354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

valla kuzucum cidden karışık ama sen fırsatları her şekilde değerlendir derim ben inan o kadar mutlu oluyorlar ki... gözlerine bakmak dokunmak bile çok güzel. hele ki seninkinin doğum günü var bide. güzel plan yapmalısın canım benim

Rabbim inşallah hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin. isteyenlere de versin inşallah. baak aklıma bir sürü fikir soktun teşekkür ederim

bu arada kızlar, ben 4 gün iptalim doğal olarak, pazartesi akşamı görüşürüz artıkınn

özleyin beni anacııııım

ayyy çok karışıkkk iyice düşün taşın plan yap kuzuu

Aynen yaa onun için fikir istiyorum ya nisan sonuna gitsem mi Mayısı mı beklesem off
Aynen öyle herşeye değer ama işte hepsi denk gelmiyor iyi plan şart ama nasıl :18:

bu arada kızlar, ben 4 gün iptalim doğal olarak, pazartesi akşamı görüşürüz artıkınn

özleyin beni anacııııım
özleyeceğim seni ühü
tadını çıkarın kavuşmanin gelince alırız ifadeni

he he tamam

son 3 saat

bizde öyle gittik eşimin yemin törenine ee ben otel ayarladım ordan evci çıkardım herkes döndü o gece biz ikimiz kaldık sende öyle yap neden evci çıkarmıyosun kiiii

O bizimle ankaraya gelecek zaten. Orda kalsaydi ben de Otel fkn ayarlardim ama usta da adana çıktığı için önce evimize geliriz ins sonra tekrar yollayacagim

Bizde de aynı canım. Ne yapıyorsun, nerdesin, nasılsın.. rahat mısın, iyi misin fln fln... sonra zaten sıra var diyor kapatıyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aileden biri olmadanmi evci izni iyiymis valla

özleyin beni anacııııım
Ne ozlucez beeee hiiiiiih
Evet bence de yaa.. ben de 11 nisani bekliyoruuuumm
Hadi bakalimmmm az kaldiii
la la la la laaaaaayy layyylom layy bahar geldiğindemi ben böyle olurum ? yoksa böyle olduğumdami gelir bahaaaarrr . ayrıca bunun seninle ne ilgisi varr tabiki ben böyle olduğum için bahaarrr 112 kalmış 112 yehuulehuuu

107 kaldi yeeehuuu

Ne kadarlık evlisiniz canim sizz :) maşallah vallaa şefkatle yaklaşıyoruz kocişlerimizee :)

Kizlar ya siz ustaya geçtiğiniz için bilirsiniz, şimdi toplamda kısa dönem kac gün tam olarak? Usta iznine cikinca uzayacak mi kaldığı gün kadar? Toplmda şafak kac sayicaz 165 mi :/

Bizde de aynı canım. Ne yapıyorsun, nerdesin, nasılsın.. rahat mısın, iyi misin fln fln... sonra zaten sıra var diyor kapatıyoruz..

aynı valla. ama sevgili sinre hayallerinizden bahsedin biraz dedi bakalım tavsiyesine uyacam :) sizde deneyin bi. yoksa iletişim kopukluğu iyice artacak bu sefer de niye biz konuşamıyoruza dönecek iş :s

canım askerlik toplamda 180 gün 12 gün izinhakkı var onları kullanmazsa düşceksin 168 gideceği yere bağlı 1 2 gün de yol izni olur öyle. şimdi yemin töreninden sonra evci değilde dağıtım izniyle gelirse onu 168+..... (kaçgünse) ekliceksin. evci izinleri askerliğe dahildir eklenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…