Hayırlı cumalar kızlar. Nasılsınız
Şimdi sınava gidiyorum yine sor anlatayım uzun uzun telefondan yazmak zor olacak
iyiyim canım şafak sayıyıroumsen nasılsın bakalım?
kızlar bu konuda tecrübeli biri olaraktan yardımcı olabilirim
saol canım hayırlı cumalar grip dışında iyiyim şükür sen nasılsın?
Hayırlı cumalar kızlar. Nasılsınız
Ben ankara sevgilim istanbul
iyiyiz canımcım sen nasılsın? hayırlı Cumalar.
hmm gidip gelinebilir en azındanbende Ankara bu arada. sen neresi?
tamam canım acelesi yok taa haziran 1 de zaten d.günü :)
bende sayıyorum ama geçmiyo yaaevet çok sevinirim yaptığın şeyleri anlatırsan fikir edinirim canım
Gecmis olsun canım. Iyiyim bende askerim yarın geliyor ona seviniyorum
Artık kavuşmak ıstiyorumhayallerimzi yasayalım :) evliler kocalarına kavuşsun çocukları olsun biz bekarlar da evlenelim :)
foto ekleyim kuzu bakayım da bi. birazdan yazıcam neler yaptığımı da
hadi gözün aydın. sen ne ısmarlıyorsun?
Ne istersiniz efendim
Bencedeeeeayyyyyy gelsinler bir an önce yaaaaaa
iyiyim canım şafak sayıyıroumsen nasılsın bakalım?
kızlar bu konuda tecrübeli biri olaraktan yardımcı olabilirim
Gecmis olsun canım. Iyiyim bende askerim yarın geliyor ona seviniyorum
Artık kavuşmak ıstiyorumhayallerimzi yasayalım :) evliler kocalarına kavuşsun çocukları olsun biz bekarlar da evlenelim :)
foto ekleyim kuzu bakayım da bi. birazdan yazıcam neler yaptığımı da:
inşallah aminnn şu Cuma vakti dualarımız kabul olsun inşallah.
Ne istersiniz efendim
bende sayıyorum ama geçmiyo yaaevet çok sevinirim yaptığın şeyleri anlatırsan fikir edinirim canım
Kecioren senin neresi
oooooooh ne güzeeeeeeeeeel
aminnnnn inşallahhh
tamam bekliyorum ,facebook varsa ekleşelim kızlaaaaaarr ankaradasınız tanışırız ne de olsa benimkide ankarada nasipse oraya gelcem bende
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben gamzeliden dondurma istemiştim o koca dondurmadan sonra hasta oldum
senden çikolata falan istiyim bari
kuzum. 29 ağustos nişanlımın doğum günüydü. ve bizde sevgili olmaya başlayalı 3 ay olmuştu. aradan geçen 97 günü tek tek tarih atarak ;
- o gün neler yaşadıysak (twitter ve feysten o günkü paylaşımlarıma göre kopya çektim)
- geleceğe dönük onunla neler hayal etmişsek
- şiirsever bir çift olduğumuz için (onun ve benim ona yazdığım şiirlerden dörtlükler) ekleyerek
- ya da şairlere ait ikimizi anlatan söz ve şiirler yazarak
renkli lastiklerle rulo yapı ekteki gibi bir kutuya koydum. 97. güne ait mektup yazdım. resimdeki saati aldım (ekonomik olarak çöktüm biraz ama değdi) :))
Sevdiceğim koyu Galatasarlı olduğu için bide kupa aldım. ve bide şu var ki ikinci aymızı kutlamak için lisanslı iki tane forma almıştım bir ay öncesinden.
O da o güne özel elleriyle yemek hazırlamış ve ekteki masayı kurmuş.aşkım yaaa çok hamarattır maşallah nişanımızda da çalan dans müziğimizi koymuş ve dans ettik
Zerrin Özer: 'Her şey seninle güzel' şarkısı.... ayy taa o güne gittim yaaaa
pursaklaryakınmışız..
resimleri ekledim kızlar yardımcı olursa :)) tamam ekleşelim bana uyar
ne güzeeeeeeeeeeeellllllll
ya 3 sene oldu uzaktan uzağa yaşadık çoğu şeyi ,çok sorunlar problemler gel gitler oldu bizde...
öyle duygusal vs değildir önceden birazcık vardı ama pek kalmadışiir şarkı falan bilmez dinlemez
bende böyle kutu hazırlarım ama neler yazarım bilmem seninki gibi günleri yazamam ama güzel sözler msjlar olabilirr erees gibi şıpsevdi sakızlarından kopya çekerimbenimkide fanatik gs'lı bende forma alıcam inşallah
bide gitmek istiyorum ama nasip olurmu bilemiyorum karışık demiştim
maşallahnazar değmesin size mutluluğunuz daim olsun
kuzum. 29 ağustos nişanlımın doğum günüydü. ve bizde sevgili olmaya başlayalı 3 ay olmuştu. aradan geçen 97 günü tek tek tarih atarak ;
- o gün neler yaşadıysak (twitter ve feysten o günkü paylaşımlarıma göre kopya çektim)
- geleceğe dönük onunla neler hayal etmişsek
- şiirsever bir çift olduğumuz için (onun ve benim ona yazdığım şiirlerden dörtlükler) ekleyerek
- ya da şairlere ait ikimizi anlatan söz ve şiirler yazarak
renkli lastiklerle rulo yapı ekteki gibi bir kutuya koydum. 97. güne ait mektup yazdım. resimdeki saati aldım (ekonomik olarak çöktüm biraz ama değdi) :))
Sevdiceğim koyu Galatasarlı olduğu için bide kupa aldım. ve bide şu var ki ikinci aymızı kutlamak için lisanslı iki tane forma almıştım bir ay öncesinden.
O da o güne özel elleriyle yemek hazırlamış ve ekteki masayı kurmuş.aşkım yaaa çok hamarattır maşallah nişanımızda da çalan dans müziğimizi koymuş ve dans ettik
Zerrin Özer: 'Her şey seninle güzel' şarkısı.... ayy taa o güne gittim yaaaa
pursaklaryakınmışız..
resimleri ekledim kızlar yardımcı olursa :)) tamam ekleşelim bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?