- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Ayy evet yaaa fotoda gonderirim yaninda var ama yemn toreninde cektigimizi cikartirim..gaza geldim valla kizlar:))))seninki nerede cnm
Evettt canimcimm bide kizimizi bekliyoruz insallahh ...hayirlisi ile babasindan once gelcek nasipse kizimiz..sonrada insallah babasii:)ayy şimdi gördüm canıııımm, ben tlfdan girince çizelgeleri göremiyordum.. sen bi de hamiş misiiiinnn
Aaaaa cok tatlilar :)
di mi di mii
ama pahalılaaaar
100 liraa
Tanesi miiiii pahaliymis ya
canım ben geldim. :) yoğundum bugün ama akşam da girmiyorum işte. sen hediyeyi naptın yaa?
ya neleri kaçırmışim ben öyle. neler neler olmuş son 3 gün vay arkadaş yaa. bizisi bana özet geçebilir mi? :)
Evet çok saçma.. komutanları yokmuş başlarında, ankarada mı neymiş. Cuma gidecekmiş. Boş boş duruyorum burda dedi.ona da sinir olmuş belli ki.. garip bi ortam anladığım kadarıyla..
Adana incirlik hava üssü canim :/
Iyi oldu bu canim teşekkür ederiiimmm :*
Evettt canimcimm bide kizimizi bekliyoruz insallahh ...hayirlisi ile babasindan once gelcek nasipse kizimiz..sonrada insallah babasii:)
Simdi aradi konustuk baya yorulmuslar bugunn bide dus a girmisler sulari kesmislersogukta yikanmisss kkiyamam yaa...sen konustunmuu
canım ilk günller öyle oluyor benimde eşimin ilk günler sesi çok mutsuz geliyordu ilk aşamada acemideki kadar iyi arkadaşlıklar kuramadı kısa dönem uzun dönem birarada ama şimdi daha iyi sende dert etme zamanla oturur başı şeyler
Hmmmmmmmçoklu olan 100 liraa, diğeri 60 lira
akşam geldim gene kimse yok nerdesiniz heeeyyyyyyyyyy
Evet :) sana da avatar yapıyımmi dexter lı
Bi bana yapma zatenEki Görüntüle 1069261 Eki Görüntüle 1069262 Eki Görüntüle 1069263 Eki Görüntüle 1069264 Eki Görüntüle 1069265 Eki Görüntüle 1069296 bunlar kesmezse daha psychosunu yaparım:83:
Bi bana yapma zaten
dün yaptım hepinize ama sen, gamzeli, ve sinre oralı olmadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?