herkese günaydınnnayy akşam gene ağlıcaktım telefonu kapatırken yaa konuşuyoruz herşey iyi sonraa seni çok seviyorum biliyorsun demiiii iyiki senin kocanım seni çok özledim deyince gözlerim doluyor her telefondaaaaaa
Kızlar, o ilk karşılaşma anındaki halimizi anlatamam sizeee
ilk söylediği, seni çooooooooooooook özledim; ikinci söylediği, kilo verdiğin belli oluyoo oldu
yarın rapor alıcam, okula gitmiycem, sabah kahvaltıya gidicez deniz kenarına, öğleden sonra sinemaya, akşam beraber yemek yapıcaz
cumartesi günü ne yaparız daha planlamadımama akşamında okuldan yakın arkadaşım ve eşi ile beraber center'da bowling maçımız var
akaycaa, yapılabilecek aktivite / gidilebilecek yer önerilerin varsa söle banaaaa
günaydın hatunlar :) keyifler nasıl?
ohhh ne güzeeel, allah muhabbetinizi arttırsın inşallaaah
allah allaaahen son tartışmış falan mıydınız siz? eğer ortada bi sorun yokken birden kesildiyse araması, bence inat falan etme, ara..
he heben de öle diyorum, beğenmezsem kabul etmem haberin ola diyorumm bakakalıyo böleee , ben de öleee vallaaaa, ona göre ayağını denk al diyorum
seninkini var yaaaaaböyle bi mevzunun şakası bile yapılmaz yaaa
hayırlısı olsun hakkındaa :26: olumsuz düşünmemeye çalış, belki onun için daha hayırlı olacaktır bu :26:
Günaydın monarkcımm nasılsınn
teşekkür ederim canım. sen nasılsın? daha iyi misin?
günaydın canım benimne güzel işte sevginiz daha da kuvvetleniyor benimde gözlerim dolu doluydu dün çevremde erkek arkadaşı ile sorunlar yaşayan arkadaşlarım var ve az sevildiklerinden emek verilmediğinden bahsediyorlar. ben de nişanlımı düşündükçe şükrediyorum. Rabbim dualarımı kabul etti, iyi ki hayatımda diye.. sonra gözlerim doldu, kelimeler kifayetsiz kaldı... :))
kesinlikle bu mesafe dahada güçlendirdi birçok şeyi normaldede çok ilgilidir eşim ama şimdi daha farklı bende hergün şükrederim ona sahip olduğum için Rabbim başımdan eksik etmesin
Biraz daha iyiyim tatlımmm
her şey yoluna girer Allahın izniyle.. sen umudunu yitirme yeter ki
günaydın erescim hayırlı Cumalar.
amiinn canım inşallahh rica ederiiimm
Amiin hepimize
Haftaya cuma demek evime kavuşmam demek ihihihiihihihih
Bi an önce haftaya cuma olsun
sinreee dün biz konuştuk ki nişanlımla :)) a101den gülücük kase aldım iki tane. ileride mısır patlatır yeriz ya da cips koyar yeriz diye. aradığında da bunları söyledim. dedim hayatım evimizin yakınında mutlaka a101 olmalı bak ben ne ciciler aldım bizim için falan dedim. o da güldü iyi yapmışsın ama mutlaka fırın da olmalı sıcak ekmek alırız hep dedisonra zaten kapatmak zorunda kaldı
olsun kuzum olsunnn haftaya cuma demek benim de Polatlı'ya sevdiceğimi görmeye gitmem demek
Aaa ne güzellll
Bende dün diyorum ki gelince öpecekmisin beni
Öpecem tabi dedi ben hiç bir zaman böyle cevaplara tatmin olmam illa ne kadar diye sorarım seni seviyorum dese ne kadar derim mesela
Geleneği bozmadım ne kadaaaaaar dedim çoook dedi sevindirik oldum ihihihhi diye güldüm onada
Maşallah ya ne güzel
Kıskanmıyorum ama imreniyorum görüşenlere
Aaah ahh şuraya yazamayacağım hiç ''Güçlükonağa sevdiceğimi görmeye gidiyorum diye ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?