daha net görevi yoktu, ne derlerse onu yapıyordu. farklı farklı şeyler yanii
kızlar ben çıkıyorum, oturabilecek gibi değilim...
dua edin nolur...
.
.
.
.
off gerildim
Olmamistir allahin izniyle uzme kendini
Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun
Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun
benimde öylee
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amiiinn Rabbim hepsini korusun.. sevdiklerine bizlere kavuştursun ...
Amiiinn Rabbim hepsini korusun.. sevdiklerine bizlere kavuştursun ...
Amin hicbirinin kilina zarar gelmesin
Hepsi evlat hepsi es sevgili
http://www.haberler.com/gelibolu-da-askeri-birlikte-patlama-5921929-haberi/
Alınan bilgiye göre, Ortaköy beldesindeki 18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda saat 21.30 sıralarında gece atış eğitimi yapılırken henüz belirlenemeyen bir nedenle mühimmat patlaması meydana geldi.
Patlamada aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 12 asker yaralandı.
Yaralılardan 2'si Keşan, 2'si Gelibolu'daki devlet hastanelerine, 8'i ise Gelibolu Asker Hastanesine kaldırıldı.
Gözünden yaralandığı öğrenilen Tugan Çilingir, Gelibolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.
Patlamada yaralananlardan bazılarının isimleri şöyle:
"Yalçın Yıldırım, Ahmet Altınsoy, Talat Değer, Hakkı Arı, Mehmet Ali Uzunkaya, Murat Koç, Abdül Tekin, Tugan Çilingir"
Oyy Allah hepsinin yakınlarına sabır askerlere şifa versin
http://www.haberler.com/gelibolu-da-askeri-birlikte-patlama-5921929-haberi/
Alınan bilgiye göre, Ortaköy beldesindeki 18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda saat 21.30 sıralarında gece atış eğitimi yapılırken henüz belirlenemeyen bir nedenle mühimmat patlaması meydana geldi.
Patlamada aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 12 asker yaralandı.
Yaralılardan 2'si Keşan, 2'si Gelibolu'daki devlet hastanelerine, 8'i ise Gelibolu Asker Hastanesine kaldırıldı.
Gözünden yaralandığı öğrenilen Tugan Çilingir, Gelibolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.
Patlamada yaralananlardan bazılarının isimleri şöyle:
"Yalçın Yıldırım, Ahmet Altınsoy, Talat Değer, Hakkı Arı, Mehmet Ali Uzunkaya, Murat Koç, Abdül Tekin, Tugan Çilingir"
video koymuşlar bi tane ağır yaralı görünmüyor.
Ii bari çok şükür
keşke telini alsaydık gamzelinin
aha yeni haber
http://www.haberler.com/askeri-birlikte-patlama-3-yarali-5921877-haberi/ problem yokmuş iyilermişş :))))))))))))))))))))))))))
biri bana mantıklı bı açıklama yapsın, telefon dokunmatik ve ben ekrana uzunca basınca sanırım Allah yazısı çıkıyor boyle bişey var mı telefonlarda kafayı yiyecem
Cook sukuuurrrvideo koymuşlar bi tane ağır yaralı görünmüyor.
mantıklı acıklamamı buldumindirdiğim tema nedeniyle cıkıyormus : ) öyle işte.. Kendi kendime konusuyorum şu an değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?