- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Heeeeeeeeeeeyt beeeeeeeeee
Ee o zaman seninkilede onunkiler de şehir değiştirmiş mi olacak alışveriş için ?
evet biz dayımda kalırızda onlar nerde kalır bilemeyecem
aminnnn sağolun
hem insanlara alışveriş için şehir değiştittireceksin hemde çarşıya çıkarken siz gelmeyin mi diceksin
Ne demek :) safak kac ?
tamam işte gelmemeleri için bir sebep daha çıkıyor :d ben aşkımla çıkmak istiyorumm bitek öyle yumoş yumoş
Ayyy kiyamamŞAFAK 107bi hafta sonra 100 oluyoruz yuppi
ŞAFAK 107bi hafta sonra 100 oluyoruz yuppi
Ayyy kiyamamzor olmali sizler icin zaman gecmiyordur bile nerede gorev yapiyor
Seninde mi 107 kıııııııııııııııız
İzin kullanmayacak o zaman ?
kocaelide :) aslıonda çok zor olmuyor her zamankinden daha çok görüyorum onu siz de mi asker bekliyorsunuz :)
evett şafağımız bir bizimbelki 1 gün oynar ondan emin değilim :))
Ohoo supermiss goruyorsan daha ne sıkinti cekmiyorsun :))) ahhh ahhh benim erkek arkadasim ebedi asker farkli sehirlerdeyiz benim safak bitmez :/ alistim artik :) sizlerle ayni kaderi paylasiyorumz bir nevikocaelide :) aslıonda çok zor olmuyor her zamankinden daha çok görüyorum onu siz de mi asker bekliyorsunuz :)
evett şafağımız bir bizimbelki 1 gün oynar ondan emin değilim :))
Peki antalyadan izmite geçerken yol izni falan kullanmış oldu muu
eveeet :)
kızlaaaaaaar, benimki gelemedi daha yaa ufff, istanbulda çooook trafik varmışş, ben okuldan çıktım eve geldim, süprizlerini paketledim güzelce süsledim, kendim de süslendim bi daha güzelcebeklemedeyim artık
EVETOhoo supermiss goruyorsan daha ne sıkinti cekmiyorsun :))) ahhh ahhh benim erkek arkadasim ebedi asker farkli sehirlerdeyiz benim safak bitmez :/ alistim artik :) sizlerle ayni kaderi paylasiyorumz bir nevi
kızlaaaaaaar, benimki gelemedi daha yaa ufff, istanbulda çooook trafik varmışş, ben okuldan çıktım eve geldim, süprizlerini paketledim güzelce süsledim, kendim de süslendim bi daha güzelcebeklemedeyim artık
Bayagi sanslisin haa :)))) 1 olsun hergun yaninda olurdum :) tadini cikar :)EVETbizde öyleydik aramızda 10 saat vardı .( ama şimdi 1 saat var hehe
oh maşallah maşallah fotonu çekte bizde görelim
Kıııız eminmisin 107 olduğuna benim ki hiç yol izni kullanmadı kullanmadığı yol iznini en sonda düşeceklermiş 166 gün askerlik yapacağım dedi
Seninkiyle aynı hesabamı geliyor acaba bilemedim kafam karıştı:26:
Galiba evet ya aynı şey sizde 166 sayacksınız bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?