Kızlar benimki aradı gıcık etti beni yaa(
İşte arkadaşlar niyeti bozdu geçen çarşıda bende bozuyordum az kalsın falan diyor ( karı kız meselesi)
Gülüyor ben kızdıkca hoşuna gidiyor yan bakarsan gözlerin şaşı olsun dedim ee ne zamandır görmüyoruz ne olacaktı falan diyo offf kızdım niye kurt düşürüyon içime diye belki nete gelmem çarşıya çıkınca arkadaşlarla evciye çıkıp takılcaza kadar gitti gıcık bide pişmiş kelle gibi gülüyor(
canım askerlik toplamda 180 gün 12 gün izinhakkı var onları kullanmazsa düşceksin 168 gideceği yere bağlı 1 2 gün de yol izni olur öyle. şimdi yemin töreninden sonra evci değilde dağıtım izniyle gelirse onu 168+..... (kaçgünse) ekliceksin. evci izinleri askerliğe dahildir eklenmez
2.5 yıllık evliyim canım eşimlede 6 yıldır aşıkız
Kizlar anlattim vazgectik ordan
Baska yerlere bakicam
Agactan evlerde kaliyosun o bahsettigim yerde degisik biyer istiyosaniz atayimm
Aaaa manyak mi ne seninki prenses evet benimki carsiya cikamio ama cikabilseydi bile ne bunun sakasini yapardi ne aslini yapardi ama seninki aslini yapmasa bile sakasini yapmasi kotu[/QUOTE:]
Manyak evet(
Siz niye vazgeçtinoz ordan? ?
AĞZIMA Bİ LAF GELDİ DE SÖYLEMEYİM ŞİMDİ SENİN HATRIN VAR...
Amannn benimki de böyle bir değişik işteq
ne güzel.. AMM olmuş benimki!
Ne iş yapacak canım:26:
Bu kısaltmalar ne oluyo kızlar ben çok Çömez kaldım sanırım :)
akşam 6 dan sabah 8 e nöbet tutacak, sabah spor günü ise spor yapacak, yarın bakım günüymüş bakım gününde bakım yapacak, bildiğin hamallık yapacak. çarşıya bile çıkamayabilir. Çünkü nöbetten çıkıp uyumadan nöbete gitmesi gerekecek.
Sıkma canını desem de sıkacaksın bu yüzden yaptığı işlerde Allah kolaylık versin diyorum canım ne diyeyim
Acil müdahale mangası
Bende isteyeceğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim numara yaaaaaaaaaaaaaaaHmm..kolay gelsin canım inşallah kolaylıkla atlatsin hepsi..
Benimki de aramadi bugün kafayı yicek gibi oluyorumben aradım bi cavus acti ankesoru. Ictimada onlar şimdi dedi, ben not aldım musait olunca arar inş dedi..
Bende isteyeceğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim numara yaaaaaaaaaaaaaaa
Askerimle konustum cok sevindirik oldum
Neseli konustuk belkide ilk defaaa
Gelecekten guzel seylerden bahsettik suanda cok mutluyuuum :)
6 gün okldu aramadı bende inat ettım aramadımda ins iyidir
Hayir kiz oyle degil askere gittiginden beri ilk defa. Hep napiyosun iyi sen napiyosun askerlik iste hep ayni diyerekten geciyordu konusmalar bugun daha neseliydi evet ayrica evlenmekten bahsedildi
Bekledigimiz birsey var o olursa 3.sinifin sonunda evlenelim dedi ooooooooooolllduuuu baska dedim bende ahahahaa
Bir de evlilik teklifibi begenmezsem hayir diyecegimi soyledim
Uyuz bana gitmek istedigimiz yeri ara fiyatini ogren dedi ogrendim aramadi hala uyumadan arar umariiim :|
Kızlar benimki aradı gıcık etti beni yaa(
İşte arkadaşlar niyeti bozdu geçen çarşıda bende bozuyordum az kalsın falan diyor ( karı kız meselesi)
Gülüyor ben kızdıkca hoşuna gidiyor yan bakarsan gözlerin şaşı olsun dedim ee ne zamandır görmüyoruz ne olacaktı falan diyo offf kızdım niye kurt düşürüyon içime diye belki nete gelmem çarşıya çıkınca arkadaşlarla evciye çıkıp takılcaza kadar gitti gıcık bide pişmiş kelle gibi gülüyor(
Acil müdahale mangası
Sağol canım çok güzel açıklamışsın :) teşekkür ederim :*
Nice yıllara caniiim maşallah :)
Kızlar, o ilk karşılaşma anındaki halimizi anlatamam sizeee
ilk söylediği, seni çooooooooooooook özledim; ikinci söylediği, kilo verdiğin belli oluyoo oldu
yarın rapor alıcam, okula gitmiycem, sabah kahvaltıya gidicez deniz kenarına, öğleden sonra sinemaya, akşam beraber yemek yapıcaz
cumartesi günü ne yaparız daha planlamadımama akşamında okuldan yakın arkadaşım ve eşi ile beraber center'da bowling maçımız var
akaycaa, yapılabilecek aktivite / gidilebilecek yer önerilerin varsa söle banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?