Hayırdır canim ? Allah yardımcın olsun inşallah...
Evet yya arasıra dertlesiyordur kiziyla konusacak biri var kendi kendine konusmuyor en azından :)
Hmm öyle hemen olmayabilir tabi, bi de bi arkadaşım hamile kalmadan önce kontrole git, kan tahlili vs yaptir dedi.ben kist ameliyatı olmuştum, drum hastaneden ayrılmış,bulamadım da netten
Hayirlisi canim hakkimizda :) safak 146 herhalde yaa eşim sinav dolayısıyla izin kullanacak hsonu 3 gun.. 5 eylülmus, sabah tekrar sordum izin olunca 8 eylül oldu dedi.. 8 eylüle de iste 146 gün kaldidoğru hesapsa.. :/
Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..tabiki sayıyorum eşimin isminin yazılı olduğu şafak çizelgemde var hem hepimizin blog ta sayıyor zaten sende yapsana onu bugün 96 bizim şafak sizin kaç?
Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..inşallah olur canım ya bakalım Rabbim aratmasındaa bende bugün kan verdim demir anemisi var bende eşim tutturdu git ilaçlarına başla 3 ayda anca toparlar vücut gelince beklemeyelim bebek için diyeeverdim bakalım bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kiz kedi sevdigimi nerden bildinMevcut avatarın da zıplayan kız vardı da o yüzdenzıplayan bi bu vardı doğru düzgün Eki Görüntüle 1069372 Eki Görüntüle 1069374
Aaa iyi yapmissinninşallah olur canım ya bakalım Rabbim aratmasındaa bende bugün kan verdim demir anemisi var bende eşim tutturdu git ilaçlarına başla 3 ayda anca toparlar vücut gelince beklemeyelim bebek için diyeeverdim bakalım bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah olur canım ya bakalım Rabbim aratmasındaa bende bugün kan verdim demir anemisi var bende eşim tutturdu git ilaçlarına başla 3 ayda anca toparlar vücut gelince beklemeyelim bebek için diyeeverdim bakalım bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende 26 yasindayim canim 9 aylik evliyiz bizde:)esimde izmirde simdi:)canım 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim :) eşim şuan kars ta askeri hastanede binbaşı postası :) senin eşin nerde
Cnm benm hesaba gore 142 oluyor:)))ondenmi gidiyorum acaba...bilgisayardan girince bende yapiyim cizelge canim telden girince bisey yapamiyorum..
Bende 26 yasindayim canim 9 aylik evliyiz bizde:)esimde izmirde simdi:)
ayyy yeniymiş sizin dahaamaann canım sen sakın stres yapma heleki ağlama bebeğin kesinlikle hisseder kesinlikle :)
Evet kizlar hamile kalmadan once gitmek lazimmissss:/hamilelik dusundugun an folik asit veriyor kullanmaniz icin..ben gitmemistim bilmiyordum acikcasi..arkadaslarim a vermisti dr..
Canim bak ne guzel esin ilgili bu konuyla..ihmal etme..zaten hamilelilte ilk uc ay kullaniyosun genelde..bende isyerindeyim yavastan mektuba basladim:))bende işte o yüzden gittim canım eşimde çokdetaycıdır arıyo beni folik asit varmış canım ona başlaman lazım 3 ay kaldı diye ne diyoki bu diyorumaraştırdım onuda bugün doktorada dedim onada bakıcak eksikse yazarım dedi bakalımmm
ayyy yeniymiş sizin dahaamaann canım sen sakın stres yapma heleki ağlama bebeğin kesinlikle hisseder kesinlikle :)
Tamam canimm cok sagoll:)bende fena karisiyor hesaplar..cizelge ile takip kolay olur:)hıımm telfen girince olmuyormuş evet canım sülüs tarihinden itibaren (izinsiz 168 gün) gittiği yer 800 km den fazla ise 2 gün yol izni azsa 1 gün yol izni daha düş 168-1 oluyor eğer izin kullanırsa 168+..... kullandığı için günü kadar ekle canım
Valla esini tebrik ettim canim ne guzell bakk bizden iyi biliyor arastiriyor...:)kars sogukmuymus canim...
Hayırdır canim ? Allah yardımcın olsun inşallah...
Evet yya arasıra dertlesiyordur kiziyla konusacak biri var kendi kendine konusmuyor en azından :)
Hmm öyle hemen olmayabilir tabi, bi de bi arkadaşım hamile kalmadan önce kontrole git, kan tahlili vs yaptir dedi.ben kist ameliyatı olmuştum, drum hastaneden ayrılmış,bulamadım da netten
Hayirlisi canim hakkimizda :) safak 146 herhalde yaa eşim sinav dolayısıyla izin kullanacak hsonu 3 gun.. 5 eylülmus, sabah tekrar sordum izin olunca 8 eylül oldu dedi.. 8 eylüle de iste 146 gün kaldidoğru hesapsa.. :/
Canim bak ne guzel esin ilgili bu konuyla..ihmal etme..zaten hamilelilte ilk uc ay kullaniyosun genelde..bende isyerindeyim yavastan mektuba basladim:))
Tamam canimm cok sagoll:)bende fena karisiyor hesaplar..cizelge ile takip kolay olur:)
Valla esini tebrik ettim canim ne guzell bakk bizden iyi biliyor arastiriyor...:)kars sogukmuymus canim...
allaha şükür canım o her konuda öyledirde özellikle bebek konusunda hamilelik konusunda benden daha çok şey bildiğine eminimkars soğuk canım 2 3 güne kadar kar vardı normalde biz eskişehirliyiz burdada çok ayaz olur eşim bizim oraya göre daha iyi diyor o yüzden
ben anlamadım ki olayııı
günaydın kızlaaaar
Sağol canım hepimizin yardımcısı olsun karışık canım benim.Kk ya konu açtıydım onada bin pişman oldum gerçi sevgilimin eski kız arkadaşı musallat olduda bize:S
günaydın kızlar
6 gün sonra 2 ay yazcakkiii ereesss
okumuştum canım çok sinir bozucu ama sen dahil olma bence nişanlın çözmeli canım gerçi oda askerde ayyyy nefret ediyorum biten bir ilişkinin ardından böyle çirkinleşen kişilere heleki kızların bunu yapması daha da aptalca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?