354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyyyy kızlar laf aramızda valla özledim yaaa.. ortam müsait olsa adamı şap diye öpecem ama olmuyor işte ahh ahhh
Kimle gideceksin nerde görüşeceksiniz Dudağından mı şap diye öpeceksin ben havaalanında yanağından birsürü öpmüştüm annesi olduğu halde

öyle deme tatlım be. benim bi arkadaşım teee iran sınırına gitmişti görmeye.. ne bilim bi mucize falan olabilir belki :)

Ha iran sınırı ha şırnak güçlükonak
Ki oraya bile kendileri ne zorluklarla gitti ben nasıl gideyim
Malatya elazığ falan olsa gidilir oralar iyi yerler ama şırnak beni korkutur ki oda oraya beni bile görecek olsa gitmeme izin vermez
Sivillere günde 1 kez araç varmış cizreden düşün başka yok öğretmenler bi ara ilçeye 3 den sonra giriş yasak diye toplantılarından erken kalkıyorlarmış nette okumuştum bunuda:26:

ayyy birlikte hayal kurmak çok güzel yaa bizde evlenmeden önce en ince ayrıntısına kadar planlar hayalini kurardık çok şükür rabbimde nasip etti şimdide bebek hayali var inşallah allah onuda nasip eder ayyy ben birde üniversite okurken gene mesafe vardı aramızda (4 günde bir görüşürdük ama ) oturur böle enterasan sorular düşünürdüm bak şimdi aklıma gelmiyor öle sorular belkide hepsini sordum

yok kuzum askeriyeye tek gidiyorum hep. orada da malum her yer kalabalık yalnız kalacak yer yok dolayısı ile yanağından öpüyorum ama ona bile müsade etmiyor komutan görür diye ay bide şap atıyorlar yemeklere tık yok herifimde
ama evet bir sürü sıkıntı olur haklısın. napalım kuzum az daha sabır diceksin artık

Maşallah ya ne güzel
Kıskanmıyorum ama imreniyorum görüşenlere
Aaah ahh şuraya yazamayacağım hiç ''Güçlükonağa sevdiceğimi görmeye gidiyorum diye ''

ben yazmayacağım canım rahat ol gidebilirim ama biliyosunki gitmeyeceğim

Ben çok merak ettim bu şap olayını sordum kastamonudaydı ama o zamanlar hakikaten böyle bir şey var mı senelerdir herkes böyle der dedim hayıııır ya yok öyle bir şey olsa komutanlar da bizimle aynı kazandan yemek yer mi dedi
Adam akşam evine gidiyor evli barklı dedi

bu şap doğrumudur hep merak etmişimdir eğer doğruysa etkisi en çabuk nasıl geçer onu acil öğrenmem gerek malumm bebek çalışmaları başlıcaz bizde buarada monark farkettinmi sapıttık biz bugün ikimiz

inşallah canım şu mübarek günde Allah herkesin gönlüne göre versin. bu konularda ben tam gaz devam artık :)))

ay valla öyle oldu galiba amaann çekinecek bişi yok. bizbizeyiz şurda. acemilikte atmışlar. komutan öyle demiş. sonra koğuştakiler de aynı sıkıntıları yaşayınca birbirlerine sormuşlar töbe yarabbim neyse sustum ben artıkın

ha ha ha ha aynen öyle acemilikte herkesde o sıkıntı varmış ama ustada yoktur kesin laann bide bizimki hastanede herkes aynı kazandan yiyiyor hemşireler doktorlar cık cıks yoktur yaa

ha ha ha ha aynen öyle acemilikte herkesde o sıkıntı varmış ama ustada yoktur kesin laann bide bizimki hastanede herkes aynı kazandan yiyiyor hemşireler doktorlar cık cıks yoktur yaa

bence de yoktur. ben bi sorayım bizimkine

düğününüze gelmem lazımmmmmm
Ee tabi bide isin icinde arkadas kuzeni faktoru var kesin gelmen lazim
Bizimde acemilikte oyle bir sey yoktu

bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım

Muhahahahahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…