354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

http://safak.hesaplama.net/ buradan hesaplat canım

bizimki burada tek yaşıyordu. ailesi Kayseri'de. geçen gün görümcem nişanlıma geldiklerinde çekindikleri bi resmi attı. masada yemek yerlerken çekmiş. evin saati, halı, ortadaki masa, koltuk.. hüngür hüngür ağladım bende ( çünkü askere gidince eşyaları sattı evi dağıttı ( halbuki ne güzel anılarımız vardı görünce kötü hissettim

Evet canim eve geleceğini düşündükçe heyecanlanıyorum :) ama tabii kv sürekli arayip napiyosunuz geliyo musunuz der diye de simdiden sinir oluyorum :)

Hayırlı Teskereler Kızlar Allah kavuştursun

Canım nasılsın ne zamandır gelmiyordun Allah kavuştursun

Caniim merhaba! Evet işten çıkarıldım ben öyle olunca nete cok sık giremez oldum.. kocam askere gidince onun tlfnu aldim yukledim kk uygulama.. öyle giriyorum ii oldu kızlarla gün sayıyoruz işte...
Sen nasılsın iyi misin?

O arkadaş erees :)
merhaba benide ekleyin,354. dönem bekleyenlerine :) Kastamonuda olup usta birliği İzmir foçada olan var mıdır? Beni bilgilendirir misiniz :)
Merhaba lili-vanili vardı yedek subaydı yareni
Hayırlı Teskereler Kızlar Allah kavuştursun

Canım nasılsın ne zamandır gelmiyordun Allah kavuştursun

Aminn sağolun sizidee

Evet canim eve geleceğini düşündükçe heyecanlanıyorum :) ama tabii kv sürekli arayip napiyosunuz geliyo musunuz der diye de simdiden sinir oluyorum :)
?

Ah şu KVdeler :) inşallah anlayışlı olurlar rahat bırakırlar sizi :) bizim bi tanıdık eşi izmirde askerlik yapıyordu çıkış günü için tatil ayarlamıştı kendide gitmişti 1 hafta tatil yapıp öyle geldiler çok mantıklı gelmişti :)

Kendi evinizi dizersiniz birlikte aşkla üzme kendini canım

inşallah canım aminnnn

özel mevzular yavrum

Sağol canım amin

Senin Kadar atarli olamam kikiki

Naber angarali hemsom :)

Ne anladın ki

Bana da yaz özelden
Yazmicaaam iste ben anlayacagimi anladim
ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım
Sehirdas kaderdas...
sen kimlerle görüşeceksin bakem bizsiz hı?
Benle gardaaaaaş sorun mu var
Gorustugumuzde bana ogret halayi bende cekeyim

Ben yaptim bunuuu 15martta :)

Benimki pek değildir. Daha kocam gitmeden sürekli çağırıyordu gelsenize özlüyorum zaten gideceksin diye. Kocam arkadaşlarıyla görüşünce bile trip atmıştı onlar mı önemli biz mi diye :/ zaten törene beraber gitcez, aksam onlara mi gideriz dönüşte bilmiyorum. Bi ctesi kalıyo onda da kesin arar napiyosunuz nerdesiniz diye.. haatta cuma ayrılırken başlar o yarın gelceksiniz demi demeye.. görün bak sinir olurum.. benimki de gider yani evimde durayim demez.. aman şimdiden düşünüyorum işte.. gelip gider gitti diye sıkılırım yine..

Ahh ahh biz evli değiliz askerim izne geldiğinde annesi trip yapmıştı hiç evde durmadın diye :) Normal sanırım yapıyorlar yanı kvdeler bunu sıkma şimdiden bu konularla canını bi gelsinde eşin valla canım sarılıyorsun bu bile yetermiş diyorsun evinizde kalırsınız canım ne münasebet sen yolda söylene söylene git en sevdiği yemekleri hazırladım evi şöyle yaptım böyle yaptım falan diye anlasın eve gideceğinizi :) Herkesin evi kendine insan evini özlüyor canım hiç anlayış yok yaşlı insanlarda

Ben yaptim bunuuu 15martta :)[/QUOTE]
Bende 17 martta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düşüncesizce yazılar ....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada amma çok çeneniz düşmüş beee, oku oku bitmedi sayfalaaar

Kesinlikle canım aynı duyguları paylaşıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…