bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım
kolay gelsin bize
Öhö öhö burdaki kızların %80 i daha evli değil lütfen amaa
Haftaya doksanlara dusuyooooz saka gibii ya
Öhö öhö burdaki kızların %80 i daha evli değil lütfen amaa
Selam kızlar hayırlı cumalar
Ne hesabı gibi olursa olsun bitsindeaynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
demiiii birde evli olsanız neler olcak demekkiii öhö öhö
Selam kızlar hayırlı cumalar
Ahahahahahhahahahqa
aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz
Sanada canıııııııım
aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz
Ben ankara sevgilim istanbul
naber canımşıpsevdi sakızları napcen de bakim
ayyyyyyyyy bende bekliyorum dört gözle o günleri
aslm hoşgeldin. bende imreniyorummmmmm
bizde ayrı şehirlerdeyiz zaten normalde de
ben konya o ankaraydı , şimdi o istanbul da asker
İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da
tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk
naber canım ?
tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk
İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?