354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hmm acaba o arkadaşıyla tlf yollasam mı ben de yakalanırsa sıkıntı olmasından korkarım. tlfda bir daha sorayım da olur derse yollarım. konuşmasa da gece nefesni duysam bile iyidir... bakalım yaa hayırlısı olsun inşallah rahat olur sorun değil ankesörden çaldırır ararım ben.. ama isterse yollarım, usta da mp3 fln isterse koyarım valizine..

iyi hadi gözünaydın canım bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor

bizde öyle gittik eşimin yemin törenine ee ben otel ayarladım ordan evci çıkardım herkes döndü o gece biz ikimiz kaldık sende öyle yap neden evci çıkarmıyosun kiiii

günaydınnn herkesee

günaydın kızlar naber ?

günaydın herkeseeee

ben süper ötesiyim bugün, sevdiceğim yola çıktı, saatler kaldı kavuşmamıza. okul çıkışı direk onu alacağım için, sabah bir süslendim püslendim görmeniz lazımmm

siyah elbisemi giydim, saçımı yaptım, makyajımı yaptım, sevdiceğin hediyesi küpelerimi taktımm

saatin 4 olmasını bekliyorum heyecanla

Ayyy ne guzeel yaa

tatlım napmış bulmuş mu seninki bavulunu? yorumları takip edemedim ama merak ettim?

Ay çok şükür bulunmuş yaa

o zamöan yuppiiiii kızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff

demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordum normal mi bunlar

demek bizden başkaları da varmış bende neden böyle oluyor diyordum normal mi bunlar

ayy sorma zaten geçen günkü tartışmamız da bu yüzdendi. bikaç gün güzel geçti özledim seviyorum falan deyip şimdi yine aynısı oldu. ee başka napıyosun? demekten sıkıldım. napsın adam nöbet tutuyo. ben de var bi sorun :) ne yapsak nasıl çözüm bulsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…