354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

AĞZIMA Bİ LAF GELDİ DE SÖYLEMEYİM ŞİMDİ SENİN HATRIN VAR...

Sağol canım çok güzel açıklamışsın :) teşekkür ederim :*

Ne iş yapacak canım:26:

akşam 6 dan sabah 8 e nöbet tutacak, sabah spor günü ise spor yapacak, yarın bakım günüymüş bakım gününde bakım yapacak, bildiğin hamallık yapacak. çarşıya bile çıkamayabilir. Çünkü nöbetten çıkıp uyumadan nöbete gitmesi gerekecek.

Sıkma canını desem de sıkacaksın bu yüzden yaptığı işlerde Allah kolaylık versin diyorum canım ne diyeyim

Hmm..kolay gelsin canım inşallah kolaylıkla atlatsin hepsi..

Benimki de aramadi bugün kafayı yicek gibi oluyorum ben aradım bi cavus acti ankesoru. Ictimada onlar şimdi dedi, ben not aldım musait olunca arar inş dedi..
Bende isteyeceğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim numara yaaaaaaaaaaaaaaa

Bende isteyeceğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim numara yaaaaaaaaaaaaaaa

Nryi istemedim canim ben. Sağolsun kocam önce kardeşine annesine söylemiş beni aradığım nrlardan arayabilirsiniz diye. Ben ne koğuş nr biliyordum ne bölük.. görümcem dedi bigün şok oldum, çaktırmadım ama kocama da sordum hesap açıkçası. Söyledim zannediyordum dedi, anlayışsız oldum.
Bugün de dayanamadım aradım artık 10 gibi.. sonra aklıma geldi görümceme sordum, aramadi demi diye. Aradi 1 dk bile konuşmadık ictimaya çağırdılar dedi. Bi de ona sinir oldum. Geberdim ben burda meraktan!! 11i geçerken aradı, sitem ettim ben de.. arkadaş yine anlayışsız, onu üzen ben oldum! Uzun uzun konuştuk ama işte nevar ne yok havasında.. tlfnu kapatacaz beni üzdün bugün bilesin fln dedi, ben de sen de beni üzdün ben burda sabahtan akşama kadar ne zaman ararsın diye bekliyorum fln dedim. Sesim fln titredi hiiiç tın yani.. Yine tatlı bi sözsüz kapattık!! Ne menem bişeymiş bu.. alıştı ayrılığa da herhalde...Artık öyle düşündüm... yoksa milletin kocası askerde yumuşacık oluyo, benimki gittiği gibi gelecek herhalde!!!

Askerimle konustum cok sevindirik oldum
Neseli konustuk belkide ilk defaaa
Gelecekten guzel seylerden bahsettik suanda cok mutluyuuum :)

ohhh ne güzeeel, allah muhabbetinizi arttırsın inşallaaah

6 gün okldu aramadı bende inat ettım aramadımda ins iyidir

allah allaaah en son tartışmış falan mıydınız siz? eğer ortada bi sorun yokken birden kesildiyse araması, bence inat falan etme, ara..

he he ben de öle diyorum, beğenmezsem kabul etmem haberin ola diyorumm bakakalıyo böleee , ben de öleee vallaaaa, ona göre ayağını denk al diyorum

seninkini var yaaaaa böyle bi mevzunun şakası bile yapılmaz yaaa

ne güzel.. AMM olmuş benimki!

Acil müdahale mangası

hayırlısı olsun hakkındaa :26: olumsuz düşünmemeye çalış, belki onun için daha hayırlı olacaktır bu :26:

Son düzenleme:
Kızlar, o ilk karşılaşma anındaki halimizi anlatamam sizeee

ilk söylediği, seni çooooooooooooook özledim; ikinci söylediği, kilo verdiğin belli oluyoo oldu

yarın rapor alıcam, okula gitmiycem, sabah kahvaltıya gidicez deniz kenarına, öğleden sonra sinemaya, akşam beraber yemek yapıcaz

cumartesi günü ne yaparız daha planlamadım ama akşamında okuldan yakın arkadaşım ve eşi ile beraber center'da bowling maçımız var

akaycaa, yapılabilecek aktivite / gidilebilecek yer önerilerin varsa söle banaaaa

ayy süperrr canım tadını çıkarın veda çokkk kötüüü oluyorrr

herkese günaydınnn ayy akşam gene ağlıcaktım telefonu kapatırken yaa konuşuyoruz herşey iyi sonraa seni çok seviyorum biliyorsun demiiii iyiki senin kocanım seni çok özledim deyince gözlerim doluyor her telefondaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…