Sendemi trabzonlusun?:)ahh ahh puslu puslu olurdu ne güzelkendime Trabzondan ev alacam ilerde
Sendemi trabzonlusun?:)
Evet canım güzeldir :)Yok canım ama 2,5 sene kadar orda kaldım okul içinİzmit'ten daha güzel bi yer
Bende yedim
Valla iyiydi şaşırdım iyi olmasınaparagrafları en sona bıraktım, 15 soruyu da attım
Bilmiyorum ki yaptıklarım doğruysa iyi bişey alırım heraldebide 30 alıyomuşum
Aay deme oyleeeee beeee
Yazıcam zaten canım ama biz cok uzun süre ayri kaldik. Y.disinsaydim ben, okulum bitti geldim yine aile fln olayları kavuşmadik bi türlü.. yani ben kocamin görüşelim diye 15 dk da olsa görmek için havaalanina geldigini bilirim.. sanki görünce hasret artsa da huzur oluyo gibi gelirdi o zamanlar... ama bu başka.. şuan düşündükçe o iki gün ailesine aileme hiçbir yere gidesim gelmiio..paylaşmak istememe gibi garip bi histeyim.. benim kdr özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum...çok değişik.. o yüzden de şimdiden kestiremiyorum
Bu arada benim eşim Karslı, bi git gör oraları derim bahar gibi :) ama işte şuan demesi kolay.. :/
canım şuan yazdıkların gitmeden önce düşündüklerimle kesinlikle aynı bende asla ve asla ne annesinin ne ablasının nede abisinin vs. ben kadar özlediğini düşündüğünü sanmıyorum. kolay olmucak canım bunu bil ama şölede bişey var benim görmediğim en fazla gün sayısı 4 altı senedir. oyüzden çok üzülüyorda olabilirim
Allah kolaylik versin canım.. benim de yds var ama uyku tutmuyor her geceki gibi.. sen de dua et ins tutturabileyim...
Ahahahahahahah hayranlarimlalan sen kiminle konuşuyon o kadar posta kutun dolup taşmış
kızlar selammm nasılsınız ehliyet sınavı tırt sinirlerim tepemde başım çatlıyorrr direk yatıcam size bi merhaba diyeyim dedim görüşürüüzzz
Ben bi trip atarım o on katını atar ta bıktım
Burnundan getirmeye getircem arayacak nasılsa
kızlar selammm nasılsınız ehliyet sınavı tırt sinirlerim tepemde başım çatlıyorrr direk yatıcam size bi merhaba diyeyim dedim görüşürüüzzz
Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa
yolcu ettim askerimi...
Rabbim kavustursun canim uzulmee.Benimkide sabah bindi simdi diyarbakirda.Sanki bir ruyaydi geldigi gitmesiyle uyandigimm
Amin canım aynen.Biz oyle uzun uzun vedaları sevmiyoruz cunku ben dayanamıyorum hatta uzuntuden baygınlık bile gećirebiliyorum normal sanki yrn goruscekmisiz gibi hadi gorusuruz diyerek ayrildik :)seni de allah kavuştursun canım
evet, aynen dediğin gibi, rüya gibiydi...
ayrılık anı veda anı çok zordu.. ama yine de çok çok iyi geldi beraber geçirdiğimiz bu zaman dilimi..
şafağımız 108'e düşecekken, 112'ye çıkarttık ama, değdi
kızlar günaydın :) baya muhabbet etmişsiniz ama karıştırıyorum ben hep :)) selam olsun hepinize, güzel bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?