354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

konunun özeti şu

"geçen yaz ben söledim, bizimkiler başta olumlu gibiydi, sonra yan çizdiler. babam diretti ille ayrılacaksın diye. biz de bi müddet ayrıymış numarası yaptık. ama tabi aslında ayrılmadık. sonraaa işte 2 hafta önce babam tam seçim için memlekete gidecekken dedi ki "anneannene seni soranlar varmış, var mı görüştüğün biri falan" dedi. ben sonra konuşuruz diye geçiştirmeye çalıştım. "var mı onu söyle" dedi, var dedim. "eskisi mi" dedi, evet dedim. ve hiç tepki vermedi. ne olumlu ne olumsuz. soraa evden çıktık zzaten, otobüsü vardı. 1 hafta oluyo döneli, hiç açmadı hala mevzuyu, ama ben açıcam artık :18:"

bende öyle bende anam babam uzun ben güdük

"kız halaya" lafı doğru galibaaa benim halam da kısa boyludur, halam dışındaki tüm kardeşler uzun boylu, diğer amcalarımın hepsi upuzun bi halam kısaa kardeşler arasında

ayyy iyi geçer konuşma inşallah sana tavırlı falan mı peki evin içinde ?

ayyy iyi geçer konuşma inşallah sana tavırlı falan mı peki evin içinde ?

hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:

bu iyi bişidir umarımmm :26:

konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:

hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:

bu iyi bişidir umarımmm :26:

konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:

Bende onun için sordum annem bana hala tavır yaparda

Canım neden yan çizdi ailen çok özel değilse...

Neyse ailenin sorunu oradan girebilirsin bence

alevi-sünni meselesi

Allah yardımcınız olsun canım. Çok zorlu bi süreç, aynısını yaşadım çünkü.. hayat standartlarınız, yasam tarzınız aynı ise bunları aşarsınız aksi takdirde çok zor.. bizde de ayni sıkıntı vardı ama eşim benim gibi olduğu için kültür dışında sorunumuz olmadı... Allah kolaylık versin gerçekten sabır gerektiren bi süreç... inşallah mutlu olacağınız kararlar alırsınız ...

hiçbir farklılığımız yok canım. onların sadece atasoyu "alevi" yani. hiçbir inancını, yaşam tarzını uygulamıyorlar... ben neysem o da aynısı. ne benden eksik ne benden fazla.. kültür farkı da yok, ikimiz de aynı memleketliyiz (farklı ilçeler sadece)

sen nası ikna ettin pekiii?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…