Hepsi oyle ama herseyine karistirmaa milletiay ben çok safım sanırımgörümcem arıyo işte arayı sıkı tutalım falan diyor bu arada da telefonla hoparler açık herkese yayın yapıyor. Benim evimin alışverişine sülalecek gelmeyi planladılar sanırım. Be de dedim ki biz aşkımla başbaşa alıcaz herşeyimi, gelinliği de mi dedi evet dedim e herşey sürpriz olacak bize dedi o zaman. Evet dedim hepsini düğünde göreceksiniz genelde böyle midir ya, ben olsam hiçbişeye karışmak istemem
Hepsi oyle ama herseyine karistirmaa milleti
ay ben çok safım sanırımgörümcem arıyo işte arayı sıkı tutalım falan diyor bu arada da telefonla hoparler açık herkese yayın yapıyor. Benim evimin alışverişine sülalecek gelmeyi planladılar sanırım. Be de dedim ki biz aşkımla başbaşa alıcaz herşeyimi, gelinliği de mi dedi evet dedim e herşey sürpriz olacak bize dedi o zaman. Evet dedim hepsini düğünde göreceksiniz genelde böyle midir ya, ben olsam hiçbişeye karışmak istemem
ben karıştırmıyorum ki, umarım sorun çıkmaz zaten nişan zıkkım olmuştu bari bunu iyi geçirelim
valla gelin aldık bizde 2 sene oldu hala aynıyız..
eşyalarını almaya kendi ailesi ve abim annem babam gittiler..
kıyafet vs. alırken annem ve ben gittik mesela adet böyledir, anlayış çok önemli böyle şeylerde..
biz kapalıyız gelinimiz açık biraz o bize uydu biraz da biz ona...
karışmadım hiç fikrimi beğendiğimi söyledim zevklerimiz uyuyor zaten fikir verdim onayladı ya da onaylamadı..
yani karıştırtma !demek yanlış, fikirlerini alırsın ama beğenmediğini başka bişey istediğini söylersin kırmadan,illede bu olacak demezler herhalde
nişan nasıl zıkkım oldu, çok mu karışıyolar
inşallah herşey gönlüne göre olur canım
inşallahben karıştırmıyorum ki, umarım sorun çıkmaz zaten nişan zıkkım olmuştu bari bunu iyi geçirelim
Ama bak sen anlayışlıymışsın herkes öyle değil ki bi başlarlarsa karışmaya ardını alamaz birazda tavrını koymalı bencevalla gelin aldık bizde 2 sene oldu hala aynıyız..
eşyalarını almaya kendi ailesi ve abim annem babam gittiler..
kıyafet vs. alırken annem ve ben gittik mesela adet böyledir, anlayış çok önemli böyle şeylerde..
biz kapalıyız gelinimiz açık biraz o bize uydu biraz da biz ona...
karışmadım hiç fikrimi beğendiğimi söyledim zevklerimiz uyuyor zaten fikir verdim onayladı ya da onaylamadı..
yani karıştırtma !demek yanlış, fikirlerini alırsın ama beğenmediğini başka bişey istediğini söylersin kırmadan,illede bu olacak demezler herhalde
valla canım birden bire bizim burda başlık diye bişey varmışta herkes gelirmişti demenin manası ne, bunun fikir vermek amacıyla olduğunu düşünmüyorum. Fikir vermek için illa gelmeside gerekmiyor. Kaldıki ben kendi evimi, gelinliğimi niye onların fikrini alarak seçeyim ki,cümbürt cemaaat hobaaa biz koltuk almaya gidiyoz demek çok saçma, gelinliğimi seçemeye bir tek annem ve nişanlım gelse yeter hadi annem geliyor diye anneside gelsin en fzla onun dışında istemiyorum. Beni en çok sinirlendiren benimle konuşurken hoparlörün açık olmasıydı, açık olmasındaki amaç ne?
ohooo anlatsam kaçarsınız, elbiseye şuna buna karışma mevzusu değildi ailelerin ailerle, nişanlımın suratıyla ve türlü şeylerle uğraşmak zorunda kalmıştık
inşallah
Ama bak sen anlayışlıymışsın herkes öyle değil ki bi başlarlarsa karışmaya ardını alamaz birazda tavrını koymalı bence
ay ben çok safım sanırımgörümcem arıyo işte arayı sıkı tutalım falan diyor bu arada da telefonla hoparler açık herkese yayın yapıyor. Benim evimin alışverişine sülalecek gelmeyi planladılar sanırım. Be de dedim ki biz aşkımla başbaşa alıcaz herşeyimi, gelinliği de mi dedi evet dedim e herşey sürpriz olacak bize dedi o zaman. Evet dedim hepsini düğünde göreceksiniz genelde böyle midir ya, ben olsam hiçbişeye karışmak istemem
benim karar kesin umarım nişanlımda sorun çıkarmazhaklısınn pek bi iyi niyet olduğunu sanmıyorumhaklısın anneler ve çift doğrusu da haa seversin anlaşırsın görümce yada eltiyi çağırırsın oda gelir , o tercih meselesi...
yaaa aileler mi anlaşamıyor sizde sorun bu mu? en kötüsü bu olsa gerek bende bundan korkuyorum çünkü annem ablam istemiyo önyargı var birazda
tabi canım koymalı nabza göre şerbett...
canım biz herşeyi eşimle beraber aldık maddi olarakta öyle. Herkes herşeyi düğünde gördü ne kendi ailemi nede onun ailesini karıştırmadık ve kesinlikle sizede tavsiye derim en güzeli bu
benim karar kesin umarım nişanlımda sorun çıkarmaz
gibi gibi, nişanlımla sıkıntıları yok istememek değilde aileler arasındaki kültür farklılığı sebep oluyor sıkıntılara
bende öyle istiyorum umarım istediğim gibi de olur, ya nişanlım o da gelsin bu da gelsin diye tutturursa diye korkuyorum açıkçası
gibi gibi, nişanlımla sıkıntıları yok istememek değilde aileler arasındaki kültür farklılığı sebep oluyor sıkıntılara
bende öyle istiyorum umarım istediğim gibi de olur, ya nişanlım o da gelsin bu da gelsin diye tutturursa diye korkuyorum açıkçası
Allah nasip eder de şuan konuştuğum insanla evlenirsem görümcem yok
Alışverişe de annesi benim annem ve benim 2 ablam gidelim isterim
2 ablam değil 2 abim olsaydı annesi annem ben o gidelim isterdim ama ablaaa başka abi başka ablamları götürecemm banane onunda sadece annesi gelsin
Yengem gelsin diye tutturacak (amcasının eşi) bende hayır diye tutturucam o kadının benim arkamdan konuştuğunu duyduktan sonra tabikide düğün alışverişime gelmeyecek!!!!!!!!
Off ya annesi teyzende gelsin diye tutturursa oooooof ofofofofoofofofofo lunaa senin yüzünden beni stres bastı şimdi ooooooof
hahahah aynen hiç karışmam diyen bile karışır fikrini söylersorun çıkmasın istiyorsa gelmicek canım bukadar basit ben eşime açıkça dedim biz kafamızda zaten herşeyi belirlemiştik gelen dicek o renk alma kirlenir o renk alma soluk bilmem ne ben gelemem ya kesin terslerdim birilerini zaten stresli bir süreç eşimde bunu bildiği için gelmedi kimse
bassın bassın benim gibi sazan olma şimdiden planını yap, ben anneme diyorum gelinliğe bakmaya gelirsin eşyaları biz alırız diye, bana yok bende gelecem diyor ya en güzelini bulacakmışAllah nasip eder de şuan konuştuğum insanla evlenirsem görümcem yok
Alışverişe de annesi benim annem ve benim 2 ablam gidelim isterim
2 ablam değil 2 abim olsaydı annesi annem ben o gidelim isterdim ama ablaaa başka abi başka ablamları götürecemm banane onunda sadece annesi gelsin
Yengem gelsin diye tutturacak (amcasının eşi) bende hayır diye tutturucam o kadının benim arkamdan konuştuğunu duyduktan sonra tabikide düğün alışverişime gelmeyecek!!!!!!!!
Off ya annesi teyzende gelsin diye tutturursa oooooof ofofofofoofofofofo lunaa senin yüzünden beni stres bastı şimdi ooooooof
sorun çıkmasın istiyorsa gelmicek canım bukadar basit ben eşime açıkça dedim biz kafamızda zaten herşeyi belirlemiştik gelen dicek o renk alma kirlenir o renk alma soluk bilmem ne ben gelemem ya kesin terslerdim birilerini zaten stresli bir süreç eşimde bunu bildiği için gelmedi kimse
bassın bassın benim gibi sazan olma şimdiden planını yap, ben anneme diyorum gelinliğe bakmaya gelirsin eşyaları biz alırız diye, bana yok bende gelecem diyor ya en güzelini bulacakmış
aynen ben hiç gelemem ben ters bişey söylerim, sonra nişanlım ben bişey söyledim diye bişey söyler, yine herşey zehir olur( dua edinde olmasın hep huzurlu geçsin bu günlerim :85:
Gorumce yok ama teyze ve yenge derdi basti bee ooooooffff uhuhuhu hadi teyze neysede yenge gelmesin
hişş sen gelsene lan dermişim
Ankaraya mı Yalovaya mı
Geleyim de görümcen bozulur hahahahahaha
ankarada olmayacağuz karadenizde yapacağuz alişverişimuzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?