- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
hımmm, valla canmm, acemilikte ben ziyaretine giderken telefonunu götürdüm yanımda, ve soktuk böylece, şu an mp3ü çok rahat sokar içeriye, ufacık bişi zatenyani acemilikte, götürseydim o zaman da sokabilirdik
Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum
Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış
Devrecilik vamışAma komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee
ay ne kadar güzel yaa.. ben kocamı yemin töreninde görücem kaç gün sonra.. o da sülalece gidicez, haklı olark annesi babası kardeşi de gelicek. bi arakadaşı transporter ayarlamış, o adam da gelicek ailecek.. sarılamayız bile.. :2: benimki öyledir, sarılmaz etmez rahat rahat herkesin yanında.. bakalım yaa..
ne sürpriziii heeem özel değilsee fikir olsuun
ben de evimize geleceği gün evi mi süslesem fln dedim ama bilemedim :26:
sağol canım valla öyle oldu galiba :2:Cok iyiymis gercekten
Balikesirde cok gezdin usuttun
Gecmis olsuun
Guuunaaaydiiiin
günaydınnn herkesee
Allaha cok sukur yaaiyi hadi gözünaydın canım bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor
sağol canım valla öyle oldu galiba :2:
günaydın kızlar naber ?
Guuunaaaydiiiin
günaydınnn herkesee
günaydın kızlar naber ?
günaydın herkeseeee
ben süper ötesiyim bugün, sevdiceğim yola çıktı, saatler kaldı kavuşmamıza. okul çıkışı direk onu alacağım için, sabah bir süslendim püslendim görmeniz lazımmm
siyah elbisemi giydim, saçımı yaptım, makyajımı yaptım, sevdiceğin hediyesi küpelerimi taktımm
saatin 4 olmasını bekliyorum heyecanla
sağol canım valla öyle oldu galiba :2:
günaydın kızlar naber ?
günaydın
:97::78::106: :122::2::119:
Nolduuuuu kizzz
hiçç bunları çok seviyorum bakınca mutlu oluyorum delimiyim neyim:26:
Gidecekleri yere varmışlar ama bavulunun biri kayıpmış hangisi kayıp onu da bilmiyor belkide içinde cep telefonu mp3 ve sigaralarının olduğu bavul oooooooooooooof çok canım sıkıldıııııııııı kızlar dua edin lütfen bulunsun bavulu lütfen
tatlım napmış bulmuş mu seninki bavulunu? yorumları takip edemedim ama merak ettim?
Ay çok şükür bulunmuş yaa
o zamöan yuppiiiiikızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff
demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordumnormal mi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?