354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Haftaya doksanlara dusuyooooz saka gibii ya

aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkk lan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:

Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz

aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkk lan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Ne hesabı gibi olursa olsun bitsinde

demiiii birde evli olsanız neler olcak demekkiii öhö öhö

Ben hiç yorum yapmışmıyım bak bakalım sadece sizin yazdıklarını okudum katıldım mı hiç birine hı hı hıııııııııı ?

Sanada canıııııııım

naber canım şıpsevdi sakızları napcen de bakim

ayyyyyyyyy bende bekliyorum dört gözle o günleri

Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz

aslm hoşgeldin. bende imreniyorummmmmm
bizde ayrı şehirlerdeyiz zaten normalde de

Ben ankara sevgilim istanbul

ben konya o ankaraydı , şimdi o istanbul da asker

İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da

iyiyim canım şafak sayıyıroum sen nasılsın bakalım?

tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk

İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da

kızlar bu konuda tecrübeli biri olaraktan yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…