354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bizimde eşimin doğum günü 99 da düşücezzz plaklar kaçtan başlıyo yaa habire il ekleniyodu 82 miydi en son

ay inşallah tatlım yaaa. bizim de 104 müş bugün. ben 1 günlük yolu düşmemişim Akşam diyor hayatım bugün 105. ben itiraz ediyorum sen nasıl sayıyorsun ben program yükledim de bakıyorum (kadınlar klübü de sağolsun tabi :)) diyorum ama meğersem 1 gün düşülecekmiş yol diye.. hemn düzelteyim bari 1 gün 1 gündür

bizimde eşimin doğum günü 99 da düşücezzz plaklar kaçtan başlıyo yaa habire il ekleniyodu 82 miydi en son
81 canım aaaaaaa ne güzel

Ahaha düş düş benimkine 1 gün eklendi
3 şubat 3 ağustos 181 gün yapıyormuş.....
12 gün kullanmadığı izin 2 gün yol iznini düşünce bugün 103 kalıyor

sinre nasılsın canım? senin yaş kaçtı bu arada yaa? en büyüğünüz ben miyim acep?

iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamadık bu aralar nasıl gidiyor telefon konuşmaları ben 27 yaşındayım canım ( cıks 26.5 )

81 canım aaaaaaa ne güzel

Ahaha düş düş benimkine 1 gün eklendi
3 şubat 3 ağustos 181 gün yapıyormuş.....
12 gün kullanmadığı izin 2 gün yol iznini düşünce bugün 103 kalıyor

yalnızz erees askeriyede 28 gün şubatta 30 sayılır 31 olan mayısta 30 sayılacak 3 ünden 3 üne 180 olur canım o aradaki 31 liler kaçtı bize

iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamadık bu aralar nasıl gidiyor telefon konuşmaları ben 27 yaşındayım canım ( cıks 26.5 )

evet dün pek giremedim siteye. akşamları zaten girmiyorum. güzel gidiyor tavsiyen işe yaradı :) oh iyi madem yaa yaşıt sayılırız

kızlaaaaaaarrrrrrrrrr nisan bittiğinde plakalara geçiyomuşum ya benn amanın gözüme az göründü sankimmm

yalnızz erees askeriyede 28 gün şubatta 30 sayılır 31 olan mayısta 30 sayılacak 3 ünden 3 üne 180 olur canım o aradaki 31 liler kaçtı bize

Ay benimki diyor ki yok öyle bir şey kaç gün yaptıysan onu sayıyoruz diyor öf bende bilmiyorum artık hangi birine inanacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…