Eve gidince inceleyecegim
Ben pursaklara hep purçaklar diyorum ya ahhaha
çok sağol canım aminnnnevet sen de şiir ya da söz yazabilirsin. tuttuğu takım ile ilgili bir hediyeye erkekler bayılıyor söyleyim :) benim bi arkadaşım da sevgilisi 28 yaşında. 28 tane her seneye uygun olacak şekilde sevgilisinin (kuaför kendisi) mesleğine ve yaşantısına hayallerine uygun tarzda hediyeler alıp kutuya koymuştu. yine böyle şiirler yazmıştı. mesela 1 yaş için ufacık bir patik, küçücük araba vs gibi..
[video=youtube;H_6p33Lwzcg]http://www.youtube.com/watch?v=H_6p33Lwzcg[/video] selam herkese
Gorunmuyor video yasaktan oturuu
[video=youtube;H_6p33Lwzcg]http://www.youtube.com/watch?v=H_6p33Lwzcg[/video] selam herkese
Ve aleyküm selam Naber Luna
Aynen bende öyle eve gidip yatmak istiyorumpek iyi sayılmam sen nasılsın
oooooooh ne güzeeeeeeeeeel
aminnnnn inşallahhh
tamam bekliyorum ,facebook varsa ekleşelim kızlaaaaaarr ankaradasınız tanışırız ne de olsa benimkide ankarada nasipse oraya gelcem bende
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben gamzeliden dondurma istemiştim o koca dondurmadan sonra hasta oldum
senden çikolata falan istiyim bari
ayy bilemedim şimdi. :44: düşüneyim söylerim
herkese günaydınnnayy akşam gene ağlıcaktım telefonu kapatırken yaa konuşuyoruz herşey iyi sonraa seni çok seviyorum biliyorsun demiiii iyiki senin kocanım seni çok özledim deyince gözlerim doluyor her telefondaaaaaa
Benimki de değişmedi odun geldi odun gidecekAy milletin kocişleri pamuk gibi oluyor askerde, benimkinde bi tık yok.. ilk günler özledim demiştir bi tek.. alıştı mı naptıysa artık.. sesim bile titrese hiç aynı bişey yokmuş gibi devam ediyor konuşmaya. Sonra da kapatıyoruz zaten.. değişik bi süreçmiş cidden, ben daha yumuşar dedim aynı kaldı adam..demek yaş 30 olunca eğilmiyor bunlar.. :/
Eki Görüntüle 1052586 buyur canım:)
Teşekkür ederim canım benim
Mehtap 7 inşallah haftaya bugün yemin töreni var kavusacagız 2 gunlukde olsa
Naberrsiiniiz milleeet
Valla midem yanıyor nedense iyi deilim hiç :/
Ama aşkerim aradı bugün yine ararım fırsat bulursam demişti henüz aramadi onun için iyiyim ama
Senden naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?