merak etme sende atak yaparsın
çeyiz hazırlığı hep var ama iştee evlenicek adam yuk
karaca mağzası aslında kare yemek takımıyla olan set 2000 tl ama ben bu yemek takımını istediğim için 2400 tl oldu
12 ay taksitle ayda 200 ödüycem tanıdıktan aldım aslında almıcaktımda zam gelicek dedi kandırdı beni
beklememeyi öğrendim ben ben, üzülme arar canım ya
Öyle bakalım hayırlısı :)AH BU PAZARLAMACILARboşver yavrum hayırlı uğurlu olsun taksit ödenir bi şekilde
Nerden aldın canım?
çeyiz hazırlığı hep var ama iştee evlenicek adam yuk
çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını
hiç sabırlı değilim bide kıskandım şimdi niye benı aramıyoda orayı arıyo ok hayatında onlar vardı ama gelecegınde benım dımı ama yanlısmıyım ben yaa
Haklısın şu erkeklere azıcık düşünce incelik transfer etmek lazım
hiç sabırlı değilim bide kıskandım şimdi niye benı aramıyoda orayı arıyo ok hayatında onlar vardı ama gelecegınde benım dımı ama yanlısmıyım ben yaa
oo ağır oldu evlenecek adamın var ama adamın birde inadı var diyelim :)
Allah yardımcın olsun canımOoofff of yarin mikro sinavim var ayrica yarin yolculuk gunu. Mikro calismam lazim askerimin kitabin icini bitirmem lazim bavul hazirlamam lazim dus +sac yapmam lazim ooof ben olmusummm(
Yarin 2de sinavim 7de trenim 11.15de ucagim var su iki gunum yorucu gececekk
benimkisi yontulmamış zamanında işte bana kaldı
arkadaslar bu arada aranızda öğretmn varmı matematik için önerebiliceğiniz bir kaynak yada site varmı benimkini düşünmeye azcık ara verım kendımı mata boğmayı dusunuyorum da
Benimki keçi keçi :))
Çünkü çok uzak kalmam gerekicek kalmaya izin yok, izin olsa bile yer sıkıntı, ayrıca yer olsa bile sınavlarım başlıyor
Ne bahtsızım ben ya
Gelsin artık gelsin valla çok gerildim artık
Batsıııın!!!!!
Benimki keçi keçi :))
Allah yardımcın olsun canım
ne bilimnie kızz
BANA GELİNCE SOPALIKSIN DİYOSUNYooool valla
ilk önce mikroya çalış, kitabı yarın göndermeyeceksen yolda tamamlarsın, bavulu sınavdan geldikten sonra hallet sonra da duş al trene gitOoofff of yarin mikro sinavim var ayrica yarin yolculuk gunu. Mikro calismam lazim askerimin kitabin icini bitirmem lazim bavul hazirlamam lazim dus +sac yapmam lazim ooof ben olmusummm(
Yarin 2de sinavim 7de trenim 11.15de ucagim var su iki gunum yorucu gececekk
Öyle bakalım hayırlısı :)
Saray carsi yusuf ceyizden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?