354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlaaaar, bugünkü falcı fenaydı heee bildiğin transa geçiyodu bakarken, ve çoğu şeyi bildi, beni ilk defa görüyor olmasına rağmen

Falcı olmaya gerek yok bende derdim onu gamzeli sana

he hee, o işin özeti, baya detaylı şeyler anlattı, anamı bi güzel anlattı mesela bildiğin :26: ki falci beni, ben falcıyı ilk defa görüyoruz hayatımızda. bizim ilişkimizin daha 1 seneyi doldurmadığını ama 1. senemizi doldurmadan önce herhangi bir adım atılmayacağını falan söledi mesela. bu bilgileri falan bilmiyodu

Hımm bence annen orta boylu ne çok kısa nede çok uzun ten rengi ne çok esmer ne çok sarışın ben pek inanmıyorum fal olaylarına baktırmıyorumda o yüzden iyi bir şeyler duymak istiyoruz kızlar olarak iyi gelebiliyor :)

O değilde benimde yenge kahve falı bakar iyi kahveden sarışınlık esmerlik ayırt edebiliyor o derece hep merak etmişimdir telve az geldiyse sarışın çoksa esmermi diye :d

Son düzenleme:

he heee

boyu 1,74, standartlara göre uzun diyebiliriz ten rengi beyaz, süt gibi saçar orjinali kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…