354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Googlede arat bakalim mutlaka hakkinda yazanlar olmustur

bi kişi buldum googleda adam adana güzel şehir ama incirlik cok b..tan yazmış
forumda iki bayan daha buldum taa 2009da şafak saymışlar ama özelden msj attım bakalım cevap yazarlarsa..

bulduklarımdan biri çok güzel bişey yapmış eşine. yazısını direk alıntılıyorum:

kızlar birde sizinle bişeyi paylaşmak istiyorum.eşime şafak günü kadar her güne ayrı ayrı küçük kartlar hazırladım her aya ayrı bir renk kullandım ve her karta tarih,şafak ve biten günü yazdım altınada hergün için güzel aşk sözleri ve duygularımı yazdım onuda güzel aynı ölçülerde yaptığım kutunun içine koydum.gizlice bavuluna koydum.görmüş nasıl mutlu oldu anlatamam şimdi içinden o güne ait kartı alıyor okuyor ve bunu bana telde söylüyor.yani yanındayken söyleyemediklerimi yine okuyor onlarda bize orda hasret kalıyor ve yanlarında bizden bişeyler olması onları çok mutlu ediyor ve iyi geliyor.tavsiye ederim çünkü benim kocam çok mutlu oldu.yazdığım kartları yatarken bile cebinde taşıyor aşkım ve okuduklarını atmıyor

fikir çok hoşuma gitti. ben de kocama yaparım belki.. cok mutlu olur o da eminim.. sizlere de bir fikir olur..

Selam kuzl sanırım hasta oluyorum boğazım acıyor Üşüyorum gözlerim yanıyor oyyfff uyuyorum ben herkese iyiggeceler tatlı rüyalar

Bu insanlar ne gerizekalı ya keşke zamanında görseydim de cevabım içimde kalmasaydı. Sabah bi konu vardı bdv de, yorum yapmıştım bende az önce bi baktım ki konuyu açan kadının kocasıymış. Yaptıkları mallıktan başka bişey değil çok sinirim bozuldu açıkçası. Hiçbişeye inamayacam artık.

Cok iyiymis gercekten
Selam kuzl sanırım hasta oluyorum boğazım acıyor Üşüyorum gözlerim yanıyor oyyfff uyuyorum ben herkese iyiggeceler tatlı rüyalar
Balikesirde cok gezdin usuttun
Gecmis olsuun

O nasil is be oyleeee
Banada mi inanmayacan

sürpriz hazırlıyorummm

ayy saatler kaldı, deli gibi heyecanlıyım yaaaa

Oh oh ne güzel yaaa hadi sabah olsun dimi

ayy evet evet sabah olsun, sevdiceğim yola çıksın, okul bitsin ve sevdiceğim gelmiş olsuuuuun

gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben buraya nasıl gidebilirimmmmmmmmmmmmmmmm
KOÜ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
KOCAELİ ÜNİV. UMUTTEPE YERLEŞKESİ BESYO YANI
UMUTTEPE

valla canım, izmitte halk evi durağına gidersen, ordan umuttepe minibüsler kalkıyodu en son

ayy evet evet sabah olsun, sevdiceğim yola çıksın, okul bitsin ve sevdiceğim gelmiş olsuuuuun

valla canım, izmitte halk evi durağına gidersen, ordan umuttepe minibüsler kalkıyodu en son

otogardan direk gitmez mi ? Yetişemezsem diye sıkıntı yaptım halk evinden ne kadar sürüyor oraya batı terminali ile terminal aynı mı yahu

Son düzenleme:
otogardan direk gitmez mi ? Yetişemezsem diye sıkıntı yaptım halk evinden ne kadar sürüyor oraya batı terminali ile terminal aynı mı yahu

otogarın yan tarafında minibüsler otogarı var bi de, ordan da kalkıyodur heralde.. sen mümkün olduğunca erken çık yola. çünkü mnibüslerde yoğunluk olduğu için, tıklım tıklım dolu olup almadan geçebiliyolar.

tamam canım teşekkür ederim kazasız belasız hallederim umarım

Ay ne guzel yaaa.benimde cumartesi bi olsada gelse artık

sürpriz hazırlıyorummm

ayy saatler kaldı, deli gibi heyecanlıyım yaaaa

ay ne kadar güzel yaa.. ben kocamı yemin töreninde görücem kaç gün sonra.. o da sülalece gidicez, haklı olark annesi babası kardeşi de gelicek. bi arakadaşı transporter ayarlamış, o adam da gelicek ailecek.. sarılamayız bile.. :2: benimki öyledir, sarılmaz etmez rahat rahat herkesin yanında.. bakalım yaa..

ne sürpriziii heeem özel değilsee fikir olsuun
ben de evimize geleceği gün evi mi süslesem fln dedim ama bilemedim :26:

sağol canımm valla tam 1 ay 2 gün oldu görmeyeli, çok iyi gelecek bu izin bize

süpriz olarak, öncelikle kitap aldım, istediği bi kitap vardı, gece ışıklar erken sönüyor okuyamıyorum diye dert yanıyordu, onun için ışıklı kitap okuma gözlüğü aldım, artık gece yattığında rahatça okuyabilecek

bi de mini mp3 çalar aldım, içine sevdiği şarkıları attım, bazı şarkıları (bize özel olanları) da karaoke şeklinde kendim söyleyip kaydettim, onları da attım mp3'e, fon müzik eşliğinde onu ne kadar sevdiğimi anlattığım bikaç ses kaydı yaptım, onları da attım

yanii, ona sesimi veriyorum hediye olarak kısacası

ayy canım harika bir fikiiirrr.. ne kadar güzel düşünmüşsüüünn...
mp3 fln sokabiliyorlar mı acemi birliğine? çok iyi sokabilirlerse.. senin içine koydukların da çok manidar olmuş..
kitap okuma gözlüğü de iyi fikir.. biz şuan acemide, doğru dürüst konuşamıyoruz bile, ne lazım ne istiyo hiç bilmiyorum. hsonu bir arkadaşı gidecek yanına düğün varmış kütahyada, onun yanına da uğrayacak. bende bi zarfa mektup yazdım. istediğin var mı diyorum, adana habernden sonra hiçbişey istemedi bile.. bişeyler hazırlayıp yollasam mı diyorum bakalım bilemiyorum kiii

hımmm, valla canmm, acemilikte ben ziyaretine giderken telefonunu götürdüm yanımda, ve soktuk böylece, şu an mp3ü çok rahat sokar içeriye, ufacık bişi zaten yani acemilikte, götürseydim o zaman da sokabilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…