354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bende ama ne o gamzelininkidir ne de o askerler ciddi yaralar almistir benim icine boyle geliyo umarim dogru cikar Allah tum askerleri korusun

Amiiinn Rabbim hepsini korusun.. sevdiklerine bizlere kavuştursun ...

Amin hicbirinin kilina zarar gelmesin
Hepsi evlat hepsi es sevgili

http://www.haberler.com/gelibolu-da-askeri-birlikte-patlama-5921929-haberi/
Alınan bilgiye göre, Ortaköy beldesindeki 18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda saat 21.30 sıralarında gece atış eğitimi yapılırken henüz belirlenemeyen bir nedenle mühimmat patlaması meydana geldi.

Patlamada aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 12 asker yaralandı.

Yaralılardan 2'si Keşan, 2'si Gelibolu'daki devlet hastanelerine, 8'i ise Gelibolu Asker Hastanesine kaldırıldı.

Gözünden yaralandığı öğrenilen Tugan Çilingir, Gelibolu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.

Patlamada yaralananlardan bazılarının isimleri şöyle:

"Yalçın Yıldırım, Ahmet Altınsoy, Talat Değer, Hakkı Arı, Mehmet Ali Uzunkaya, Murat Koç, Abdül Tekin, Tugan Çilingir"

Oyy Allah hepsinin yakınlarına sabır askerlere şifa versin

Allah sabir versin

biri bana mantıklı bı açıklama yapsın, telefon dokunmatik ve ben ekrana uzunca basınca sanırım Allah yazısı çıkıyor boyle bişey var mı telefonlarda kafayı yiyecem

biri bana mantıklı bı açıklama yapsın, telefon dokunmatik ve ben ekrana uzunca basınca sanırım Allah yazısı çıkıyor boyle bişey var mı telefonlarda kafayı yiyecem

mantıklı acıklamamı buldum indirdiğim tema nedeniyle cıkıyormus : ) öyle işte.. Kendi kendime konusuyorum şu an değil mi?

Gunaydin kizlar...yazilanlari yeni okudum..Allahim sevdiklerine bagislasin insallah..Allaha emanet olsunlarr....insallah hic birinde bisey yoktur..Allahim sana emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…