tartıştım benimkiyle
Canim insallah bak nisan bitecek az kaldi sayilir sonra bi bakmisiz eylul olmus boyle boyle gececek insallah.Allah baska ayriliklar vermesin..hafta sonlari arada bi gitme imkanin varmi kac saatlik mesafedesnz cnm
15 dk sonra 100 gün yuppiiiii
herkesin şu anki avatarına göre yapmaya çalıştım yoksa elimde var benimki gibi iste koyiyim hemenHaha ama seninki daha güzel kendini kayırmışsın
herkesin şu anki avatarına göre yapmaya çalıştım yoksa elimde var benimki gibi iste koyiyim hemen
Aa ayılamadım ben durumu muhabbeti kaçırmışımEllerine sağlık canım
afiyet olsun güle güle kullan-ırsın umarım
Kizlaaar şu terhis hesaplama 168 gün üzerinden yapılmıyor muu? Nette 180 üzerinden yapıyor sanki :/bana mi öyle geldi yoksa
tamam yavrumEki Görüntüle 1067493
Cansın eline koluna gözüne sağlık :) birde bir şey soracağım her hangi bir resmimi hareketli haline getiriyorsun ağlayan insanda bir kaç resim yada videodan mı kesit merak etmişimdir
seninki tek resimdi, ona efekt ekleyip tekrardan kaydettim. Ondan sonra ilk resim ile efektli resmi ekleyip gif yaptım :) diğerlerinin çoğu
videodan sadece boyutunu ayarlıyorum onların :) büyük olunca oynamıyor çünkü
180-12 gün izin-1 veya 2 gün yol izni=167-166 şeklinde oluyor canımtabi 12 gün izni kullanmaması gerekiyor, kullanınca kullandığı izin kadar şafak ekleniyor.
Geçiyor yavrum hem de öyle bir geçiyor kiŞafak 97.
71günlük askeeermiis
Ulan su temmuz hic gelmeyecekmis gibi cok uzakmis gibi imkansizmis gibi
Cuma aksami esenbogada otururken burayami gelecek simdi burdami gorecegim sarilacagim diye dusunup durdum o kapidan girecegi ani falan..
Ooof ooff
Gecmiyooor guunleeeer yaaar yaar yaaar gecmiyooor gunler :)
Ne bileyim tek tek sayinca 5 eylül çıkıyordu, program 7 diyor.. hele bi de izinleri sayılırsa 10 fln olurtam tarihi onlara söylerler mi komutanları fln?
Uuff... hala içim sizliyo..
Geçiyor yavrum hem de öyle bir geçiyor ki
haftasonu evci çıktıysa onlar izinden sayılmıyor canım :) dağıtımsa eklenir şafağa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?