kafayı yicem yapamıyorum yaaaa ben who diyorum o başka bişey diyor, ben to diyorum o from diyor var mıdır bunu yapmanın bi yolu ya
utandım soramadım
Çok iyisin süpersin devam devam
sor sor, utanmaaa
ama yukarıya yazdığın kadarıyla hiçbişi anlamadımmm
güzel bi ders notu buldum örtmenim ona baktıktan sonra hala yapamazsam SOS yapicim
Ay hic duymadim neden amerikalilar diyor ki arastirdinmi nettenKızlar askerime adana incirlik çıkmışmorali çok bozuktu, amerikalilarin içine düştüm sabahtan beri canım çok sıkkın dedi ben de korktum moralim bozuldu yaaaa... hiç orda asker bekleyen var mi yda bir tanıdığınız fln oldu mu orda yapan içime bi korku düştü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar nasılsınız.??? 2 gün sonra askerim geliyoor çok sukur telefonuda kullanmaya başladı oh bu ne güzel duyguymuş böyle yaa
Almak göndermek sıkıntı olacaktı neyse ki halloldu anlatıyorum
Kııızlaaaaaar aradı 10 dakika önce bavul bulunmuşuuuuuuuuuuuuş
İçinde telefon olan bavul değilmiş zaten ama ihtiyacı olan şeyler varmış hep şükür ki bulunmuş
Allah'a çok şükür o kadar mutlu oldum kiiiiiiiii.10 günlüğüne geçici bir yerde yatacaklarmış:26: Yine beklemek yine beklemek bize
10 gün sonra kendi yerine geçecekmiş 11 kişi kalacaklarmış o gittiği yatakhanede ve klima falan varmış
Devrecilik vamışAma komutanları iyiymiş ilk günden nasıl anladıysa bunu
Yemekleri güzel dedi yani sıcak en azından soğuk değil dedi
%90 muhaberecilik yapacağım dedi o da %100 olursa hiç bir olumsuz durumumuz yok Allaha binlerce şükür
Oley beeee
selam:) oh ne güzel
Böyle gelin olmayım mı düşünüyorsun.daha doğrusu sendede mi kilo sonunu vaar
Selam kızlar nasılsınız.??? 2 gün sonra askerim geliyoor çok sukur telefonuda kullanmaya başladı oh bu ne güzel duyguymuş böyle yaa
hıhı bendeumarım böyle gelin olmam yoksa rezil rüsva olurum vallahi
Ay senin de gozun aydinnn
olmuyo yapamıyorum çalışınca tamam ya bişey yok diyorum, teste gelince yapamıyorum
Ya canım sen neye çalışıyorsun
ingilizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?