354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

yuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemde ama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa

Maşallah ne kadar düşünceli

kk ile nasıl tanıştınız kızlar? :)

hiiiç hatırlamıyorummm, yıllaaaaar olmuşş

ben gönderemiyorum yaaaa, benimkinin kışlası gelibolunun köyünde, köye posta servisi yokmuş, kargo da gitmiyomuş, hiçbişi gitmiyo ancak şube teslim falan göndermem gerekir ki çarşı izninde gitsin alsın, ama çarşı izinleri de önceden belli olmuyo bizimkilerin eee kargolar da 3 gün bekliyo sadece bildiğiniz gibi yani ben hiçbişicik gönderemiceeeeeem

Begenmisti mutlu olmustu :)

İnsanları öldüresim var katil olacam çok gerginim. Bu dünya ne ..tan. Yahu sizene sizene, herkes ne istiyorsa yapar onun tercihlerinden size ne? Çok bilmişsiniz bu kadar madem, çıkın gidin dünyayı kurtarın.
Aslında gidip dalayımda hesabımı kapatmak için sebep vereyim KK ya.
Kızlar valla kusura bakmayın. Çok mal davrandığımın farkındayım ama zoruma gidiyor bu tür şeyler.

Kız takılmasana boşversene naparlarsa yapsınlar umursamasana

yok öyle olursa ben yönlendirmiş olurum Google dan bi soruverseniz bana her biriniz 1 tane seçenek sunsanız çok mu şey istedim ki

Boşver milleti yaa sen uyku seti fln bak. Salla sakin ol :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…