Kimle gideceksin nerde görüşeceksinizayyyyy kızlar laf aramızda valla özledim yaaa.. ortam müsait olsa adamı şap diye öpecem ama olmuyor işte ahh ahhh
öyle deme tatlım be. benim bi arkadaşım teee iran sınırına gitmişti görmeye.. ne bilim bi mucize falan olabilir belki :)
sinreee dün biz konuştuk ki nişanlımla :)) a101den gülücük kase aldım iki tane. ileride mısır patlatır yeriz ya da cips koyar yeriz diye. aradığında da bunları söyledim. dedim hayatım evimizin yakınında mutlaka a101 olmalı bak ben ne ciciler aldım bizim için falan dedim. o da güldü iyi yapmışsın ama mutlaka fırın da olmalı sıcak ekmek alırız hep dedisonra zaten kapatmak zorunda kaldı
Kimle gideceksin nerde görüşeceksinizDudağından mı şap diye öpeceksin ben havaalanında yanağından birsürü öpmüştüm annesi olduğu halde
Ha iran sınırı ha şırnak güçlükonak
Ki oraya bile kendileri ne zorluklarla gitti ben nasıl gideyim
Malatya elazığ falan olsa gidilir oralar iyi yerler ama şırnak beni korkutur ki oda oraya beni bile görecek olsa gitmeme izin vermez
Sivillere günde 1 kez araç varmış cizreden düşün başka yok öğretmenler bi ara ilçeye 3 den sonra giriş yasak diye toplantılarından erken kalkıyorlarmış nette okumuştum bunuda:26:
Maşallah ya ne güzel
Kıskanmıyorum ama imreniyorum görüşenlere
Aaah ahh şuraya yazamayacağım hiç ''Güçlükonağa sevdiceğimi görmeye gidiyorum diye ''
yok kuzum askeriyeye tek gidiyorum hep. orada da malum her yer kalabalıkyalnız kalacak yer yok dolayısı ile yanağından öpüyorum ama ona bile müsade etmiyor komutan görür diye ay bide şap atıyorlar yemeklere tık yok herifimde
ama evet bir sürü sıkıntı olur haklısın. napalım kuzum az daha sabır diceksin artık
ben yazmayacağım canım rahat ol gidebilirim ama biliyosunki gitmeyeceğim
ayyyyy kızlar laf aramızda valla özledim yaaa.. ortam müsait olsa adamı şap diye öpecem ama olmuyor işte ahh ahhh
bende çoookk özledimm ben öpmeklede kalmıcam ama neysee
yok kuzum askeriyeye tek gidiyorum hep. orada da malum her yer kalabalıkyalnız kalacak yer yok dolayısı ile yanağından öpüyorum ama ona bile müsade etmiyor komutan görür diye ay bide şap atıyorlar yemeklere tık yok herifimde
ama evet bir sürü sıkıntı olur haklısın. napalım kuzum az daha sabır diceksin artık
ayyy birlikte hayal kurmak çok güzel yaa bizde evlenmeden önce en ince ayrıntısına kadar planlar hayalini kurardık çok şükür rabbimde nasip etti şimdide bebek hayali var inşallah allah onuda nasip eder ayyy ben birde üniversite okurken gene mesafe vardı aramızda (4 günde bir görüşürdük ama ) oturur böle enterasan sorular düşünürdümbak şimdi aklıma gelmiyor öle sorular belkide hepsini sordum
bende çoookk özledimm ben öpmeklede kalmıcam ama neysee
Şehiiiiiiiiiirdaşıııııııııııım
Kaderdaşııııııııııııııım
bu şap doğrumudur hep merak etmişimdir eğer doğruysa etkisi en çabuk nasıl geçer onu acil öğrenmem gerek malumm bebek çalışmaları başlıcaz bizdebuarada monark farkettinmi sapıttık biz bugün ikimiz
Ben çok merak ettim bu şap olayını sordum kastamonudaydı ama o zamanlar hakikaten böyle bir şey var mı senelerdir herkes böyle der dedim hayıııır ya yok öyle bir şey olsa komutanlar da bizimle aynı kazandan yemek yer mi dedi
Adam akşam evine gidiyor evli barklı dedi
hehheeh hasretlik başımıza vurdu anacım gayet normal
bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım
ay valla öyle oldu galibaamaann çekinecek bişi yok. bizbizeyiz şurda. acemilikte atmışlar. komutan öyle demiş. sonra koğuştakiler de aynı sıkıntıları yaşayınca birbirlerine sormuşlar töbe yarabbim neyse sustum ben artıkın
ha ha ha ha aynen öyle acemilikte herkesde o sıkıntı varmışama ustada yoktur kesin laann bide bizimki hastanede herkes aynı kazandan yiyiyor hemşireler doktorlar cık cıks yoktur yaa
Ee tabi bide isin icinde arkadas kuzeni faktoru var kesin gelmen lazimdüğününüze gelmem lazımmmmmm
Bizimde acemilikte oyle bir sey yoktuay valla öyle oldu galibaamaann çekinecek bişi yok. bizbizeyiz şurda. acemilikte atmışlar. komutan öyle demiş. sonra koğuştakiler de aynı sıkıntıları yaşayınca birbirlerine sormuşlar töbe yarabbim neyse sustum ben artıkın
bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım
ayyyyyy gelsinler bir an önce yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?