kızlaaaaaaar, benimki gelemedi daha yaa ufff, istanbulda çooook trafik varmışş, ben okuldan çıktım eve geldim, süprizlerini paketledim güzelce süsledim, kendim de süslendim bi daha güzelcebeklemedeyim artık
Bayagi sanslisin haa :)))) 1 olsun hergun yaninda olurdum :) tadini cikar :)
of çok heyecanlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oh maşallah maşallah fotonu çekte bizde görelim
Ayy canıım ne güzel heyecan o hele ilk karşılaşma :) Bol bol özlem gider
Amiiiiinnn insallah :)))) bosver anneni :) git gor yaniii firsat kacmaz :)) ahhh bu anneler hep ayni :)))))evet Allah 1 kerecik yüzümüze güldüben her hafta gidiyorum bana iki haftada 1 git diyor annem Allah daim etsin inşallah herkese versin şans
önemli olan yağdan gitmesi bence boşver tartıdaki rakamıacayip heyecan var vallaaa
kızlarr, diyetisyenim vardı bugün. 2 hafta önce 86,3 idim, bugün 86,2 geldimmm
görünürde 100 gr gitmiş gözüküyor, ancak yağ oranıma bakınca yağdan tam 1,1 kg vermişim aslında, ama vücudumdaki su + kas arttığı için kilo vermemiş gibi gözükmüşüm :26:
yani vücut su tutmasaydı, şu an 85,1 kg çıkacaktımmm
Amiiiiinnn insallah :)))) bosver anneni :) git gor yaniii firsat kacmaz :)) ahhh bu anneler hep ayni :)))))
birsey olmazz git gitt :)))önemli olan yağdan gitmesi bence boşver tartıdaki rakamı
evet devam edeceğim gitmeye inşallah sıkıntı olmaz
Hadi hadi az kaldııııııııııııııevet eminim kuzum
Benimde kilo verimim durdu ooooooooooooooooooooooooooooofacayip heyecan var vallaaa
kızlarr, diyetisyenim vardı bugün. 2 hafta önce 86,3 idim, bugün 86,2 geldimmm
görünürde 100 gr gitmiş gözüküyor, ancak yağ oranıma bakınca yağdan tam 1,1 kg vermişim aslında, ama vücudumdaki su + kas arttığı için kilo vermemiş gibi gözükmüşüm :26:
yani vücut su tutmasaydı, şu an 85,1 kg çıkacaktımmm
Kıııız eminmisin 107 olduğuna benim ki hiç yol izni kullanmadı kullanmadığı yol iznini en sonda düşeceklermiş 166 gün askerlik yapacağım dedi
Seninkiyle aynı hesabamı geliyor acaba bilemedim kafam karıştı:26:
Galiba evet ya aynı şey sizde 166 sayacksınız bizde
kızlaaaaaaar, benimki gelemedi daha yaa ufff, istanbulda çooook trafik varmışş, ben okuldan çıktım eve geldim, süprizlerini paketledim güzelce süsledim, kendim de süslendim bi daha güzelcebeklemedeyim artık
Ayy canıım ne güzel heyecan o hele ilk karşılaşma :) Bol bol özlem gider
Hadi hadi az kaldıııııııııııııı
Benimde kilo verimim durdu ooooooooooooooooooooooooooooof
ay bilemedim ki onu kendine sor benceeee benimkide yol izni almadı aynıyerde olduğu için 166 mı saycam bende
geç olsun güç olmasın tatlım
sen yaşadın tabeeeeeeenerelerdesin sen hem
Umarım düzeliro zaman şaşırt bünyenii, 1 günlük detoks tarzı bişeyler yapıp metabolizmayı yeniden harekete geçirebilirsin
sen yaşadın tabeeeeeeenerelerdesin sen hem
buralardayım canım buraya çok bakamadım şu kitap işini özelden konuşalım mı canım face adresini özelden atar mısın :)
buralardayım canım buraya çok bakamadım şu kitap işini özelden konuşalım mı canım face adresini özelden atar mısın :)
ay bilemedim ki onu kendine sor bence
Umarım düzelir
kitap ne kitabııyaa bri bana özetlesinnn
sorayımda o benden umutsuz kendini izinli şafağa hazırlamış taa 3 ağustos diyo peeh
attım canım
Aay yok benimki bayramda evde olmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?