Askerimle konustum cok sevindirik oldum
Neseli konustuk belkide ilk defaaa
Gelecekten guzel seylerden bahsettik suanda cok mutluyuuum :)
Senin adına sevindim canım nasıl ilk defa kız 5 yıl olmuş :)) söz nişan mi konuştunuz?
Hayir kiz oyle degil askere gittiginden beri ilk defa. Hep napiyosun iyi sen napiyosun askerlik iste hep ayni diyerekten geciyordu konusmalar bugun daha neseliydi evet ayrica evlenmekten bahsedildi
Bekledigimiz birsey var o olursa 3.sinifin sonunda evlenelim dedi ooooooooooolllduuuu baska dedim bende ahahahaa
Bir de evlilik teklifibi begenmezsem hayir diyecegimi soyledim
Uyuz bana gitmek istedigimiz yeri ara fiyatini ogren dedi ogrendim aramadi hala uyumadan arar umariiim :|
nasıl gitceksiniz ki ben gidemiyorum hiçbiyere :85:
ha bide hastayım sanırım kendimi iyi hissetmiyorum:2:
6 gün okldu aramadı bende inat ettım aramadımda ins iyidir
Kimsenin biyere gittigi yok canim suan
Eylul icin planlarimiz vaaaar ihihihihi :)
ben eylülde de gidemem ağustosta da temmuz da da pıh
gıcık.
.
.
aaaa neden gicik be dogru soylemiyor muyum yeni evlenenler balayi tatiline gitmiyor mu :d
Hee şimdi oldu hastayım jeton köşelendi benimHayir kiz oyle degil askere gittiginden beri ilk defa. Hep napiyosun iyi sen napiyosun askerlik iste hep ayni diyerekten geciyordu konusmalar bugun daha neseliydi evet ayrica evlenmekten bahsedildi
Bekledigimiz birsey var o olursa 3.sinifin sonunda evlenelim dedi ooooooooooolllduuuu baska dedim bende ahahahaa
Bir de evlilik teklifibi begenmezsem hayir diyecegimi soyledim
Uyuz bana gitmek istedigimiz yeri ara fiyatini ogren dedi ogrendim aramadi hala uyumadan arar umariiim :|
Geçmiş olsun lunaanasıl gitceksiniz ki ben gidemiyorum hiçbiyere :85:
ha bide hastayım sanırım kendimi iyi hissetmiyorum:2:
hee şimdi oldu hastayım jeton köşelendi benim
Ne kadarmış fiyat canım?
Arar inşallah
geçmiş olsun lunaa
Oyle oyle ogren bunlariöylemiymiş hiç haberim yok
Hee şimdi oldu hastayım jeton köşelendi benim
Ne kadarmış fiyat canım?
Arar inşallah
Geçmiş olsun lunaa
oyle oyle ogren bunlari :d
kisi basi 80 canim cok tatli biyer ama
Oyle oyle ogren bunlari
Kisi basi 80 canim cok tatli biyer ama
Oyle oyle ogren bunlari
Kisi basi 80 canim cok tatli biyer ama
Neresiydi orası bana da atsana linkini
Resim varsa atsana uygunmus bende Yedigöller i istiyorum ama nasip olmadı ya ankaraya bi kaç saat uzaklıkta
Kızlar benimki aradı gıcık etti beni yaa(
İşte arkadaşlar niyeti bozdu geçen çarşıda bende bozuyordum az kalsın falan diyor ( karı kız meselesi)
Gülüyor ben kızdıkca hoşuna gidiyor yan bakarsan gözlerin şaşı olsun dedim ee ne zamandır görmüyoruz ne olacaktı falan diyo offf kızdım niye kurt düşürüyon içime diye belki nete gelmem çarşıya çıkınca arkadaşlarla evciye çıkıp takılcaza kadar gitti gıcık bide pişmiş kelle gibi gülüyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?