354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Iki basamağa düşmek bile nimet sanki gibi geliyor bana

haftasonu evci çıktıysa onlar izinden sayılmıyor canım :) dağıtımsa eklenir şafağa :)

Bugün gitti ustaya daha evci cikarmadim hic. Dağıtımı hiç anlamadım, ctesi dra gittik ctesi için istirahat yazdı zaten. Eklenmez diyordu eşim aana bilemedim. Bir gün bir gündür.. simdi h.sonu sınavı nasil yapsak nasıl görüşsek planı yapıyorum.. duam Allahim korusun, iyilerle karşılaştırsın, bi de bu ayrılıktan başka hasretlikle imtihan etmesin....

Coook bunaldim.
Gorememek cok kotu kamerada bile gorusememek cok kotu

Evet bence de yüreğim sürekli sıkışık sanki.. gözümde fer yok, canim çekilmiş gibi hissediyorum

selfiesini çekip yollasın sana :)
((

Ooooooy oooy

Gunaaaaaaaaydiiiiiiin

Günaydınnn yarenciklerrrrr haftamız güzel ve çabucak geçsin inşaAllahh

bende o esenboğayı sürekli hayal ediyorum canım sürekliiiiiiiiiiiiii. geçmiyormuş gibi geliyor ama bakkk 70 günlük asker oldular bile bu ayın sonu plakalar

offf kuzum offf yemin töreninden sonra kabullenene kadar ilk zamanlar çok kötü oluyor malesef

Günaydın herkese, ben yokum bugun yarında sonraki gunde olmak istemiyorum hadi bys

Son düzenleme:
bende o esenboğayı sürekli hayal ediyorum canım sürekliiiiiiiiiiiiii. geçmiyormuş gibi geliyor ama bakkk 70 günlük asker oldular bile bu ayın sonu plakalar

Oof of skildim artik yeter ya
O da surekli bitsin artik bitsin artik bıktim artik diyor

((
Ooooooy oooy
Gunaaaaaaaaydiiiiiiin

Günaydın canlarim yoldaşlarim...

Günaydınnn yarenciklerrrrr haftamız güzel ve çabucak geçsin inşaAllahh

Amiiin inşallah coook çabuk geçsin...

günaydın hatunlar. Ankara'dan yağmuru ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum size :)

Evet yaa zaten içim kararık hava da böyle olunca iyice sıkıldı ruhum...

offf kuzum offf yemin töreninden sonra kabullenene kadar ilk zamanlar çok kötü oluyor malesef

Ne güzel sinrem Allah bize de nasib etsin. Plakalardan sonrası kolay oluyor diyorlar.. hatta harita boyuyolarmis, paylasalim biz de bi resim biz de boyayalim.. o günler de gelsiiin, sonra sevdiceklerimiz gelsiinnn..
Zor oluyor canim gerçekten bi garip his.. acı hissi resmen... ders çalışmam lazım, insallah oturabilirim başına...

kesinlikle acı canım evet şimdi benim eşimin adı yazılı olan bi şafak çizelgem var onu boyuyorum plakalar için o haritamda hazırrrrr bu ayon son günü 81 düzce inşallah ben 15 gün önceden hazırladım nasıl bir psikolojiyse artık

aşkıma gelsinnnnn

[video]http://www.izlesene.com/video/ravi-incigoz-sek-2012/6456845#[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…