354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Umarım sorunsuzca gider.Doğumgününden önce varacak galiba geç gitmesinden iyidir diye düşünüyorum
Kutunun üstünde not var eğer bu kutu eline 21 nisandan önce ulaşırsa açma bekle diye.O uyarıyı takacağını düşünmüyorum erken gitse bile açar bence
Geçmiş olsun canımm

Geç gitmesin de boşver :)
Hahaha notta yazmış takmaz tabi ya
Sağol canım

Geç gitmesin de boşver :)
Hahaha notta yazmış takmaz tabi ya
Sağol canım

Tabi canım ne notlar yazdım
Sigaranın ve çikolatanın boşunu atma geri kutuya koy saklıcam ben onları diye bi not daha var mesela
Bu kitabı okuyup okumadığını test edicem diye başka bir not var

Tabi canım ne notlar yazdım
Sigaranın ve çikolatanın boşunu atma geri kutuya koy saklıcam ben onları diye bi not daha var mesela
Bu kitabı okuyup okumadığını test edicem diye başka bir not var

Ooooo ağır müdahele var
Soru mu sorucan kitaptan

Aynen tabi

Ayyyyyy çok merak ediyorum kutuya tepkisi ne olacak ne dicek ne diceeeeeeek ay ne dicek
Umarım güzel cümleler kurar yoksa çekeceği var uzun zaman boyunca

Senden sonra da biz merak ediyoruz :))
İnşallah beklediğin tepkiler olur :) yoksa enişteye acirim :))

Senden sonra da biz merak ediyoruz :))
İnşallah beklediğin tepkiler olur :) yoksa enişteye acirim :))

Beklediğim gibi olmazsa ilk diyeceğini kurdum kafamda
Güzel olmuş sağol derse sadece : yanında birileri var heralde dicem yoo kimse yok derse tamam benim işim var bay diyip kapatıcam yüzüne sonra naparım bilmiyorum devamı kendi kendine gelişecek

Hahahaha ya alemsin onuda mı kafada kurdun replik hazır :)))
Gerisi doğaçlama

yapıştır tabikisiiii

Ben küçük bir defter tutmaya başlamıştım yemin töreninden sonra ona verdim devam etmesi için yazmam dedi ama bilmiyorum yazacak mı vakti olmadığını söyledi ama bakalımbaşka defter de tutmadım facebookta yazıyordum hergün onu da bıraktım hafta sonu okuyor cevap veriyor uzun uzun ve cok olunca yani onuda bıraktım amaaaaaann haketmiyoo zaten

Dönünce yapacağım

Tabi ben herşeyi kurarım kafamda bazen çooooooooooooook sonrasını bile kurarım

ha haaaa ben deee

dün gece uyuyana kadar, evimizin salonunu seçtim beğendim, yerleştirdim, halısından perdesine, biblosundan tablosuna en ince detayına kadar döşedim kafamda

ha haaaa ben deee

dün gece uyuyana kadar, evimizin salonunu seçtim beğendim, yerleştirdim, halısından perdesine, biblosundan tablosuna en ince detayına kadar döşedim kafamda

Biz emekliliğimizi bile konuşuyoruuuz
Eeeeee beş sene bitince artık herbirşeyi konuşuyorsun napalım

Dikkatli olsun tel kullanirken canim..puff yaa nasil rahatlik yaa rahatca iciyor adam...madem boyle sorunlu tamam insan ayrimi yapmiyoruz ama kendini duzeltmiyorsada temiz insanlarla neden birarada tutuluyor anlamadim.

Evet çok saçma.. komutanları yokmuş başlarında, ankarada mı neymiş. Cuma gidecekmiş. Boş boş duruyorum burda dedi.ona da sinir olmuş belli ki.. garip bi ortam anladığım kadarıyla..

canım onu bana bi arkadaşım hazırlayıp süpriz yaptı exel de yapmış onu biliyorum sadece nereye gitti canım eşin senin

Adana incirlik hava üssü canim :/

Iyi oldu bu canim teşekkür ederiiimmm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…