354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayy şimdi gördüm canıııımm, ben tlfdan girince çizelgeleri göremiyordum.. sen bi de hamiş misiiiinnn
Evettt canimcimm bide kizimizi bekliyoruz insallahh ...hayirlisi ile babasindan once gelcek nasipse kizimiz..sonrada insallah babasii:)
Simdi aradi konustuk baya yorulmuslar bugunn bide dus a girmisler sulari kesmislersogukta yikanmisss kkiyamam yaa...sen konustunmuu

ya neleri kaçırmışim ben öyle. neler neler olmuş son 3 gün vay arkadaş yaa. bizisi bana özet geçebilir mi? :)

kızlara şafak tablosu var dedim onlarda nerde nasıl yaptın dediler bende arkadaşm yapmış dedim bidee harita yı hazırladım ben plakalar için her ili boyucam

canım ilk günller öyle oluyor benimde eşimin ilk günler sesi çok mutsuz geliyordu ilk aşamada acemideki kadar iyi arkadaşlıklar kuramadı kısa dönem uzun dönem birarada ama şimdi daha iyi sende dert etme zamanla oturur başı şeyler

Ayy sana daha bir zordur canim yaa.. eşimin acemide kogusunda bi cocuk vardi bebisi varmış. Her aksam ağlardı diyo.. karşılıklı aglasirlarmis.. eşine de çok zor oluyordur..
Benimki de geldiğinde Söylemesi ayıptır, korunamadik bitmişti :/ bişey olur mu ki fln dedi. Sonra durdu durdu olursa olsun artik, 4 ay zorlanmazsin cok demi fln dedi.. Allah nasib ederse.. kısmet yaa güzel duygudur ama..

şu çerçevelere bayıldım yaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 1068939

Cook güzeeel ama biraz pahaliyms dedigin gibi cnmm..

İnşallah canim.. onun sesi ii gelirse ben de daha iyi olurum.. kendimi daha ii hissederim. Rahat huzurlu diye bilsem biraz daha içim rahat eder.. inşallah dediğin gibi alışır arkadaşlıklar edinir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…