354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ya gün içinde kendimiz çok feci atraksiyonlar yapıp biz anlatacaz:26: ya da böyle "seni seviyorum aşkım" diye devam edecez başka çözüm yok gibi :)[ aslında güzel oluyor öyle bana bi aşkım deyişi var ki 24 saat konuşsam onu hissedemem ]

Ay bizdede oyle
demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordum normal mi bunlar

Norml tabiii

kızlaar, çok az kaldıı özhanın gelmesinee.. o kadar heyecanlıyım ki, ilk buluşmamızda bu kadar çok heyecanlanmamıştım yaaa allah sonumu hayır etsinn, bu heyecanla kalp krizi falan geçirmezsem iyi

kızlaar, çok az kaldıı özhanın gelmesinee.. o kadar heyecanlıyım ki, ilk buluşmamızda bu kadar çok heyecanlanmamıştım yaaa allah sonumu hayır etsinn, bu heyecanla kalp krizi falan geçirmezsem iyi

sakin oll sen lazımsın özhana o ana odaklan şimdiden ne giyeceksin saçlarını nasıl yapacaksın hepsini düşün hazırla sonra elin ayağına dolanmasın :)

dimi yaaaa, daha gerçekçi daha özel oyyyy bi sevesim geldi nişanlımı şimdi :))) bitsin artık bu hasretlik kavuşalım yaaa

sakin ol yahu
dimi yaaaa, daha gerçekçi daha özel oyyyy bi sevesim geldi nişanlımı şimdi :))) bitsin artık bu hasretlik kavuşalım yaaa

benimde benimde :) hasta olmuş sesi gitmiş nasıl kötü oldum duyunca kıyamam ben ona çocuğum gibi bakacam ben ona evlenince Allah kısmet ederse İnşallah

Allaha cok sukur yaa
Sinav minav vize mize oooof 11nisan olsuuun bitsiiinnn

olucak hepsi gelip geçicek sabret

geçmiş olsun prensessssssssssss

sağol lunaaaaaaaaa'm

Ay çok şükür bulunmuş yaa

canım çok sevindim ya hem o bavulun olmamasına hem o olmasa da bulunmasına gözün aydın

demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordum normal mi bunlar

yok yok yalnız değilsiniz bu konuda bende de aynı eee başka başka ne ne olabilir ki sen anlat diyo anlatıcak hiiiç bişi olmuyo ki yaa kapatmasın konuşalım istiyorum ama konuşacak şey bulamıyorum

ayy ne güzel yerinde olmak isterdim saat 4 e az kaldı Allah korusun kızzz

sakin oll sen lazımsın özhana o ana odaklan şimdiden ne giyeceksin saçlarını nasıl yapacaksın hepsini düşün hazırla sonra elin ayağına dolanmasın :)

ayyy canım beniiim

hazırım zaten ben, okul çıkışı direk onu karşılayacağım için, sabha hazırlanıp süslenip püslenip öle geldim okula çocuklar bile diyokii "teacher'ım bugün çok bi başka güzel olmuşsuuzzz"

kızlaaar askerim evci izni alabileceğini söylüyo komutanlar izin veriyomuş.. ama tarihine karar veremedim dedi mayıs ortası gibi alır sanırım ama ben o zamana kadar beklemicem çünkü hem ziyaret hem çarsında görüşmek için bi hafta sonu gitmek istiyodum oda evci izninde gelirsin demişti...
haziranın 1i doğum günü ayrıca o zamanda gitmek istiyorum çünkü hafta sonuna denk geliyor ve yine haziranın 15inde arkadaşın düğünü var ist.da ooyyyyy ne zaman gitsem nisanın20sinde gitsem mayısta evciye çıksa o zamanda gitmem gerekcekkk e haziranın 1i doğum günü otobüsle 10 saat yol uçakla 1 saat ama oda ücret saat sıkıntısı ucuz bilet sabihada askerim avrupa yakasında ooyyyyyyyfffffffffffff

bi fikir varin yahu

la la la la laaaaaayy layyylom layy bahar geldiğindemi ben böyle olurum ? yoksa böyle olduğumdami gelir bahaaaarrr . ayrıca bunun seninle ne ilgisi varr tabiki ben böyle olduğum için bahaarrr 112 kalmış 112 yehuulehuuu

ayy inşallah böyle şafak bittiğindede hazırlanırız hepiciğimizzzzz vaktin tadını çıkarın canımmmm

geldiği günün geleceği zamanların hayalini kurun planlar yapın canımmm mükemmel oluyoooooorrrrr hele eşimin öyle fikirleri varki herakşam gül gül ölüyorum

ee kızlar adamların hayatı hep aynı siz bulun bişeyler ben hergün geldiğinde şöle yapıcaz böle yapıcaz diye planlar kuruyorum anlatıyorum ona bu ara oda başladı çok egzantirik planları var siz heleki daha evli değilsiniz evinizin hayalini kurun beraber düğünüzüü ooo konuşcak çok şey var

kıyamammm canım şafak bittiği gün hepimizi çeken biri olsa koysada izlesek kendimizi :) heycan yapmaa kooşşş sımsıkı sarıllll

sakin ol yahu

benimde benimde :) hasta olmuş sesi gitmiş nasıl kötü oldum duyunca kıyamam ben ona çocuğum gibi bakacam ben ona evlenince Allah kısmet ederse İnşallah

aynen öyle oluyor luna çocuğun gibi ben geceleri uyanıp atletini değiştirirdim elleri çok çatlardı krem sürerdim ufff şimdide işte öyle boşkiii çocuğum en yakın arkadaşım dostum eşim hepsi birden gitti askere

ayyy çok karışıkkk iyice düşün taşın plan yap kuzuu

geldiği günün geleceği zamanların hayalini kurun planlar yapın canımmm mükemmel oluyoooooorrrrr hele eşimin öyle fikirleri varki herakşam gül gül ölüyorum

sinreee hoşgeldin canım nasılsın? ayyy ben hep hayal kuruyorum yaa, mesela ona yemek hazırladığımı beraber kahvaltı yaptığımızı falan hayal ediyorum şimdi bile yine heyecanlandım ben bunları günlüğüme yazıyorum ama nişanlıma da söylemeliyim galiba haklısın bugün ararsa dicem

iyiyim canım napayımmm işteyim şafak saymaya devam :) biz bişeyler bulamazsak adamların bide ortamları müsait değil hele geçen akşam ben artık sohbeti bebek hayallerine götürünce eşim koptu siz aynı evde neler yapılabilir onları düşünün bizde bebek hayalleri allahım hepimize hayallerimizi nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…