hahaçatlak ya :) (hakaret değil yanlış anlaşılmasın deli dolu anlamında ) :)
huhuuuuuuuuuuu çok mutluyummmmm yds açıklanmış , keşke iki hafta önceden başlasaydım yds ye o zaman daha iyi olurdu
yok anlarmıyım hiçbana söylenen diğer lakapların yanında hafif bile kaldı bu
sağol gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigözün aydııınnn
bana söle bariii, özeldenmerak ettimm
Birde atarlı vardı bildiğim
sağol gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cıks söylemem
bi ara hepsini sayarım sana
pöööfffffo kadar örtmenlik yardımı yaptıydım sanaaa burdaaa
Hic konusamadik bugun sesini ozledim ki ben
kızlaaaar, bugünkü falcı fenaydı heeebildiğin transa geçiyodu bakarken, ve çoğu şeyi bildi, beni ilk defa görüyor olmasına rağmen
gaçaydın iyiydiiiiiiiiiiiiiiiiii
yahuu, çok güzel şeyler söledi amaaa
bizim iş olacakmışşş
yahuu, çok güzel şeyler söledi amaaa
bizim iş olacakmışşş
Falcı olmaya gerek yok bende derdim onu gamzeli sana
he hee, o işin özeti, baya detaylı şeyler anlattı, anamı bi güzel anlattı mesela bildiğin :26:ki falci beni, ben falcıyı ilk defa görüyoruz hayatımızda. bizim ilişkimizin daha 1 seneyi doldurmadığını ama 1. senemizi doldurmadan önce herhangi bir adım atılmayacağını falan söledi mesela. bu bilgileri falan bilmiyodu
Hımm bence annen orta boylu ne çok kısa nede çok uzun ten rengi ne çok esmer ne çok sarışınben pek inanmıyorum fal olaylarına baktırmıyorumda o yüzden iyi bir şeyler duymak istiyoruz kızlar olarak iyi gelebiliyor :)
O değilde benimde yenge kahve falı bakar iyi kahveden sarışınlık esmerlik ayırt edebiliyor o derece hep merak etmişimdir telve az geldiyse sarışın çoksa esmermi diye :d
he heee
boyu 1,74, standartlara göre uzun diyebilirizten rengi beyaz, süt gibi saçar orjinali kumral
oyh annedeki boya baktutmadı yaaa
Canım yorumunu okumustum sanırım babanla erkek arkadaşını mı konuşacaktın sen haftasonu :)
eveeet, sanırımm, galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?