354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Senin adına sevindim canım nasıl ilk defa kız 5 yıl olmuş :)) söz nişan mi konuştunuz?

Hayir kiz oyle degil askere gittiginden beri ilk defa. Hep napiyosun iyi sen napiyosun askerlik iste hep ayni diyerekten geciyordu konusmalar bugun daha neseliydi evet ayrica evlenmekten bahsedildi
Bekledigimiz birsey var o olursa 3.sinifin sonunda evlenelim dedi ooooooooooolllduuuu baska dedim bende ahahahaa
Bir de evlilik teklifibi begenmezsem hayir diyecegimi soyledim
Uyuz bana gitmek istedigimiz yeri ara fiyatini ogren dedi ogrendim aramadi hala uyumadan arar umariiim :|

nasıl gitceksiniz ki ben gidemiyorum hiçbiyere :85:

ha bide hastayım sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :2:

Hee şimdi oldu hastayım jeton köşelendi benim
Ne kadarmış fiyat canım?
Arar inşallah

nasıl gitceksiniz ki ben gidemiyorum hiçbiyere :85:

ha bide hastayım sanırım kendimi iyi hissetmiyorum :2:
Geçmiş olsun lunaa

Kızlar benimki aradı gıcık etti beni yaa (

İşte arkadaşlar niyeti bozdu geçen çarşıda bende bozuyordum az kalsın falan diyor ( karı kız meselesi)
Gülüyor ben kızdıkca hoşuna gidiyor yan bakarsan gözlerin şaşı olsun dedim ee ne zamandır görmüyoruz ne olacaktı falan diyo offf kızdım niye kurt düşürüyon içime diye belki nete gelmem çarşıya çıkınca arkadaşlarla evciye çıkıp takılcaza kadar gitti gıcık bide pişmiş kelle gibi gülüyor (

Oyle oyle ogren bunlari

Kisi basi 80 canim cok tatli biyer ama

Neresiydi orası bana da atsana linkini

Resim varsa atsana uygunmus bende Yedigöller i istiyorum ama nasip olmadı ya ankaraya bi kaç saat uzaklıkta

Kizlar anlattim vazgectik ordan
Baska yerlere bakicam
Agactan evlerde kaliyosun o bahsettigim yerde degisik biyer istiyosaniz atayimm

Aaaa manyak mi ne seninki prenses evet benimki carsiya cikamio ama cikabilseydi bile ne bunun sakasini yapardi ne aslini yapardi ama seninki aslini yapmasa bile sakasini yapmasi kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…