duaları iyi dilekleri için teşekkürler
Gamzeliye sor en iyi o bilir
utandım soramadım
Nesinden utanıyorsun ya öğreneceksin işte sorup öğretmen hem o ona sormayacaksın da kime soracaksın
mesai saatlerinde değiliz yalnız
Öğretmen her zaman öğretmendir o içten gelen bir duygudur parayla alakası yoktur tamam mı
paradan bahseden kimo değilde 5 tane göbeğim oldu lan
Mesai demek iş demek iş demek para demek yani sen bahsetmiş oldun
Olur tabi benimde 2 tane ama kilo verimim durdu
Al al aferin aferin dombili gelin ol devam devamen azından 5 kilo verdin öyle durdu ben verdim aldım hala alıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?