- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
oyh annedeki boya baktutmadı yaaa
Canım yorumunu okumustum sanırım babanla erkek arkadaşını mı konuşacaktın sen haftasonu :)
oyy zor durumlar kolay gelsin şimdiden
hahaha iyimişbabam 181cm, annem 1,74cm, ben 1,63cmkime çektiysem artıkkk
kız benim 2.ye öğrendi de mevzu detaylı konuşulcakk
babam 181cm, annem 1,74cm, ben 1,63cmkime çektiysem artıkkk
hahaha iyimiş
Hadi yaa alıştım diyorsun yaniBen direk karşısına çıkıp konuşamam sanırım babamla resmi değilizdir ama çok çekinirim o konularda annem aracı olur diye düşünüyorum zamanı gelince
bende öyle bende anam babam uzun ben güdük
Evet fazla yogun biliyorum suandada calisiyoristemiştir aramayı o bunu biliyorsun değil mi
Benimkine yorumsuzum zira açarsam ağzımı neyse.
Muhahahababam 181cm, annem 1,74cm, ben 1,63cmkime çektiysem artıkkk
konunun özeti şu
"geçen yaz ben söledim, bizimkiler başta olumlu gibiydi, sonra yan çizdiler. babam diretti ille ayrılacaksın diye. biz de bi müddet ayrıymış numarası yaptık. ama tabi aslında ayrılmadık. sonraaa işte 2 hafta önce babam tam seçim için memlekete gidecekken dedi ki "anneannene seni soranlar varmış, var mı görüştüğün biri falan" dedi. ben sonra konuşuruz diye geçiştirmeye çalıştım. "var mı onu söyle" dedi, var dedim. "eskisi mi" dedi, evet dedim. ve hiç tepki vermedi. ne olumlu ne olumsuz. soraa evden çıktık zzaten, otobüsü vardı. 1 hafta oluyo döneli, hiç açmadı hala mevzuyu, ama ben açıcam artık :18:"
"kız halaya" lafı doğru galibaaa benim halam da kısa boyludur, halam dışındaki tüm kardeşler uzun boylu, diğer amcalarımın hepsi upuzun bi halam kısaa kardeşler arasında
ayyy iyi geçer konuşma inşallah sana tavırlı falan mı peki evin içinde ?
hiçbi tavır yok :26: sanki o konuşma hiç yaşanmamış gibi :26:
bu iyi bişidir umarımmm :26:
konuyu nasıl açayım sizce kızlaaar :18:
Bende onun için sordum annem bana hala tavır yaparda
Canım neden yan çizdi ailen çok özel değilse...
Neyse ailenin sorunu oradan girebilirsin bence
alevi-sünni meselesi
Bizde onun bir değişiği sorun anlıyorum seni o yüzden :/ Sevdikten istedikten sonra vermiyorum diyecek halleri yokta işte zorlaştırıyorlar işleri
Bizde onun bir değişiği sorun anlıyorum seni o yüzden :/ Sevdikten istedikten sonra vermiyorum diyecek halleri yokta işte zorlaştırıyorlar işleri
onun değişiği ne lan
Özelden söyleyeyim canım çekindim tepki veren falan olur
Özelden söyleyeyim canım çekindim tepki veren falan olur
konunun özeti şu
"geçen yaz ben söledim, bizimkiler başta olumlu gibiydi, sonra yan çizdiler. babam diretti ille ayrılacaksın diye. biz de bi müddet ayrıymış numarası yaptık. ama tabi aslında ayrılmadık. sonraaa işte 2 hafta önce babam tam seçim için memlekete gidecekken dedi ki "anneannene seni soranlar varmış, var mı görüştüğün biri falan" dedi. ben sonra konuşuruz diye geçiştirmeye çalıştım. "var mı onu söyle" dedi, var dedim. "eskisi mi" dedi, evet dedim. ve hiç tepki vermedi. ne olumlu ne olumsuz. soraa evden çıktık zzaten, otobüsü vardı. 1 hafta oluyo döneli, hiç açmadı hala mevzuyu, ama ben açıcam artık :18:"
alevi-sünni meselesi
Allah yardımcınız olsun canım. Çok zorlu bi süreç, aynısını yaşadım çünkü.. hayat standartlarınız, yasam tarzınız aynı ise bunları aşarsınız aksi takdirde çok zor.. bizde de ayni sıkıntı vardı ama eşim benim gibi olduğu için kültür dışında sorunumuz olmadı... Allah kolaylık versin gerçekten sabır gerektiren bi süreç... inşallah mutlu olacağınız kararlar alırsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?