cıks hoşlaşmadım :/ herkes görüyodur kesin o fotoları cıks istemiiimmm
benim neden yok instagram ım alla alla :/ :/ aman oda eksik kalsın çok şeyde bilmiyorum instagram la ilgili cahilim ben yaaaaaaa
Bilecek bir şey yok fotoğraf paylaşıyorsun canın isteyince hepsi bu
heyyyy canıııımmm nabeeerrr
amaaan benimde yok boşver canım
facebooka anca foto yetiştiriyorum
helllloooooooooo idare eder senden naber cicimnasılsın bugün
Hayır senin arkadaşın olmana izin verdiğin insanlar görüyor
kk ile nasıl tanıştınız kızlar? :)
Dovdum senibu ne demek lannn sen neler yapıyosun memlekette özledinmi eskişehiri
oohhhh süper görüşüceksiiniz yaniiiiiiii
Gönderim şuan şırnak merkezde ay acaba yarın eline ulaşır mı ay ay ay ayayayayayayayayayayayyayayaya
ÇOK HEYECANLANDIM
Ayy insan cidden heyecanlanıyor!! Ben de kimlik yollarken içine mektup da yazdım heyecanla eline ulaşmasını bekliyorum :))
ben yıllar önce beraber çalıştığım bi abladan biliyorum kk'yı ama,
ne zamanki askerlik mevzu açıldı benimkinin yerini araştırmak için sitelerde gezerken denk geldi, 354.dönem baktım bi beğendim ve üye oldum
Dovdum seni
Napayim evde takiliyorum bazen disari cikiyorum :)
Sac bas konulari ararken bulup uye olmustum :)
Evet kuzum inşallah.. dün tlfda "iyi mi oluyo kötü mü anlamadım ama" fln diyodu.. istiyo halbuki.. kkdan psikolog bi arkadaşım var, onun eşi de yeni geldi sayılır askerden. Geçen konuşuyoduk.evci izni ayda birmis ama günübirlik de olsa 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum dedim.. Görüşün muhakkak, ayrılması zor olur diye görüşmemezlik yapmayın, ikinize de ne kdr moral olduğunu göreceksiniz dedi... aklıma sen geldin..
Ablam girerdi eskiden, meraktan sardirmistim.. bdvye fln bakıyordum sonra sac bakim muhabbetleri.. sonra evleniyouumm topigi simdi de askerlik.. sirada bebis topiklerine katilmak var nasipse :)
Öyle nette konular hakkında yada herhangi bişey ararken hep karşıma kk çıkıyordu .Bende bari üye olayım edim öyle
Ayy insan cidden heyecanlanıyor!! Ben de kimlik yollarken içine mektup da yazdım heyecanla eline ulaşmasını bekliyorum :))
Gönderim şuan şırnak merkezde ay acaba yarın eline ulaşır mı ay ay ay ayayayayayayayayayayayyayayaya
ÇOK HEYECANLANDIM
Bugün dedim ki doğum gününü de az kaldı doğum gününde benim şafakta 2 ay 29 gün yazacak falan dedim
Napayım doğum gününü gibisinden bir şeyler dedi garibim
Umrunda değil yani onun 21 nisan
mektupçular siziiiben de yazıcam işte banane
Mektup diyip geçme benimki çok kapsamlı kutu hıııııııııhmektupçular siziiiben de yazıcam işte banane
kızlar askeriyeye çikolata göndersek olur mu ki ?:26:
Ayyy yaziikk.. ama o zaman var yaa daha bi etkilenir kutudaannn :)
Yaz yaz cok mutlu oluyolar, nostalji oluyo.. hem de mesela düşünüyorum ben, odasında birisine mektup gitse kocişim de bana niye yollamiyor deyip üzülse ben de çok üzülürüm.. mahrum etmemek lazım bence onları o yalnızlıkta bu mutluluktan ...
Mektup diyip geçme benimki çok kapsamlı kutu hıııııııııh
Ben galiba saç baş ararken değil ya ta 2012 de üye olmuşum o zaman saç boyamıyordum ki ben denk gelmişimde üye olmuşum kesin neden bilmiyorum
Benim kutumun içinde vardı bitanecik ama sen direkt çikolata kutusu göndereceksin sanırım
Ama neden ki zaten haftasonları görüşüyorsunuz al yanında götür orda başkalarından seninkine çikolata kalır mı bilemem
Haklı bi yandan ordayken doğum günü olmuş ne olmamış ne bi özelliği yok ki orda
En geç cuma eline ulaşacak kutu.He iradesine sahip çıkarda üstündeki notu uygularsa ( notta 21 nisandan önce eline ulaşırsa açma 21 nisanı bekle yazıyor) 21 nisanda açarsa güzel olur ama dayanabileceğini sanmıyorum.Bu neymiş lan diyerek açacak bence
Sizce bekler mi açar mı siz olsanız bekler misiniz 4 gün falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?