354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

3 ünden başlayacaksın diye kaç kere dedim yahu uyh

ben de senin bu eminliğine güvenerek söylendim benimkine, git adam akıllı sor şunu diye.

izin alırken komutana sormuş, komutanı bakmış, 7 şubatta başladığını (askeriyeye gidip, askerlik kağıdını aldığımız tarih), ve hiç izin kullanılmazsa 1 günlük yol izniyle beraber 24 temmuzda çıkacağını söylemiş. tabi biz 4 gün izin kullanınca çıkış tarihi 28 temmuza kaydı.

bu 3 şubattan başlama olayı her yerde aynı değil sanırım. sonuçta komutanından bilgi aldı bizimki, yanlış bilgi değildir.

Bir de şöyle bir şey var ki herkes 7sine kadar teslim olurken siz sülüsü 7 sinde aldınız bunun etkisi olabilir
Ben benimkine demiştim ki millet sülüsünü 7 sinde alıyor sen neden 3 ünde aldın bana demişti ki o bi kaç gün daha askerlik yapar öyle olmaz o demişti
Sonuçta senin dediğin neye denk geliyor biliyormusun silüs tarihinden itibaren asker sayılıyor
Benimki silüsünü 3 ünde aldığı için 3 ünden sayıyorum
Zaten nettede silüs tarihinden itibaren sayılır yazıyor her yerde.Seninkinin komutanının dediği de bunu destekliyor zaten
Yani silüsünü sonra alması sonra çıkmasına neden olucak zaten sizin şafakta 3 ünden başlasaydı garip olurdu
Böyle işte

işte benimki o kağıdı teee ocakta aldı canım o yüzden 3'ünde başlıyor diye kesin konuştum :)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa neden bee

Hap iç canım yokmu hap

BDV de bi konu vardı abuk sabuk yorumlar yapanlara durumu açıklamaya çalıştım kendimce anlayanda oldu anlamayanda :) ben çizgimi bozmadan kibledim şu an mapısta kendisi

ben de en başından beri silüs alındığı tarihten itibarendir diyorum zaten (ki komutanımız da böle demiş zaten), de luna ısrarla 3 şubat diyooo

Amaaaaan booosveeeer
3 ağustos dan geri 12 gün izin bide km ye göre yol izni düşüceksin canım

Aynen 2gun yol izni 14gun yani

evet canım o hesap doğru senin kiii senin erkek arkadaşında ktm ile gelicek ve 800 km den fazla benim eşiminde öyle hatta belki aynı ktm uçağıyla gelicekler 18 i bile olabilir kızzz ben ankaraya gitmeyi düşünüyorum beraber gidekmi almaya büyük ihtimal aynı ktm ile gelirler çünkü 20 yada 19 olucak canım bizimkilerin çıkışı

Sohbetiniz bol ol sun kızlar nasılsınız napıyorsunuz. Bugün içim daraldı biraz yaaa (

ankaradan da kocaeliye geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…