Valla canim gercekten esini birkez daha tebrik ettimmyuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemdeama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa
yuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemdeama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa
Tavır hiç hoş değil ama. Ben sizinle her türlü konuşurum. Onların bu uslubu hiç hoşuma gitmedi. Ergen var karşılarında sanki!
kk ile nasıl tanıştınız kızlar? :)
Yaz yaz cok mutlu oluyolar, nostalji oluyo.. hem de mesela düşünüyorum ben, odasında birisine mektup gitse kocişim de bana niye yollamiyor deyip üzülse ben de çok üzülürüm.. mahrum etmemek lazım bence onları o yalnızlıkta bu mutluluktan ...
yuh diyorum ya dün tahlil vermiştim ben demiiiiii annem alıcaktı sonuçları eşim aradı sonuçlar nasıl dedi ne sonucu diyorum unuttum ben yaa ve annemdeama 1071 km de eşim unutmamış çok tuhaf oldum yaaaa
Allah Allah istememesi de ilginç :)
Benimki kimliği zarfa koyarken bi kağıda sarıp koy ama dolu bir kağıt ama boş sen bilirsin dedi :))
Maşallah yaa hem istekli hem ilgili :) bravo, Allah bozmasin :*
Maşallahne kadar düşünceli
Valla canim gercekten esini birkez daha tebrik ettimm
ayyyyyyy ne güzelllllllll
herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel
o mektuba tepkisi nolmuştu canım
ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti
aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii
İnsanları öldüresim var katil olacam çok gerginim. Bu dünya ne ..tan. Yahu sizene sizene, herkes ne istiyorsa yapar onun tercihlerinden size ne? Çok bilmişsiniz bu kadar madem, çıkın gidin dünyayı kurtarın.
Aslında gidip dalayımda hesabımı kapatmak için sebep vereyim KK ya.
Kızlar valla kusura bakmayın. Çok mal davrandığımın farkındayım ama zoruma gidiyor bu tür şeyler.
Kız takılmasana boşversene naparlarsa yapsınlar umursamasana
çok sinir bozucu ama. Durup durup sarıyorda olabilirim millete ama hakkediyorlar. ay daraldım
milet bana uyku seti bulsanıza ya bi türlü seçemedim
Seçenek sun bizde şunu al diyelim
İnsanları öldüresim var katil olacam çok gerginim. Bu dünya ne ..tan. Yahu sizene sizene, herkes ne istiyorsa yapar onun tercihlerinden size ne? Çok bilmişsiniz bu kadar madem, çıkın gidin dünyayı kurtarın.
Aslında gidip dalayımda hesabımı kapatmak için sebep vereyim KK ya.
Kızlar valla kusura bakmayın. Çok mal davrandığımın farkındayım ama zoruma gidiyor bu tür şeyler.
yok öyle olursa ben yönlendirmiş olurumGoogle dan bi soruverseniz bana her biriniz 1 tane seçenek sunsanız çok mu şey istedim ki
Boşver milleti yaa sen uyku seti fln bak. Salla sakin ol :*
yok öyle olursa ben yönlendirmiş olurumGoogle dan bi soruverseniz bana her biriniz 1 tane seçenek sunsanız çok mu şey istedim ki
Atamıyorum olmuyo
model marka yaz bakıyim kuzum :) tişikkür ettim
Vay 99luk naberİçimde Bir sıkıntı var Hayrola :18:
Hooyyyfff aramadı uyuz aramadı hep onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?