- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
onun değişiği ne lan
Bu ülkede alevi sünni sorunundan başka bi de Türk kürt meselesi var.. aklima gelen bu.. insanları iice ayristirdilar... sevmek sevilmek mesrebe soya bağlı değil ki... anlamakta zorlanıyorum ! Hayat tarzi, bakis açısı sana ailene uygunsa başka bişey sıkıntı olamaz benim gözümdehele de böyle bi evlilik yapmış biri olarak! Amaan tepki olmaz kuzum niye çekiniyorsun.. olsa da tepki verenin ayıbı bence.. iki insab birini severse dua etmek düşer diğer insanlara bence..
:18::18::18:
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/askeri-birlikte-patlama-488775/
"Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bağlı Ortaköy beldesinde bulunan Gelibolu 2′nci Kolordu Komutanlığı’na bağlı 18′inci Piyade Mekanize Tugayı’nda saat 21.45 sıralıranda gece atış eğiti yapılırken mühimmat patlaması meydana geldi. Şiddetli patlama ilk bilgiye göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Gelibolu ilçesindeki askeri hastaneye sevk edildiği öğrenildi."
ay benimkinin yeri değildir umarım burasıııı :18::18::18: tam adını bilmiyorum çünkü beeen
dur canım sakin ol bi:18::18::18:
en son ne zaman konuştunuz
Allah korusun canim icini ferah tut:18::18::18:
"Çanakkalenin Gelibolu ilçesinde bağlı Ortaköy beldesinde bulunan Gelibolu 2′nci Kolordu Komutanlığına bağlı 18′inci Piyade Mekanize Tugayında saat 21.45 sıralıranda gece atış eğiti yapılırken mühimmat patlaması meydana geldi. Şiddetli patlama ilk bilgiye göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Gelibolu ilçesindeki askeri hastaneye sevk edildiği öğrenildi."
ay benimkinin yeri değildir umarım burasıııı :18::18::18: tam adını bilmiyorum çünkü beeen
bana da sölee :26:
Bunu okuyan herkes merak edicek simdi amabkz:ben
Bu ülkede alevi sünni sorunundan başka bi de Türk kürt meselesi var.. aklima gelen bu.. insanları iice ayristirdilar... sevmek sevilmek mesrebe soya bağlı değil ki... anlamakta zorlanıyorum ! Hayat tarzi, bakis açısı sana ailene uygunsa başka bişey sıkıntı olamaz benim gözümdehele de böyle bi evlilik yapmış biri olarak! Amaan tepki olmaz kuzum niye çekiniyorsun.. olsa da tepki verenin ayıbı bence.. iki insab birini severse dua etmek düşer diğer insanlara bence..
ben iptalim şu annn
Allah korusun canim icini ferah tut
hiçbir farklılığımız yok canım. onların sadece atasoyu "alevi" yani. hiçbir inancını, yaşam tarzını uygulamıyorlar... ben neysem o da aynısı. ne benden eksik ne benden fazla.. kültür farkı da yok, ikimiz de aynı memleketliyiz (farklı ilçeler sadece)
sen nası ikna ettin pekiii?
elim ayağım titriyo şu aaaan
Yaa sakin ol canım telefonunu arasan numara verdiyse onuda arayabilirsin nöbetçi açar sorarsın uyandırmadan askerini hatta
Sakin ol canım sabit numara varsa ara nöbetçiye sor bir şey yoktur bence
öğlennn, bi daha hiç ses çıkmadııı :18::18::18::18:
telefon kilidini bile açamıyorum şu ann , o derece kafam gidikk
Allahım nolur onun orası olmasın, nolur ona bişey olmasınnn
yavrum sakin ol, bak o atış falan yapıyor muydu daha önce atış takımından bahsetti mi sana?. Benimkini o takıma almışlardı mesela, onun dışındakiler başka görevlerdeydi. Hiç dedi mi sana öyle bişey
:18::18::18:
"Çanakkale�nin Gelibolu ilçesinde bağlı Ortaköy beldesinde bulunan Gelibolu 2′nci Kolordu Komutanlığı�na bağlı 18′inci Piyade Mekanize Tugayı�nda saat 21.45 sıralıranda gece atış eğiti yapılırken mühimmat patlaması meydana geldi. Şiddetli patlama ilk bilgiye göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Gelibolu ilçesindeki askeri hastaneye sevk edildiği öğrenildi."
Aynen katılıyorum, bu ülkede o kadar zeki geçinen her şeyi bildiğini sanan aptal var ki :) Ama ben kendi adıma ve benim gibi düşüne nesil adına diyorum ki müsade etmeyeceğiz ayrıştırmaya.
aynen öyle canım ne güzel konuşmuşsun ben söylemeye çekindim biri çıkarda tepki verir diye o kadar ayrıştırdılarki insanları
elim ayağım titriyo şu aaaan
daha net görevi yoktu, ne derlerse onu yapıyordu. farklı farklı şeyler yanii
kızlar ben çıkıyorum, oturabilecek gibi değilim...
dua edin nolur...
daha net görevi yoktu, ne derlerse onu yapıyordu. farklı farklı şeyler yanii
kızlar ben çıkıyorum, oturabilecek gibi değilim...
dua edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?