Eeeh dogal be canim evlilik demek bambaska birsey kokluce degisecek hayatin bu yuzden dusuncelerinin olmasi normal
Ama iyi dusun iyi olsunn
Selam kızlar..
Benimki aramadi
Luna geçmiş olsun askerine acil şifalar versin Allah.
Erees sıkma canını canım benimkide iştimaya gitmeden dar vakitte arıyor bende gitme diyorum aynı dert bende de var
Aaaahh aahh az sabahlamadik
sağol yavrumm Aminnnn
senin ki arasa bir dert aramasa ayrı bir dert o yüzden yorumsuzum
Selam kızlar..
Benimki aramadi
Erees sıkma canını canım benimkide iştimaya gitmeden dar vakitte arıyor bende gitme diyorum aynı dert bende de var
Sağol canımm
gripti zaten iyice kötü olmuş, kulağıda iltihaplanmış
geçmiş olsun kuzum, allah şifa versin inşallah
Selam kızlar..
Benimki aramadi
İstimaya degil yatmaya gidiyor benimki
anormallik sizde mi bende mi bilemedimmm
benimki yatmada önce aradığında, o kapatmak istemiyor ben diyorum hadi kapatalım da git yat dinlen diye
kızlar azıcık özverili oluverin yahuu, inanın çok ama çoooook yoruluyorlar orda. düşünsenize sabah saat 6 da gün başlıyor, ve hiç öyle boş boş oturmuyolar.
meselaaa eress, hani sen demişsin yaa, ben 2 saatlik uykuyla okula gidip 8'den 4'e kadar ders dinliyodum diye, bu onun gibi bişi değil ki. ders dinlemek kolay, yeri gelir dinlemezsin sadece dinler gibi bile yaparsınvee oturuyosun o süre içinde, fiziksel bi güç harcamıyosn. kendi düzeninizle onların şimdiki düzenni kıyslamayın, ve lütfen dinlenmelerine izin verinnnn
Benimkide oturuyor sorun da burda sigarayi bile o odada iciyorlarmis disari cikmadan. Gelen mesajlari cozuyorlar degisik degisik isler yapiyorlarmis beynen yoruluyor kafasi kazan oluyor sanirim ama 5dk dur diyince napayim yoruluyorum diyor ya ona sinir oluyorum sanki ben saatlerce dur diyorum ona :)
heeee o zaman tamammo zaman onun da azıcık fedakarlık yapıp, 5 dk -10 dk falan zaman yaratması lazım sanaaa
yardım kilo daha mı gitmiş senden nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?