kızlaaar askerim evci izni alabileceğini söylüyo komutanlar izin veriyomuş.. ama tarihine karar veremedim dedi mayıs ortası gibi alır sanırımama ben o zamana kadar beklemicem çünkü hem ziyaret hem çarsında görüşmek için bi hafta sonu gitmek istiyodum oda evci izninde gelirsin demişti...
haziranın 1i doğum günü ayrıca o zamanda gitmek istiyorum çünkü hafta sonuna denk geliyorve yine haziranın 15inde arkadaşın düğünü var ist.da ooyyyyy ne zaman gitsem nisanın20sinde gitsem mayısta evciye çıksa o zamanda gitmem gerekcekkk e haziranın 1i doğum günü otobüsle 10 saat yol uçakla 1 saat ama oda ücret saat sıkıntısı ucuz bilet sabihada askerim avrupa yakasında ooyyyyyyyfffffffffffff
bi fikir varin yahu
iyiyim canım napayımmm işteyim şafak saymaya devam :) biz bişeyler bulamazsak adamların bide ortamları müsait değil hele geçen akşam ben artık sohbeti bebek hayallerine götürünce eşim koptu siz aynı evde neler yapılabilir onları düşününbizde bebek hayalleri allahım hepimize hayallerimizi nasip etsin inşallahh
Rabbim inşallah hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin. isteyenlere de versin inşallah. baak aklıma bir sürü fikir soktun teşekkür ederim
Rabbim inşallah hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin. isteyenlere de versin inşallah. baak aklıma bir sürü fikir soktun teşekkür ederim
ayyy çok karışıkkkiyice düşün taşın plan yap kuzuu
Aynen öyle herşeye değer ama işte hepsi denk gelmiyor iyi plan şart ama nasıl :18:valla kuzucum cidden karışık ama sen fırsatları her şekilde değerlendir derim beninan o kadar mutlu oluyorlar ki... gözlerine bakmak dokunmak bile çok güzel. hele ki seninkinin doğum günü var bide. güzel plan yapmalısın canım benim
özleyeceğim seni ühübu arada kızlar, ben 4 gün iptalim doğal olarak, pazartesi akşamı görüşürüz artıkınn
özleyin beni anacııııım
Aynen yaa onun için fikir istiyorum yanisan sonuna gitsem mi Mayısı mı beklesem off
Aynen öyle herşeye değer ama işte hepsi denk gelmiyor iyi plan şart ama nasıl :18:
özleyeceğim seni ühü
tadını çıkarın kavuşmanin gelince alırız ifadeni
bizde öyle gittik eşimin yemin törenine ee ben otel ayarladım ordan evci çıkardım herkes döndü o gece biz ikimiz kaldık sende öyle yap neden evci çıkarmıyosun kiiii
Sinav minav vize mize oooof 11nisan olsuuun bitsiiinnn
o zamöan yuppiiiiikızlar sizler nasılsınız bakalım?bizimki aradı dün akşam. naber nasılsından başka konuşacak bişi bulamadık :s bu duruma üzülüyorum. iyi de hiç öyle farklı bişi olmuyor ki anlatayım pofff
kızlaaar askerim evci izni alabileceğini söylüyo komutanlar izin veriyomuş.. ama tarihine karar veremedim dedi mayıs ortası gibi alır sanırımama ben o zamana kadar beklemicem çünkü hem ziyaret hem çarsında görüşmek için bi hafta sonu gitmek istiyodum oda evci izninde gelirsin demişti...
haziranın 1i doğum günü ayrıca o zamanda gitmek istiyorum çünkü hafta sonuna denk geliyorve yine haziranın 15inde arkadaşın düğünü var ist.da ooyyyyy ne zaman gitsem nisanın20sinde gitsem mayısta evciye çıksa o zamanda gitmem gerekcekkk e haziranın 1i doğum günü otobüsle 10 saat yol uçakla 1 saat ama oda ücret saat sıkıntısı ucuz bilet sabihada askerim avrupa yakasında ooyyyyyyyfffffffffffff
bi fikir varin yahu
Ne ozlucez beeee hiiiiiihbu arada kızlar, ben 4 gün iptalim doğal olarak, pazartesi akşamı görüşürüz artıkınn
özleyin beni anacııııım
Hadi bakalimmmm az kaldiiiEvet bence de yaa.. ben de 11 nisani bekliyoruuuumm
la la la la laaaaaayy layyylom layybahar geldiğindemi ben böyle olurum ? yoksa böyle olduğumdami gelir bahaaaarrr . ayrıca bunun seninle ne ilgisi varr tabiki ben böyle olduğum için bahaarrr 112 kalmış 112 yehuulehuuu
aynen öyle oluyor luna çocuğun gibi ben geceleri uyanıp atletini değiştirirdim elleri çok çatlardı krem sürerdim ufff şimdide işte öyle boşkiii çocuğum en yakın arkadaşım dostum eşim hepsi birden gitti askere
Aileden biri olmadanmi evci izni iyiymis valla
Ne kadarlık evlisiniz canim sizz :) maşallah vallaa şefkatle yaklaşıyoruz kocişlerimizee :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2.5 yıllık evliyim canım eşimlede 6 yıldır aşıkız
Bizde de aynı canım. Ne yapıyorsun, nerdesin, nasılsın.. rahat mısın, iyi misin fln fln... sonra zaten sıra var diyor kapatıyoruz..
Kizlar ya siz ustaya geçtiğiniz için bilirsiniz, şimdi toplamda kısa dönem kac gün tam olarak? Usta iznine cikinca uzayacak mi kaldığı gün kadar? Toplmda şafak kac sayicaz 165 mi :/
Biz 5 sene 2 ay 3gundur asikiz hala evli degiliz ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?