İnşallah canım zaman su olsun aksın kavuştursun sevdiceklerimizi bize..
Giderim canım zaten planlıyorum yoksa bana da ona da çok zor olur..
Ben ankaradayim kocam adanaya gitti. Otobüsle 6,5saat.. önemli değil o, giderim inşallah 2 haftaya bir filan diye düşünüyorum kısmet bakalım...
Beni teselli de edermişşş Sağol kuzuumm :*
Biz de görelim o günleriii, sonra kocacigimin şehrini sayayim; adanaaa diyeyim yarın gelsin inşallah! !..
kesinlikle acı canım evetşimdi benim eşimin adı yazılı olan bi şafak çizelgem var onu boyuyorum plakalar için o haritamda hazırrrrr bu ayon son günü 81 düzce inşallah ben 15 gün önceden hazırladım nasıl bir psikolojiyse artık
Amin canimm benim insallahh...bugun aramadi daha esim..pazartesi olunca.herhalde aksam arayabilir diye dusunuyorumm...haftaya kardesi gitcek gibi bulundugu sehre..giderse ugrucak insallah..bi mektupmu yazsam kardesiyle gondersem diye dusunuyorum..askerdeyken mektubum olmadi demesin:))
yarı olmadı daha(((((((((((( ama bitecek bitecek allahın izniylee
Dikkatli olsun tel kullanirken canim..puff yaa nasil rahatlik yaa rahatca iciyor adam...madem boyle sorunlu tamam insan ayrimi yapmiyoruz ama kendini duzeltmiyorsada temiz insanlarla neden birarada tutuluyor anlamadim.Nasil hazirladin canim o isimli çizelgeyii? Internetten mii? Bana da söyler misin nerdense ben de istiyorum. O haritadan da isteriim. Bilgisayar ortamında ise paylaşırsan sevinirim canim..
Ne güzel bu ayın sonundan sonra kolay geçer ins.
Yolla canım bence benim eşim cok mutlu olmuştu.. arkadaşları bile sormuşlar o ne diye, mektup deyince şaşırmışlar nostaljik olmuş :)
Az önce aradı beni de hic ii değildi. Halen beğenmemiş, ahir gibi burasi diyo. Adamın biri sardi içti benim yanımda esrarı diyo :/ herkes tlf kullaniomus ama kim kimi şikayet eder kestiremiyorum çıkaramadım o yüzden ben daha dedi..
Nasil hazirladin canim o isimli çizelgeyii? Internetten mii? Bana da söyler misin nerdense ben de istiyorum. O haritadan da isteriim. Bilgisayar ortamında ise paylaşırsan sevinirim canim..
Ne güzel bu ayın sonundan sonra kolay geçer ins.
Yolla canım bence benim eşim cok mutlu olmuştu.. arkadaşları bile sormuşlar o ne diye, mektup deyince şaşırmışlar nostaljik olmuş :)
Az önce aradı beni de hic ii değildi. Halen beğenmemiş, ahir gibi burasi diyo. Adamın biri sardi içti benim yanımda esrarı diyo :/ herkes tlf kullaniomus ama kim kimi şikayet eder kestiremiyorum çıkaramadım o yüzden ben daha dedi..
Bitecek bitecek
Kizlar askerime dogumgunu kutusunu yolladim. O kutuyu ptt kutusuna koydu bide gorevli iyi oldu. Eskisehirdeki gorevli kutuyu acarlar bakarlar parfumu almazlar demisti sinir olmustum ama burdaki gorevliye bu kutuyu gondericem dedim tamam dedi acmadi bakmadi sormadi icinde ne var diyeben doldurdugumuz kagida icerige kutu kitap yazmistim inandi garibim
Erken varabilir kutu ama napim gec gidecegine erken girsin sag saglim ulassin insallah.
Benimkinin birsey gonderdigimden haberi yok ahahaha sasiracak mektup gonderecegimi dusunuyo kocaman kutuyu gorunce bu ne lan dicek kesin
günaydın hatunlar. Ankara'dan yağmuru ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum size :)
Amin canimm benim insallahh...bugun aramadi daha esim..pazartesi olunca.herhalde aksam arayabilir diye dusunuyorumm...haftaya kardesi gitcek gibi bulundugu sehre..giderse ugrucak insallah..bi mektupmu yazsam kardesiyle gondersem diye dusunuyorum..askerdeyken mektubum olmadi demesin:))
herkes nerde yaaaaaaaa hep akşamları geliyosunuz bende akşamları olmuyorum offfffffffff
herkes nerde yaaaaaaaa hep akşamları geliyosunuz bende akşamları olmuyorum offfffffffff
canım onu bana bi arkadaşım hazırlayıp süpriz yaptı exel de yapmış onu biliyorum sadece nereye gitti canım eşin senin
Bende yoğundum malum pazartesi. .akşam da pek katılamiyorum yaherkes nerde yaaaaaaaa hep akşamları geliyosunuz bende akşamları olmuyorum offfffffffff
Sen niye aksamlari gelemiyorsun canım özet le herşey aynıya neleri kaçırmışim ben öyle. neler neler olmuş son 3 gün vay arkadaş yaa. bizisi bana özet geçebilir mi? :)
Aleyküm selam canım Naber?Selaaaaammmmmlaaar
Ayy inan ki ben de seni soracaktım nerde bu gamzeli dicektim aleyküm selam :))selam kızlaaar
İyiyim canım bugün askerime kutusunu gönderdim dönerken arkadaşım aradı şurdayız gelsene diye oraya gittim oturdum sohbet muhabbet az önce geldim eve bugününde zor kısmını öyle geçirdim bakalım yarın nolacak :)Bende yoğundum malum pazartesi. .akşam da pek katılamiyorum ya
Sen niye aksamlari gelemiyorsun canım özet le herşey aynı
Aleyküm selam canım Naber?
selam kızlaaar
Ayy inan ki ben de seni soracaktım nerde bu gamzeli dicektim aleyküm selam :))
Luna da yok zaten gitmiş yine :/
İyiyim canım bugün askerime kutusunu gönderdim dönerken arkadaşım aradı şurdayız gelsene diye oraya gittim oturdum sohbet muhabbet az önce geldim eve bugününde zor kısmını öyle geçirdim bakalım yarın nolacak :)
Sen nasılsın ne yaptın
Selaaaaaam öğretmenim ne var ne yok
yoğundum bugün okulda, giremedimm pek o yüzden. okuldan sonra da spora gittim ancak geldim eve valla pestilim çıktıı
Hadi bakalım sıra beklemede he :) kazasıZ belasız direk eline ulaşır inşallah :)İyiyim canım bugün askerime kutusunu gönderdim dönerken arkadaşım aradı şurdayız gelsene diye oraya gittim oturdum sohbet muhabbet az önce geldim eve bugününde zor kısmını öyle geçirdim bakalım yarın nolacak :)
Sen nasılsın ne yaptın
Selaaaaaam öğretmenim ne var ne yok
Kutsal amaçlar için uğramışsin hocam :) olacak o kadar
yoğundum bugün okulda, giremedimm pek o yüzden. okuldan sonra da spora gittim ancak geldim eve valla pestilim çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?