354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim insallah bak nisan bitecek az kaldi sayilir sonra bi bakmisiz eylul olmus boyle boyle gececek insallah.Allah baska ayriliklar vermesin..hafta sonlari arada bi gitme imkanin varmi kac saatlik mesafedesnz cnm

İnşallah canım zaman su olsun aksın kavuştursun sevdiceklerimizi bize..
Giderim canım zaten planlıyorum yoksa bana da ona da çok zor olur..
Ben ankaradayim kocam adanaya gitti. Otobüsle 6,5saat.. önemli değil o, giderim inşallah 2 haftaya bir filan diye düşünüyorum kısmet bakalım...

Beni teselli de edermişşş Sağol kuzuumm :*

15 dk sonra 100 gün yuppiiiii

Biz de görelim o günleriii, sonra kocacigimin şehrini sayayim; adanaaa diyeyim yarın gelsin inşallah! !..

Cansın eline koluna gözüne sağlık :) birde bir şey soracağım her hangi bir resmimi hareketli haline getiriyorsun ağlayan insanda bir kaç resim yada videodan mı kesit merak etmişimdir

seninki tek resimdi, ona efekt ekleyip tekrardan kaydettim. Ondan sonra ilk resim ile efektli resmi ekleyip gif yaptım :) diğerlerinin çoğu
videodan sadece boyutunu ayarlıyorum onların :) büyük olunca oynamıyor çünkü

Şafak 97.
71günlük askeeermiis
Ulan su temmuz hic gelmeyecekmis gibi cok uzakmis gibi imkansizmis gibi
Cuma aksami esenbogada otururken burayami gelecek simdi burdami gorecegim sarilacagim diye dusunup durdum o kapidan girecegi ani falan..
Ooof ooff
Gecmiyooor guunleeeer yaaar yaar yaaar gecmiyooor gunler :)

180-12 gün izin-1 veya 2 gün yol izni=167-166 şeklinde oluyor canım tabi 12 gün izni kullanmaması gerekiyor, kullanınca kullandığı izin kadar şafak ekleniyor.

Ne bileyim tek tek sayinca 5 eylül çıkıyordu, program 7 diyor.. hele bi de izinleri sayılırsa 10 fln olur tam tarihi onlara söylerler mi komutanları fln?
Uuff... hala içim sizliyo..

Geçiyor yavrum hem de öyle bir geçiyor ki
Ne bileyim tek tek sayinca 5 eylül çıkıyordu, program 7 diyor.. hele bi de izinleri sayılırsa 10 fln olur tam tarihi onlara söylerler mi komutanları fln?
Uuff... hala içim sizliyo..

haftasonu evci çıktıysa onlar izinden sayılmıyor canım :) dağıtımsa eklenir şafağa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…