Coook bunaldim.
Gorememek cok kotu kamerada bile gorusememek cok kotu
iyi geceler kızlarr bigün daha geçti
Şafak 97.
71günlük askeeermiis
Ulan su temmuz hic gelmeyecekmis gibi cok uzakmis gibi imkansizmis gibi
Cuma aksami esenbogada otururken burayami gelecek simdi burdami gorecegim sarilacagim diye dusunup durdum o kapidan girecegi ani falan..
Ooof ooff
Gecmiyooor guunleeeer yaaar yaar yaaar gecmiyooor gunler :)
haftasonu evci çıktıysa onlar izinden sayılmıyor canım :) dağıtımsa eklenir şafağa :)
Coook bunaldim.
Gorememek cok kotu kamerada bile gorusememek cok kotu
selfiesini çekip yollasın sana :)
Iki basamağa düşmek bile nimet sanki gibi geliyor bana
Bugün gitti ustaya daha evci cikarmadim hic. Dağıtımı hiç anlamadım, ctesi dra gittik ctesi için istirahat yazdı zaten. Eklenmez diyordu eşim aana bilemedim. Bir gün bir gündür.. simdi h.sonu sınavı nasil yapsak nasıl görüşsek planı yapıyorum.. duam Allahim korusun, iyilerle karşılaştırsın, bi de bu ayrılıktan başka hasretlikle imtihan etmesin....
Evet bence deyüreğim sürekli sıkışık sanki.. gözümde fer yok, canim çekilmiş gibi hissediyorum
günaydın hatunlar. Ankara'dan yağmuru ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum size :)
Teşekkürler tatlımm nasılsınn bakiyimmm
Şafak 97.
71günlük askeeermiis
Ulan su temmuz hic gelmeyecekmis gibi cok uzakmis gibi imkansizmis gibi
Cuma aksami esenbogada otururken burayami gelecek simdi burdami gorecegim sarilacagim diye dusunup durdum o kapidan girecegi ani falan..
Ooof ooff
Gecmiyooor guunleeeer yaaar yaar yaaar gecmiyooor gunler :)
Iki basamağa düşmek bile nimet sanki gibi geliyor bana
Bugün gitti ustaya daha evci cikarmadim hic. Dağıtımı hiç anlamadım, ctesi dra gittik ctesi için istirahat yazdı zaten. Eklenmez diyordu eşim aana bilemedim. Bir gün bir gündür.. simdi h.sonu sınavı nasil yapsak nasıl görüşsek planı yapıyorum.. duam Allahim korusun, iyilerle karşılaştırsın, bi de bu ayrılıktan başka hasretlikle imtihan etmesin....
amiiiinnn canım benimde duam aynen bu en uzun ayrılığımız bu olsun inşallahhhh
Evet bence deyüreğim sürekli sıkışık sanki.. gözümde fer yok, canim çekilmiş gibi hissediyorum
bende o esenboğayı sürekli hayal ediyorum canım sürekliiiiiiiiiiiiii. geçmiyormuş gibi geliyor ama bakkk 70 günlük asker oldular bile bu ayın sonu plakalar
iyiyim canım. sen nasılsın? çift rakamlara düştük şükür :)
((
Ooooooy oooy
Gunaaaaaaaaydiiiiiiin
Günaydınnn yarenciklerrrrr haftamız güzel ve çabucak geçsin inşaAllahh
günaydın hatunlar. Ankara'dan yağmuru ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum size :)
bende o esenboğayı sürekli hayal ediyorum canım sürekliiiiiiiiiiiiii. geçmiyormuş gibi geliyor ama bakkk 70 günlük asker oldular bile bu ayın sonu plakalar
offf kuzum offf yemin töreninden sonra kabullenene kadar ilk zamanlar çok kötü oluyor malesef
Oof of skildim artik yeter ya
O da surekli bitsin artik bitsin artik bıktim artik diyor
Günaydın canlarim yoldaşlarim...
Amiiin inşallah coook çabuk geçsin...
Evet yaa zaten içim kararık hava da böyle olunca iyice sıkıldı ruhum...
Ne güzel sinrem Allah bize de nasib etsin. Plakalardan sonrası kolay oluyor diyorlar.. hatta harita boyuyolarmis, paylasalim biz de bi resim biz de boyayalim.. o günler de gelsiiin, sonra sevdiceklerimiz gelsiinnn..
Zor oluyor canim gerçekten bi garip his.. acı hissi resmen... ders çalışmam lazım, insallah oturabilirim başına...
Canım şimdilik bununla idare et pek bişeye benzemedi amadaha sonra daha güzelini yapıcam söz:)
Eki Görüntüle 1067370 Eki Görüntüle 1067447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?