Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658
Seninkinin inadını biz bile öğrendik artık
Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658
çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını
Askerden gelsinde sen itinayla yontarsın canım şimdilik idare ediver
bilemiyorum artık
Hof benide bekliyor mat2 konularSen ne için hazırlanıyorsun ?
Benimki keçi keçi :))
Allah yardımcın olsun canım
ne bilim
BANA GELİNCE SOPALIKSIN DİYOSUN
ilk önce mikroya çalış, kitabı yarın göndermeyeceksen yolda tamamlarsın, bavulu sınavdan geldikten sonra hallet sonra da duş al trene git
Orası pahalı satmıyo mu ya?
çooook beğendim çok güzel canım allah güle güle kullanmayı nasip etsinn
çok güzeller canım güle güle kullan
hadi yaaa, annesine babasına söylesen beni aramıyor diye? kavga falan etmemiştiniz dimi?
Kitabi yarin gonderecegim. Dusu bugun almaliyim yarin bu sacla okula gidemem
Varmi simdi baska planin
kpss canım onun için sordum
He valla uyuzcuk nolacak bak canım sıkıldı yine
çok güzeller canım güle güle kullan
hadi yaaa, annesine babasına söylesen beni aramıyor diye? kavga falan etmemiştiniz dimi?
şimdi kk dan çık, mikroya çalış, sonra duşa gir saçını yap, sonra göndereceğin kitabı al eline tamamla, sınava gir eve gel valizini hazırla trene gitoldu mu?
Telden giriyorum kk ya ara ara bakiyorum skldikca.
Suanda mikro calisiyorum 1saat sonra makinadaki camasirlarim cikacak onlarla ugrascam bide
Yarin sinavdan sonra anneme birsey almam lazim onla ugrasacam bide
Olaylar olaylar bavulsuz gidecem bu gidisle
Mutsuzum işte çok mutsuzum!
Herkes 3 hafta yapar acemiliği biz 5 hafta, yemin törenine gidemem, sınavlarım gelir, yok mezuniyet çalışması, yok makalesi yeter valla yeter bezdim!
üzülme kuzum, usta birliğinde gidersin görmeye, telafi edersiniz
Mutsuzum işte çok mutsuzum!
Herkes 3 hafta yapar acemiliği biz 5 hafta, yemin törenine gidemem, sınavlarım gelir, yok mezuniyet çalışması, yok makalesi yeter valla yeter bezdim!
Jandarmalar 5hafta yapiyor canim yemin toreninden sonra 2hafta daha kastamonuda mecburen
peki sınavlar nasıl geçecek? Ben der çalışamıyorum, motive olamıyorum onsuz. Bunu söyleyince suçlu oluyorum bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?