ayy sorma zaten geçen günkü tartışmamız da bu yüzdendi. bikaç gün güzel geçti özledim seviyorum falan deyipşimdi yine aynısı oldu. ee başka napıyosun? demekten sıkıldım. napsın adam nöbet tutuyo. ben de var bi sorun :) ne yapsak nasıl çözüm bulsak?
Ay bizdede oyleo zamöan yuppiiiiikızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff
demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordumnormal mi bunlar
kızlaar, çok az kaldıı özhanın gelmesinee.. o kadar heyecanlıyım ki, ilk buluşmamızda bu kadar çok heyecanlanmamıştım yaaaallah sonumu hayır etsinn, bu heyecanla kalp krizi falan geçirmezsem iyi
ya gün içinde kendimiz çok feci atraksiyonlar yapıp biz anlatacaz:26: ya da böyle "seni seviyorum aşkım" diye devam edecez başka çözüm yok gibi :)[ aslında güzel oluyor öyle bana bi aşkım deyişi var ki 24 saat konuşsam onu hissedemem]
sakin ol yahukızlaar, çok az kaldıı özhanın gelmesinee.. o kadar heyecanlıyım ki, ilk buluşmamızda bu kadar çok heyecanlanmamıştım yaaaallah sonumu hayır etsinn, bu heyecanla kalp krizi falan geçirmezsem iyi
dimi yaaaa, daha gerçekçi daha özeloyyyy bi sevesim geldi nişanlımı şimdi :))) bitsin artık bu hasretlik kavuşalım yaaa
Allaha cok sukur yaa
Sinav minav vize mize oooof 11nisan olsuuun bitsiiinnn
günaydın
geçmiş olsun prensessssssssssss
Ay çok şükür bulunmuş yaa
o zamöan yuppiiiiikızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff
demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordumnormal mi bunlar
kızlaar, çok az kaldıı özhanın gelmesinee.. o kadar heyecanlıyım ki, ilk buluşmamızda bu kadar çok heyecanlanmamıştım yaaaallah sonumu hayır etsinn, bu heyecanla kalp krizi falan geçirmezsem iyi
sakin oll sen lazımsın özhanao ana odaklan şimdiden ne giyeceksin saçlarını nasıl yapacaksın hepsini düşün hazırla sonra elin ayağına dolanmasın :)
günaydın herkeseeee
ben süper ötesiyim bugün, sevdiceğim yola çıktı, saatler kaldı kavuşmamıza. okul çıkışı direk onu alacağım için, sabah bir süslendim püslendim görmeniz lazımmm
siyah elbisemi giydim, saçımı yaptım, makyajımı yaptım, sevdiceğin hediyesi küpelerimi taktımm
saatin 4 olmasını bekliyorum heyecanla
sağol canım valla öyle oldu galiba :2:
günaydın kızlar naber ?
o zamöan yuppiiiiikızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff
ayy sorma zaten geçen günkü tartışmamız da bu yüzdendi. bikaç gün güzel geçti özledim seviyorum falan deyipşimdi yine aynısı oldu. ee başka napıyosun? demekten sıkıldım. napsın adam nöbet tutuyo. ben de var bi sorun :) ne yapsak nasıl çözüm bulsak?
sakin ol yahu
benimde benimde :) hasta olmuş sesi gitmiş nasıl kötü oldum duyuncakıyamam ben ona çocuğum gibi bakacam ben ona evlenince Allah kısmet ederse İnşallah
kızlaaar askerim evci izni alabileceğini söylüyo komutanlar izin veriyomuş.. ama tarihine karar veremedim dedi mayıs ortası gibi alır sanırımama ben o zamana kadar beklemicem çünkü hem ziyaret hem çarsında görüşmek için bi hafta sonu gitmek istiyodum oda evci izninde gelirsin demişti...
haziranın 1i doğum günü ayrıca o zamanda gitmek istiyorum çünkü hafta sonuna denk geliyorve yine haziranın 15inde arkadaşın düğünü var ist.da ooyyyyy ne zaman gitsem nisanın20sinde gitsem mayısta evciye çıksa o zamanda gitmem gerekcekkk e haziranın 1i doğum günü otobüsle 10 saat yol uçakla 1 saat ama oda ücret saat sıkıntısı ucuz bilet sabihada askerim avrupa yakasında ooyyyyyyyfffffffffffff
bi fikir varin yahu
geldiği günün geleceği zamanların hayalini kurun planlar yapın canımmm mükemmel oluyoooooorrrrrhele eşimin öyle fikirleri varki herakşam gül gül ölüyorum
sinreee hoşgeldin canım nasılsın? ayyy ben hep hayal kuruyorum yaa, mesela ona yemek hazırladığımı beraber kahvaltı yaptığımızı falan hayal ediyorum şimdi bile yine heyecanlandımben bunları günlüğüme yazıyorum ama nişanlıma da söylemeliyim galiba haklısın bugün ararsa dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?