Lunaaa nereye be yavrum oyyff
Bende Konyalıyim canım hukuk Bürosunda çalışıyorum :) konyadan olan 4.kisi sin sanırım :)
Ayy bi bilsemsen ne yapıyorsun canım?
Gunaydin millet karismis gene buralar olaylar olaylarrrr
günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz
Gunaydiiin uykuluyummm :)günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz
Anaaa borclumu Allah kolaylik versinI Günaydın kızlar iyiyim işte sizi sormalı sabah sabah borçlu dadandi asabim bozuldu ama iyiyim :)
Ayy erees kaçırmışiz kız
günaydın canlar.herkese mavi boncuk dağıtasım var
I Günaydın kızlar iyiyim işte sizi sormalı sabah sabah borçlu dadandi asabim bozuldu ama iyiyim :)
Ayy erees kaçırmışiz kız
büroya mı dadandı kuzum noldu? bu arada 99 olmuş şafağın hadi hayırlı olsun :))
Kizlar biz monarkla aştik artik
İnstagramdan twitterdan da takiplesiyoruz
aaaaaaaaaa lunaaaaa noldu(((
günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz
Dimi bencedeheehheh diğerlerini de aradım instagramdan ama bulamadım. iveett bence güzel oldu içli dışlı
Günaydın millet, neler olmuş gene burda
Dimi bencede
Bilenler bilmeyenlere anlatsın
anlatın bana uleeeeynnn
anlatın bana uleeeeynnn
Akaycadan aciklamaa ve ikna dileğiyle...
Günaydın herkeseee! Ben kosturuyorum sabah sabah. Kocam memur kimlik kartını evde unutmuş, hsonu da kütahyada aöf sınavına gidecek, misafirhanede kalabilmek için kimlik lazim. Otogara kargoyla onu yollamaya çalışıyorum.. mektup da yazdım.. pazar da ankaraya gelip ptesi sabah gidicek geri.. öyle telaşeliyim gibi :)
luna gitti. akaycadan nedenini ve nerede olduğunu öğrenebilirmişiz. ben eresi insatagramda takibe aldım sonra o da beni twitterdan aldı karşılıklı takipleştik. :) aslında takip isteğini daha kabul etmedi farkında değil. sen nasılsın?
luna gitti. akaycadan nedenini ve nerede olduğunu öğrenebilirmişiz. ben eresi insatagramda takibe aldım sonra o da beni twitterdan aldı karşılıklı takipleştik. :) aslında takip isteğini daha kabul etmedi farkında değil. sen nasılsın?
heehheh diğerlerini de aradım instagramdan ama bulamadım. iveett bence güzel oldu içli dışlı
benim neden yok instagram ım alla alla :/ :/ aman oda eksik kalsın çok şeyde bilmiyorum instagram la ilgili cahilim ben yaaaaaaa
Ooh ohh maşallahgünaydın fıstığım. sevdiceğim aradı şimdi konuştuk bayadün hiç aramadı bide tripliydik birbirimize yine. bugün hiçbişey olmamış gibi konuştuk güldük. off yaaa iki haftadır görmedim ya nasıl özledim. bu haftasonu sınavlar var yanıma gelecek inşallah
sen nasılsın kuzum?
Sağol canım benimGunaydiiin uykuluyummm :)
Anaaa borclumu Allah kolaylik versin
Valla kacirmisiz heee
Dagit dagit
Ay manyak bir borçlu dünden beri gelip duruyor laf anlamıyor icra dairesine gitmesi gerek aradı gelmeyin büroya dedim geldi bende kapıyı acmadim geldi mi gitmek bilmiyor yüz kere zile bastı bi yandan da telefonla aradı çıldırtti beni.büroya mı dadandı kuzum noldu? bu arada 99 olmuş şafağın hadi hayırlı olsun :))
Olanlar olmuş amaaaaann :))Günaydın millet, neler olmuş gene burda
Bilecek bir şey yok fotoğraf paylaşıyorsun canın isteyince hepsi bu
Ooh ohh maşallahhadi gözün aydın:)
Sağol canım benim
Ay manyak bir borçlu dünden beri gelip duruyor laf anlamıyor icra dairesine gitmesi gerek aradı gelmeyin büroya dedim geldi bende kapıyı acmadim geldi mi gitmek bilmiyor yüz kere zile bastı bi yandan da telefonla aradı çıldırtti beni.
Sağol canım hele şükür
Olanlar olmuş amaaaaann :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?