354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hayırlısı olsun canım ,nşallah sıkıntı olmaz babam çok zor kabullenmişti evlenme sana araba alayım gez bile dedi deli yaa çok düşkündür zaten bana eşime de nişanlıyken o bakışları falan hele istemeye geldiklerinde neler dedi neler

canım allah korusun aynıyer değil demi haber aldınmı naptınnn

Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun

Amiiinn Rabbim hepsini korusun.. sevdiklerine bizlere kavuştursun ...

Amiiiiin :)......,................;.;

Amin hicbirinin kilina zarar gelmesin
Hepsi evlat hepsi es sevgili

amiinnn kızlar amin hepsi burnu bile kanamadan bitirip gelsin inşallah Rabbimin izniyle

Ederiz tabi bizede soyle ogrenince

Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun

.
.
.
.

off gerildim

Haber almıştır inşallah....

canım allah korusun aynıyer değil demi haber aldınmı naptınnn

kızlar sabaha kadar uyumadım desem yeridir... hala ulaşamadım... her sabah arardı bu sabah aramadı... aradığı numarayı aradım, açan olmadı... hala bişi bilmiyorum yani... oisimleri ben de gördüm dün gece, sürekli haber sitelerinde gezdim durdum zaten. yazan isimlerden biri değil şükür ama yaralıların hepsinin isimleri de verilmemişti... 20ye yakın yaralı varmış ve orda sadece 8 kişinin adı var... ruh gibiyim bugün...

Orasiysa ortalik karisiksa arayamiyordur ilk firsatta arar umarim

hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:

bu iyi bişidir umarımmm :26:

konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:

günaydın tatlım ben yine çok şey kaçırmışım :) hiç lafı geveleme direkt söyle. ben de öyle yaptım ve gayet anlayuışlı karşılamıştı. senin sevginden emin olursa bişi demez ,) bol şans sana

yahu neler olmuş ( korkma karışıktır şimdi orası fırsat bulamamıştır. merak etme arar mutlkaka kuzum

Günaydın kızlar. .
Gamzelim inşallah orası değildir inşallah kısa zamanda haber alırsın iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Rabbim tüm askerleri korusun güç kuvvet sağlık versin. Bekleyenlere de bol sabır inşallah

Orasiysa ortalik karisiksa arayamiyordur ilk firsatta arar umarim

sesini duyana kadar, böle ruh gibi dolaşmaya devam edeceğim... .gözlerim doluyo sürekli, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... ben bu halle nasıl ders anlatıcam bugün yaa

canım benim mevzu biraz karışık, geçmiş sayfalarda detayı var konunun. ben ilk kez açmıycam konuyu, biliyolar ama istemiyolar, öle bi durum var yani..

allah korusun canım rabbime emanet dua et sen bol bol aklınada kötü şeyler getirmee alırsın birazdan iyi haberlerini inşallah

allah korusun canım rabbime emanet dua et sen bol bol aklınada kötü şeyler getirmee alırsın birazdan iyi haberlerini inşallah

inşallaaahh... aksi gibi dün telefonunun da şarjı bitmişti, şarj ettirememişti...

inşallaaahh... aksi gibi dün telefonunun da şarjı bitmişti, şarj ettirememişti...

baakk ondan da arayamıyor olabilir karışıksa şarj edicek uygun ortamıda bulamamıştır. Sen yüreğini ferah tut ve hepbirlikte dua edelim alıcaz iyi haberleri

baakk ondan da arayamıyor olabilir karışıksa şarj edicek uygun ortamıda bulamamıştır. Sen yüreğini ferah tut ve hepbirlikte dua edelim alıcaz iyi haberleri

sabahları normal ankesörlü telefondan arıyordu ama

az önce ablası aramışş beni :18::18::18:

derste olduğum için dönüş yapamıyorum, tenefüse çıkınca arayacağım, umarım kötü haber değildir...:18:

canım kötü düşünme bak şimdi orası karşıktır aksi şeytan böyle zamanlarda da hep ulaşamazsın ya kötü şeyler getirme aklına nolur haber alınca bizi de haberdar et.

ayrıca diğer konuya gelince seninle aynı şeyleri yaşamışız bi,zimkilerde istememişti erkek arkadaşımı ayrıl demediler laf ettiler sürekli bende ilişkime zarar vereceği için ayrıldık dedim yaklaşık 1,5 sene öyle gizli saklı idare ettk askere gitmeden önce söyledim bizimkilere askere gitsin gelsin dönüşte bu konuyu görüşelim dediler. babam sormuş soruşturmuş bizimkini herkes olumlu şeyler söyleynce içten içe meraklandı ama birkez büyük konuştu ya dönmedi sözünden bakalım askerden dönünce neler olcak ama mutlaka bir yolu olur sonuçta senin hayatın önemli olan ön yargılı olmalarına çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…