354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim insallah Allah isteyen herkese versin insallah herkesle beraber sanada...Evet dahada merak ediyor esim kontrolleri vs ama insana guc te veriyor...cok sukur...bakalimmm ozaman bu ay belki sendende guzel haberler aliriz hem esin hem biz canim:)

Canim insallah Allah isteyen herkese versin insallah herkesle beraber sanada...Evet dahada merak ediyor esim kontrolleri vs ama insana guc te veriyor...cok sukur...bakalimmm ozaman bu ay belki sendende guzel haberler aliriz hem esin hem biz canim:)

Hehee bilmem ki öyle hemen oluyor mu Allah en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah.. sana da isteyen hepimize de sağlıkla kucaklarımıza almak nasib olsun inşallah... :**

Günaydın canlar nasılsınz.Ben pek iyi sayılmam üst üste zor şeyler yaşıyorummm

Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnm

canım merhaba biz tanışmadık sanırım seninle. okuduğum kadarıyla sende evlisin ve bebek bekliyorsun evli 3 kişi olduk o zaman ayyy kıyamam senin bizden daha zor ama Rabbim kolaylığını verir elbet sağ salim hem eşine hem bebeğine kavuş inşallah

dün yaptım hepinize ama sen, gamzeli, ve sinre oralı olmadınız.

canım ben beceremedim onu avatar yapmayı oralı olmadığımı nerden çıkardın dün zaten çok giremedimki akşam geldim kimse yoktu url mi girmem gerekiyor bu avatar işinden anlamıyorum ben

bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll

Hehee bilmem ki öyle hemen oluyor mu Allah en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah.. sana da isteyen hepimize de sağlıkla kucaklarımıza almak nasib olsun inşallah... :**

amiiiiiiiiiinnnnnn canım bu arada yemin töreninde görüştüğümüzde bizde aynı şey dşünmüştük ama cıks yok bişey

Evet canim tanismadik henuZamiiiinnnn insallahh..insallah hepimiz kavusuruzz sag salimm...ise gelip gidince kafamda dagiliyor az cok..Allah sizede nasip etsin insallah kucagimiza almayida nasip etsin..senin esin nerede canim asker

bizde eşim gelir gelmeeezzz hemen istiyoruz inşallah allahın izniylee :) sen iki kişi bekliyosun hem ne güzeeelllllll

Hayatim ne zaman olcagi belli olmazkii..:))neden olmasiinn:))insallah dedigin gibi hayirli zamanda olsunn:)) safak kac sayiyomusun canim ben karistiriyorum bazennnnn..buarada gunaydinn herkese:))

Günaydın canlar nasılsınz.Ben pek iyi sayılmam üst üste zor şeyler yaşıyorummm

Hayırdır canim ? Allah yardımcın olsun inşallah...

Evet yya arasıra dertlesiyordur kiziyla konusacak biri var kendi kendine konusmuyor en azından :)

amiiiiiiiiiinnnnnn canım bu arada yemin töreninde görüştüğümüzde bizde aynı şey dşünmüştük ama cıks yok bişey

Hmm öyle hemen olmayabilir tabi, bi de bi arkadaşım hamile kalmadan önce kontrole git, kan tahlili vs yaptir dedi.ben kist ameliyatı olmuştum, drum hastaneden ayrılmış,bulamadım da netten

Hayatim ne zaman olcagi belli olmazkii..:))neden olmasiinn:))insallah dedigin gibi hayirli zamanda olsunn:)) safak kac sayiyomusun canim ben karistiriyorum bazennnnn..buarada gunaydinn herkese:))

Hayirlisi canim hakkimizda :) safak 146 herhalde yaa eşim sinav dolayısıyla izin kullanacak hsonu 3 gun.. 5 eylülmus, sabah tekrar sordum izin olunca 8 eylül oldu dedi.. 8 eylüle de iste 146 gün kaldi doğru hesapsa.. :/

tabiki sayıyorum eşimin isminin yazılı olduğu şafak çizelgemde var hem hepimizin blog ta sayıyor zaten sende yapsana onu bugün 96 bizim şafak sizin kaç?

Evet canim tanismadik henuZamiiiinnnn insallahh..insallah hepimiz kavusuruzz sag salimm...ise gelip gidince kafamda dagiliyor az cok..Allah sizede nasip etsin insallah kucagimiza almayida nasip etsin..senin esin nerede canim asker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…