354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

inşallah olur canım ya bakalım Rabbim aratmasındaa bende bugün kan verdim demir anemisi var bende eşim tutturdu git ilaçlarına başla 3 ayda anca toparlar vücut gelince beklemeyelim bebek için diyee verdim bakalım bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

tabiki sayıyorum eşimin isminin yazılı olduğu şafak çizelgemde var hem hepimizin blog ta sayıyor zaten sende yapsana onu bugün 96 bizim şafak sizin kaç?
Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..

Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..

Mevcut avatarın da zıplayan kız vardı da o yüzden zıplayan bi bu vardı doğru düzgün Eki Görüntüle 1069372 Eki Görüntüle 1069374
Kiz kedi sevdigimi nerden bildin
Sagol canimmm
Aaa iyi yapmissinn

Gunaydinnnn herkese

Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..

hıımm telfen girince olmuyormuş evet canım sülüs tarihinden itibaren (izinsiz 168 gün) gittiği yer 800 km den fazla ise 2 gün yol izni azsa 1 gün yol izni daha düş 168-1 oluyor eğer izin kullanırsa 168+..... kullandığı için günü kadar ekle canım

Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..

bende işte o yüzden gittim canım eşimde çokdetaycıdır arıyo beni folik asit varmış canım ona başlaman lazım 3 ay kaldı diye ne diyoki bu diyorum araştırdım onuda bugün doktorada dedim onada bakıcak eksikse yazarım dedi bakalımmm

Canim bak ne guzel esin ilgili bu konuyla..ihmal etme..zaten hamilelilte ilk uc ay kullaniyosun genelde..bende isyerindeyim yavastan mektuba basladim:))

Canim dun bahsettim biraz esime...sizin orasida oylemi dedim hemen hemn ayni dedi demek heryer genelde oyle canim ya...kutahya iyiydi yemekleri haric dedi:))yemeklere ne diyor esin canim..insallah ondan yana sknti yoktur..

Canim bak ne guzel esin ilgili bu konuyla..ihmal etme..zaten hamilelilte ilk uc ay kullaniyosun genelde..bende isyerindeyim yavastan mektuba basladim:))

Sağol canım hepimizin yardımcısı olsun karışık canım benim.Kk ya konu açtıydım onada bin pişman oldum gerçi sevgilimin eski kız arkadaşı musallat olduda bize:S

okumuştum canım çok sinir bozucu ama sen dahil olma bence nişanlın çözmeli canım gerçi oda askerde ayyyy nefret ediyorum biten bir ilişkinin ardından böyle çirkinleşen kişilere heleki kızların bunu yapması daha da aptalca

Evet canım sanki hiç derdim yokmuş gibi birde bu eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…