Hadi bakalım sıra beklemede he :) kazasıZ belasız direk eline ulaşır inşallah :)
Çalıştım geldim bide reglim kötüyüm uzandım valla
Kutsal amaçlar için uğramışsin hocam :) olacak o kadar
Geç gitmesin de boşver :)Umarım sorunsuzca gider.Doğumgününden önce varacak galiba geç gitmesinden iyidir diye düşünüyorum
Kutunun üstünde not var eğer bu kutu eline 21 nisandan önce ulaşırsa açma bekle diye.O uyarıyı takacağını düşünmüyorum erken gitse bile açar bence
Geçmiş olsun canımm
Geç gitmesin de boşver :)
Hahaha notta yazmıştakmaz tabi ya
Sağol canım
Tabi canım ne notlar yazdım
Sigaranın ve çikolatanın boşunu atma geri kutuya koy saklıcam ben onları diye bi not daha var mesela
Bu kitabı okuyup okumadığını test edicem diye başka bir not var
Ooooo ağır müdahele var
Soru mu sorucan kitaptan
haritaaaaben çoktan çıktı alıp defterime yapıştırdım, sabırsızlıkla boyamayı bekliyorumm
Eki Görüntüle 1068797
bi de bunun çıktısını almıştım ben, 168'den başlayıp geriye doğru boyuyorum her gece
Eki Görüntüle 1068800
Eki Görüntüle 1068803
Bende alim mi bunların çıktılarını
Aynen tabi
Ayyyyyy çok merak ediyorum kutuya tepkisi ne olacak ne dicek ne diceeeeeeek ay ne dicek
Umarım güzel cümleler kurar yoksa çekeceği var uzun zaman boyunca
Senden sonra da biz merak ediyoruz :))
İnşallah beklediğin tepkiler olur :) yoksa enişteye acirim :))
al tabiiikeyifli oluyor o kırmızıların arttığını görmekk
Alayım alayım bende defterime yapıştırayım en iyisi
Hahahaha ya alemsin onuda mı kafada kurdun replik hazır :)))Beklediğim gibi olmazsa ilk diyeceğini kurdum kafamda
Güzel olmuş sağol derse sadece : yanında birileri var heralde dicem yoo kimse yok derse tamam benim işim var bay diyip kapatıcam yüzüne sonra naparım bilmiyorum devamı kendi kendine gelişecek
yapıştır tabikisiiii
Dönünce yapacağımyapıştır tabikisiiii
Hahahaha ya alemsin onuda mı kafada kurdun replik hazır :)))
Gerisi doğaçlama
Dönünce yapacağım
Tabi ben herşeyi kurarım kafamda bazen çooooooooooooook sonrasını bile kurarım
ha haaaaben deee
dün gece uyuyana kadar, evimizin salonunu seçtim beğendim, yerleştirdim, halısından perdesine, biblosundan tablosuna en ince detayına kadar döşedim kafamda
Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnmay mektup mutllaka yaz :)) cok mutlu oluyolar,benimki gozlerim yasardı demisti :))) fotograf falanda gonderebilirsin :))
Dikkatli olsun tel kullanirken canim..puff yaa nasil rahatlik yaa rahatca iciyor adam...madem boyle sorunlu tamam insan ayrimi yapmiyoruz ama kendini duzeltmiyorsada temiz insanlarla neden birarada tutuluyor anlamadim.
canım onu bana bi arkadaşım hazırlayıp süpriz yaptı exel de yapmış onu biliyorum sadece nereye gitti canım eşin senin
haritaaaaben çoktan çıktı alıp defterime yapıştırdım, sabırsızlıkla boyamayı bekliyorumm
Eki Görüntüle 1068797
bi de bunun çıktısını almıştım ben, 168'den başlayıp geriye doğru boyuyorum her gece
Eki Görüntüle 1068800
Eki Görüntüle 1068803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?