354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Lunaaa nereye be yavrum oyyff

Bende Konyalıyim canım hukuk Bürosunda çalışıyorum :) konyadan olan 4.kisi sin sanırım :)

Ayy bi bilsem sen ne yapıyorsun canım?

günaydın fıstığım. sevdiceğim aradı şimdi konuştuk baya dün hiç aramadı bide tripliydik birbirimize yine. bugün hiçbişey olmamış gibi konuştuk güldük. off yaaa iki haftadır görmedim ya nasıl özledim. bu haftasonu sınavlar var yanıma gelecek inşallah

sen nasılsın kuzum?

aaaaaaaaaa lunaaaaa noldu (((

Akaycadan aciklamaa ve ikna dileğiyle...

günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz

Günaydın herkeseee! Ben kosturuyorum sabah sabah. Kocam memur kimlik kartını evde unutmuş, hsonu da kütahyada aöf sınavına gidecek, misafirhanede kalabilmek için kimlik lazim. Otogara kargoyla onu yollamaya çalışıyorum.. mektup da yazdım.. pazar da ankaraya gelip ptesi sabah gidicek geri.. öyle telaşeliyim gibi :)

anlatın bana uleeeeynnn

luna gitti. akaycadan nedenini ve nerede olduğunu öğrenebilirmişiz. ben eresi insatagramda takibe aldım sonra o da beni twitterdan aldı karşılıklı takipleştik. :) aslında takip isteğini daha kabul etmedi farkında değil. sen nasılsın?

oohhhh süper görüşüceksiiniz yaniiiiiiii

Ama ben telefondan kabul etmiştim sözde akıllı telefon ama akılsızlığından etmemiş pcde ettim tekrar

alla alla akayca anlatsın o zamann

Ooh ohh maşallah hadi gözün aydın:)

Gunaydiiin uykuluyummm :)

Anaaa borclumu Allah kolaylik versin
Valla kacirmisiz heee

Dagit dagit
Sağol canım benim

büroya mı dadandı kuzum noldu? bu arada 99 olmuş şafağın hadi hayırlı olsun :))
Ay manyak bir borçlu dünden beri gelip duruyor laf anlamıyor icra dairesine gitmesi gerek aradı gelmeyin büroya dedim geldi bende kapıyı acmadim geldi mi gitmek bilmiyor yüz kere zile bastı bi yandan da telefonla aradı çıldırtti beni.
Sağol canım hele şükür

Günaydın millet, neler olmuş gene burda
Olanlar olmuş amaaaaann :))

heyyyy canıııımmm nabeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…