354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

onun değişiği ne lan

Bu ülkede alevi sünni sorunundan başka bi de Türk kürt meselesi var.. aklima gelen bu.. insanları iice ayristirdilar... sevmek sevilmek mesrebe soya bağlı değil ki... anlamakta zorlanıyorum ! Hayat tarzi, bakis açısı sana ailene uygunsa başka bişey sıkıntı olamaz benim gözümde hele de böyle bi evlilik yapmış biri olarak! Amaan tepki olmaz kuzum niye çekiniyorsun.. olsa da tepki verenin ayıbı bence.. iki insab birini severse dua etmek düşer diğer insanlara bence..

:18::18::18:

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/askeri-birlikte-patlama-488775/

"Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bağlı Ortaköy beldesinde bulunan Gelibolu 2′nci Kolordu Komutanlığı’na bağlı 18′inci Piyade Mekanize Tugayı’nda saat 21.45 sıralıranda gece atış eğiti yapılırken mühimmat patlaması meydana geldi. Şiddetli patlama ilk bilgiye göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Gelibolu ilçesindeki askeri hastaneye sevk edildiği öğrenildi."

ay benimkinin yeri değildir umarım burasıııı :18::18::18: tam adını bilmiyorum çünkü beeen

Aynen katılıyorum, bu ülkede o kadar zeki geçinen her şeyi bildiğini sanan aptal var ki :) Ama ben kendi adıma ve benim gibi düşüne nesil adına diyorum ki müsade etmeyeceğiz ayrıştırmaya.

dur canım sakin ol bi:18::18::18:
en son ne zaman konuştunuz

Allah korusun canim icini ferah tut

bana da sölee :26:

Bunu okuyan herkes merak edicek simdi ama bkz:ben

aynen öyle canım ne güzel konuşmuşsun ben söylemeye çekindim biri çıkarda tepki verir diye o kadar ayrıştırdılarki insanları

Canım.. yani seni de çok ii tanımıyorum maalesef burdan konuştuğumuz kadar.. ama eşimin alevi olduğunu kim duysa şaşırdı yani.. namazında abdestinde.. ama şu da var, senelerce bize alevi diye tanıttıkları asıl alevi değil o ismi kotuleyerek ikilik çıkarmak isteyen insanlarmis! Eşimle evlendikten sonra bunu çok daha ii anladım..

Ilk başlarda söylemedim ben aileme. Zaten onu bilmeden önce de istemiyorlardi... dayim duydu sonra annem.. annem herşeye tmmm ama buna nasi tmm derim ya seni dislarlarsa vs korkusuna kapildi.. ama baktilar vazgeçmiyoruz ikna oldular.. annemler hic mutlu değillerdi biz evlenirken.. ama şimdi eşimi cok seviyorlar.. Çünkü eşim de onca dışlanmaya rağmen aileme asla tavır almadi.. hep kendisi oldu ve öylece sevildi..
Kültür farki da biz Egeli onlar Doğulu.. bundan kaynakli.. bizim evde erkek evlat yok. Eşim tek erkek, anasının kıymetlisi o evin babası rolünde.. vs vs.. bunlar sıkıntı oldu bize yoksa alevilik sünnilik değil...

Yaa sakin ol canım telefonunu arasan numara verdiyse onuda arayabilirsin nöbetçi açar sorarsın uyandırmadan askerini hatta

Sakin ol canım sabit numara varsa ara nöbetçiye sor bir şey yoktur bence

telefon kilidini bile açamıyorum şu ann , o derece kafam gidikk

Allahım nolur onun orası olmasın, nolur ona bişey olmasınnn

öğlennn, bi daha hiç ses çıkmadııı :18::18::18::18:

yavrum sakin ol, bak o atış falan yapıyor muydu daha önce atış takımından bahsetti mi sana?. Benimkini o takıma almışlardı mesela, onun dışındakiler başka görevlerdeydi. Hiç dedi mi sana öyle bişey

daha net görevi yoktu, ne derlerse onu yapıyordu. farklı farklı şeyler yanii

kızlar ben çıkıyorum, oturabilecek gibi değilim...

dua edin nolur...

Aynen katılıyorum, bu ülkede o kadar zeki geçinen her şeyi bildiğini sanan aptal var ki :) Ama ben kendi adıma ve benim gibi düşüne nesil adına diyorum ki müsade etmeyeceğiz ayrıştırmaya.

aynen öyle canım ne güzel konuşmuşsun ben söylemeye çekindim biri çıkarda tepki verir diye o kadar ayrıştırdılarki insanları

İnşallah müsade etmeyeceğiz kizlar.. ulkemiz birlik beraberliğe cok muhtaç..

Caniiiiiim ben bile heyecanlandım.. ama sakin olmaya çalış ara hemen seni aradığı bi numarayi.. sakin ol kuzum değildir inşallah hadi haber bekliyoruz. Dua edelim orasi olmasın.. kimsenin askerine bisey olmasin..

daha net görevi yoktu, ne derlerse onu yapıyordu. farklı farklı şeyler yanii

kızlar ben çıkıyorum, oturabilecek gibi değilim...

dua edin nolur...

atışı herkese yaptırmıyorlar öyle canım, önceden seçme oluyor ona göre gece atışı yapıyorlar rahatla sakin ol. O atış takımında değildir.
Allah bir an önce rahatlatsın seni inşallah.
Haber et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…