354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

doğru söylüyosun valla kalmaz zaten. evet çok güzel bir kutuydu seninki o halde ben de bi mektup deniyim yaa, geçen de annem diyodu mektup yazsana falan diye
Kutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştım

Galiba bende bekleyemezdim

Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)

Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)

Gönderim şuan şırnak merkezde ay acaba yarın eline ulaşır mı ay ay ay ayayayayayayayayayayayyayayaya
ÇOK HEYECANLANDIM
ayyyyyyy ne güzelllllllll

ben de nişan söz mevzularına bakarken üye olmuştum :)))
herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel

Kutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştım
Galiba bende bekleyemezdim
o mektuba tepkisi nolmuştu canım

Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)

ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti

Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)

aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii

Ben ilkini arkadasiyla kek börek yollarken gönderdim, şimdiki dee ikinci.. bunu da kargoyla... peşine düşmesi fln gerekse yada birilerinin okuma ihtimali olursa o da istemez sanki :)

valla canım bilmiyorum biz kaçıyoruz galiba o ayrılma modundan uuufff bilmiyorumm

Bende bende
niye beni kapatmıyor bu KK. Bir daha yazmak istemiyorum onlara !

Sinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.
Kız deli kapatma bize yaz

Sinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.

Tmm haklısın daa gitme sen yaa..

iyiyim eşim hala aramadı onu bekliyorum

Benimki de aramadi yaa ben de bekliyorum merakla.m

valla canım bilmiyorum biz kaçıyoruz galiba o ayrılma modundan uuufff bilmiyorumm

Kaçmayın canım yaa, bi kere daha mı deneseniz ki.. ne bileyim..

Bencede kizlar firsat varsa mumkun oldugunca ziyaret etmek lazimm...bide mektuuppp:))yazmakk..

Evet evet bence deee

Tavır hiç hoş değil ama. Ben sizinle her türlü konuşurum. Onların bu uslubu hiç hoşuma gitmedi. Ergen var karşılarında sanki!

Sen topigi bırakma bence

Arar canım ya merak etme fırsatı olamamıştır

yuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemde ama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…