konunun özeti şu
"geçen yaz ben söledim, bizimkiler başta olumlu gibiydi, sonra yan çizdiler. babam diretti ille ayrılacaksın diye. biz de bi müddet ayrıymış numarası yaptık. ama tabi aslında ayrılmadık. sonraaa işte 2 hafta önce babam tam seçim için memlekete gidecekken dedi ki "anneannene seni soranlar varmış, var mı görüştüğün biri falan" dedi. ben sonra konuşuruz diye geçiştirmeye çalıştım. "var mı onu söyle" dedi, var dedim. "eskisi mi" dedi, evet dedim. ve hiç tepki vermedi. ne olumlu ne olumsuz. soraa evden çıktık zzaten, otobüsü vardı. 1 hafta oluyo döneli, hiç açmadı hala mevzuyu, ama ben açıcam artık :18:"
hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:
bu iyi bişidir umarımmm :26:
konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:
:18::18::18:
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/askeri-birlikte-patlama-488775/
"Çanakkalenin Gelibolu ilçesinde bağlı Ortaköy beldesinde bulunan Gelibolu 2′nci Kolordu Komutanlığına bağlı 18′inci Piyade Mekanize Tugayında saat 21.45 sıralıranda gece atış eğiti yapılırken mühimmat patlaması meydana geldi. Şiddetli patlama ilk bilgiye göre 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Gelibolu ilçesindeki askeri hastaneye sevk edildiği öğrenildi."
ay benimkinin yeri değildir umarım burasıııı :18::18::18: tam adını bilmiyorum çünkü beeen
Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun
Amiiinn Rabbim hepsini korusun.. sevdiklerine bizlere kavuştursun ...
Amiiiiin :)......,................;.;
Amin hicbirinin kilina zarar gelmesin
Hepsi evlat hepsi es sevgili
Gunaydin kizlar...yazilanlari yeni okudum..Allahim sevdiklerine bagislasin insallah..Allaha emanet olsunlarr....insallah hic birinde bisey yoktur..Allahim sana emanet...
Cook sukuuurrr
Delirdi gene bizim kiz
Gunnnaaaaaydin
Allah sabir versin
Ederiz tabi bizede soyle ogrenince
Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun
.
.
.
.
off gerildim
Haber almıştır inşallah....
canım allah korusun aynıyer değil demi haber aldınmı naptınnn
günaydııınn herkesee nasılsınız kızlarrr
amiin canım amiinn ereeesss 2 gün sonra 2 ay yazıcaakkkk
Orasiysa ortalik karisiksa arayamiyordur ilk firsatta arar umarimkızlar sabaha kadar uyumadım desem yeridir... hala ulaşamadım... her sabah arardı bu sabah aramadı... aradığı numarayı aradım, açan olmadı... hala bişi bilmiyorum yani... oisimleri ben de gördüm dün gece, sürekli haber sitelerinde gezdim durdum zaten. yazan isimlerden biri değil şükür ama yaralıların hepsinin isimleri de verilmemişti... 20ye yakın yaralı varmış ve orda sadece 8 kişinin adı var... ruh gibiyim bugün...
hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:
bu iyi bişidir umarımmm :26:
konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:
kızlar sabaha kadar uyumadım desem yeridir... hala ulaşamadım... her sabah arardı bu sabah aramadı... aradığı numarayı aradım, açan olmadı... hala bişi bilmiyorum yani... oisimleri ben de gördüm dün gece, sürekli haber sitelerinde gezdim durdum zaten. yazan isimlerden biri değil şükür ama yaralıların hepsinin isimleri de verilmemişti... 20ye yakın yaralı varmış ve orda sadece 8 kişinin adı var... ruh gibiyim bugün...
Orasiysa ortalik karisiksa arayamiyordur ilk firsatta arar umarim
günaydın tatlım ben yine çok şey kaçırmışım :) hiç lafı geveleme direkt söyle. ben de öyle yaptım ve gayet anlayuışlı karşılamıştı. senin sevginden emin olursa bişi demez ,) bol şans sana
kızlar sabaha kadar uyumadım desem yeridir... hala ulaşamadım... her sabah arardı bu sabah aramadı... aradığı numarayı aradım, açan olmadı... hala bişi bilmiyorum yani... oisimleri ben de gördüm dün gece, sürekli haber sitelerinde gezdim durdum zaten. yazan isimlerden biri değil şükür ama yaralıların hepsinin isimleri de verilmemişti... 20ye yakın yaralı varmış ve orda sadece 8 kişinin adı var... ruh gibiyim bugün...
günaydın canım
allah korusun canım rabbime emanet dua et sen bol bol aklınada kötü şeyler getirmee alırsın birazdan iyi haberlerini inşallah
inşallaaahh... aksi gibi dün telefonunun da şarjı bitmişti, şarj ettirememişti...
baakk ondan da arayamıyor olabilir karışıksa şarj edicek uygun ortamıda bulamamıştır. Sen yüreğini ferah tut ve hepbirlikte dua edelim alıcaz iyi haberleri
sabahları normal ankesörlü telefondan arıyordu ama
az önce ablası aramışş beni :18::18::18:
derste olduğum için dönüş yapamıyorum, tenefüse çıkınca arayacağım, umarım kötü haber değildir...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?