354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tamam işte gelmemeleri için bir sebep daha çıkıyor :d ben aşkımla çıkmak istiyorumm bitek öyle yumoş yumoş

Başaranlar var ama bu biraz zor gibi görünüyor
Benimki buna kesin karşı çıkar mesela
Benim annemgilinde isteyeceğini pek sanmıyorum
Hangi şehirde yaşayacaksınız alışveriş hangi şehirde olacak peki ?

Ayyy kiyamam zor olmali sizler icin zaman gecmiyordur bile nerede gorev yapiyor
kocaelide :) aslıonda çok zor olmuyor her zamankinden daha çok görüyorum onu siz de mi asker bekliyorsunuz :)
Seninde mi 107 kıııııııııııııııız
İzin kullanmayacak o zaman ?

evett şafağımız bir bizim belki 1 gün oynar ondan emin değilim :))

kocaelide :) aslıonda çok zor olmuyor her zamankinden daha çok görüyorum onu siz de mi asker bekliyorsunuz :)

Peki antalyadan izmite geçerken yol izni falan kullanmış oldu muu

Ohoo supermiss goruyorsan daha ne sıkinti cekmiyorsun :))) ahhh ahhh benim erkek arkadasim ebedi asker farkli sehirlerdeyiz benim safak bitmez :/ alistim artik :) sizlerle ayni kaderi paylasiyorumz bir nevi

kızlaaaaaaar, benimki gelemedi daha yaa ufff, istanbulda çooook trafik varmışş, ben okuldan çıktım eve geldim, süprizlerini paketledim güzelce süsledim, kendim de süslendim bi daha güzelce beklemedeyim artık

Kıııız eminmisin 107 olduğuna benim ki hiç yol izni kullanmadı kullanmadığı yol iznini en sonda düşeceklermiş 166 gün askerlik yapacağım dedi
Seninkiyle aynı hesabamı geliyor acaba bilemedim kafam karıştı:26:
Galiba evet ya aynı şey sizde 166 sayacksınız bizde

of çok heyecanlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ohoo supermiss goruyorsan daha ne sıkinti cekmiyorsun :))) ahhh ahhh benim erkek arkadasim ebedi asker farkli sehirlerdeyiz benim safak bitmez :/ alistim artik :) sizlerle ayni kaderi paylasiyorumz bir nevi
EVET bizde öyleydik aramızda 10 saat vardı .( ama şimdi 1 saat var hehe

oh maşallah maşallah fotonu çekte bizde görelim

Son düzenleme:

evet eminim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…