Kutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştımdoğru söylüyosun vallakalmaz zaten. evet çok güzel bir kutuydu seninki o halde ben de bi mektup deniyim yaa, geçen de annem diyodu mektup yazsana falan diye
ben beklemezdim
Haklı bi yandan ordayken doğum günü olmuş ne olmamış ne bi özelliği yok ki orda
En geç cuma eline ulaşacak kutu.He iradesine sahip çıkarda üstündeki notu uygularsa ( notta 21 nisandan önce eline ulaşırsa açma 21 nisanı bekle yazıyor) 21 nisanda açarsa güzel olur ama dayanabileceğini sanmıyorum.Bu neymiş lan diyerek açacak bence
Sizce bekler mi açar mı siz olsanız bekler misiniz 4 gün falan
Ayyy yaziikk.. ama o zaman var yaa daha bi etkilenir kutudaannn :)
Yaz yaz cok mutlu oluyolar, nostalji oluyo.. hem de mesela düşünüyorum ben, odasında birisine mektup gitse kocişim de bana niye yollamiyor deyip üzülse ben de çok üzülürüm.. mahrum etmemek lazım bence onları o yalnızlıkta bu mutluluktan ...
Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)
ayyyyyyy ne güzelllllllllGönderim şuan şırnak merkezde ay acaba yarın eline ulaşır mı ay ay ay ayayayayayayayayayayayyayayaya
ÇOK HEYECANLANDIM
herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzelben de nişan söz mevzularına bakarken üye olmuştum :)))
o mektuba tepkisi nolmuştu canımKutunun içinde mektupta vardı bu benim ikinci mektubum ilk mektubu kastamonudayken sevgililer gününde yazmıştım hiç sevmez aslında 14 şubatı ama olsun yazmıştım
Galiba bende bekleyemezdim
Bende çok istemiştim göndermek ama benim sevdiceğim gönderme demişti :)
Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)
Benimki okunmuş maalesef bilmiyorum neden ama istemedi uyuzumBen ilkini arkadasiyla kek börek yollarken gönderdim, şimdiki dee ikinci.. bunu da kargoyla... peşine düşmesi fln gerekse yada birilerinin okuma ihtimali olursa o da istemez sanki :)
Benimki okunmuş maalesef bilmiyorum neden ama istemedi uyuzum
niye beni kapatmıyor bu KK. Bir daha yazmak istemiyorum onlara !
Onlara yazmaaa bize yaaaazzz
Bize yazsana canım yazma onlaraniye beni kapatmıyor bu KK. Bir daha yazmak istemiyorum onlara !
Evet haklı gibi gibi.. aman istemiyosa yollamam hıhOkunduğu icin istemiyordur canim.. haklılar bi yerde.. nasılsa çarşıya çıkıyorlar sebep okunmasi ise ptt şubesine de yollayabilirsiniz bence..
amaaan benimde yok boşver canım
facebooka anca foto yetiştiriyorum
helllloooooooooo idare eder senden naber cicimnasılsın bugün
Evet kuzum inşallah.. dün tlfda "iyi mi oluyo kötü mü anlamadım ama" fln diyodu.. istiyo halbuki.. kkdan psikolog bi arkadaşım var, onun eşi de yeni geldi sayılır askerden. Geçen konuşuyoduk.evci izni ayda birmis ama günübirlik de olsa 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum dedim.. Görüşün muhakkak, ayrılması zor olur diye görüşmemezlik yapmayın, ikinize de ne kdr moral olduğunu göreceksiniz dedi... aklıma sen geldin..
Ablam girerdi eskiden, meraktan sardirmistim.. bdvye fln bakıyordum sonra sac bakim muhabbetleri.. sonra evleniyouumm topigi simdi de askerlik.. sirada bebis topiklerine katilmak var nasipse :)
Bekleyemeeemmm ama gönlü kırılmasın, surprizi bozulmasın diye kendimi tutmaya çalışırım :)
Bende bendeayyyyyyy ne güzelllllllll
herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel
o mektuba tepkisi nolmuştu canım
ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti
aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii
niye beni kapatmıyor bu KK. Bir daha yazmak istemiyorum onlara !
Kız deli kapatma bize yazSinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.
Bende bende
Kız deli kapatma bize yaz
Sinir oldum ya, mail atmışlar geçen gün bu 4. kez kapatın diyorsunuz, dalga geçtiğinizi düşünüyoruz, girmezsiniz olur biter diye. Uzunca bir yazı yazdım ve kapatın beni dedim. Niye kapatmıyorlar.
iyiyim eşim hala aramadı onu bekliyorum
valla canım bilmiyorum biz kaçıyoruz galiba o ayrılma modundan uuufff bilmiyorumm
Bencede kizlar firsat varsa mumkun oldugunca ziyaret etmek lazimm...bide mektuuppp:))yazmakk..
Tavır hiç hoş değil ama. Ben sizinle her türlü konuşurum. Onların bu uslubu hiç hoşuma gitmedi. Ergen var karşılarında sanki!
iyiyim eşim hala aramadı onu bekliyorum
Tmm haklısın daa gitme sen yaa..
Benimki de aramadi yaaben de bekliyorum merakla.m
Kaçmayın canım yaa, bi kere daha mı deneseniz ki.. ne bileyim..
bilmiorum canım duruma göre bakacağız artık
Evet evet bence deee
Sen topigi bırakma bence
Arar canım ya merak etme fırsatı olamamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?