Ayy sana daha bir zordur canim yaa.. eşimin acemide kogusunda bi cocuk vardi bebisi varmış. Her aksam ağlardı diyo.. karşılıklı aglasirlarmis.. eşine de çok zor oluyordur..
Benimki de geldiğinde Söylemesi ayıptır, korunamadik bitmişti :/ bişey olur mu ki fln dedi. Sonra durdu durdu olursa olsun artik, 4 ay zorlanmazsin cok demi fln dedi.. Allah nasib ederse.. kısmet yaa güzel duygudur ama..
Cook güzeeel ama biraz pahaliyms dedigin gibi cnmm..
İnşallah canim.. onun sesi ii gelirse ben de daha iyi olurum.. kendimi daha ii hissederim. Rahat huzurlu diye bilsem biraz daha içim rahat eder.. inşallah dediğin gibi alışır arkadaşlıklar edinir...
Canim insallah Allah isteyen herkese versin insallah herkesle beraber sanada...Evet dahada merak ediyor esim kontrolleri vs ama insana guc te veriyor...cok sukur...bakalimmm ozaman bu ay belki sendende guzel haberler aliriz hem esin hem biz canim:)
Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnm
dün yaptım hepinize ama sen, gamzeli, ve sinre oralı olmadınız.
Canim insallah Allah isteyen herkese versin insallah herkesle beraber sanada...Evet dahada merak ediyor esim kontrolleri vs ama insana guc te veriyor...cok sukur...bakalimmm ozaman bu ay belki sendende guzel haberler aliriz hem esin hem biz canim:)
Hehee bilmem ki öyle hemen oluyor muAllah en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah.. sana da isteyen hepimize de sağlıkla kucaklarımıza almak nasib olsun inşallah... :**
canım merhaba biz tanışmadık sanırım seninle. okuduğum kadarıyla sende evlisin ve bebek bekliyorsun evli 3 kişi olduk o zamanayyy kıyamam senin bizden daha zor ama Rabbim kolaylığını verir elbet sağ salim hem eşine hem bebeğine kavuş inşallah
bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll[/QUO
Bencede canimn dusunun tabii...:)
bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll
Hayatim ne zaman olcagi belli olmazkii..:))neden olmasiinn:))insallah dedigin gibi hayirli zamanda olsunn:)) safak kac sayiyomusun canim ben karistiriyorum bazennnnn..buarada gunaydinn herkese:))Hehee bilmem ki öyle hemen oluyor muAllah en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah.. sana da isteyen hepimize de sağlıkla kucaklarımıza almak nasib olsun inşallah... :**
dün yaptım hepinize ama sen, gamzeli, ve sinre oralı olmadınız.
Günaydın canlar nasılsınz.Ben pek iyi sayılmam üst üste zor şeyler yaşıyorummm
bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll
amiiiiiiiiiinnnnnn canım bu arada yemin töreninde görüştüğümüzde bizde aynı şey dşünmüştük ama cıks yok bişey
Hayatim ne zaman olcagi belli olmazkii..:))neden olmasiinn:))insallah dedigin gibi hayirli zamanda olsunn:)) safak kac sayiyomusun canim ben karistiriyorum bazennnnn..buarada gunaydinn herkese:))
Hayatim ne zaman olcagi belli olmazkii..:))neden olmasiinn:))insallah dedigin gibi hayirli zamanda olsunn:)) safak kac sayiyomusun canim ben karistiriyorum bazennnnn..buarada gunaydinn herkese:))
Evet canim tanismadik henuZamiiiinnnn insallahh..insallah hepimiz kavusuruzz sag salimm...ise gelip gidince kafamda dagiliyor az cok..Allah sizede nasip etsin insallah kucagimiza almayida nasip etsin..senin esin nerede canim asker
bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll[/QUO
Bencede canimn dusunun tabii...:)
canım 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim :) eşim şuan kars ta askeri hastanede binbaşı postası :) senin eşin nerde
Hayırdır canim ? Allah yardımcın olsun inşallah...
:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?